• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    I beg you, Gentlemen, act with Conduct and Discretion. A Pistol is your last Resort.
    The Beggar's Opera, John Gay
    Na homepage jsou odkazy na střelnice.
    rozbalit záhlaví
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    MUXX: to musí za dva dny dát .. naučit se to dá za pár hodin
    TUILE
    TUILE --- ---
    MUXX: na zkousky se da naucit za vikend. jestli uz mu delaj problem jenom dvojacky a terminy, za den to zvladne dodrtit.
    MUXX
    MUXX --- ---
    CHROSTISTKO: Tak at tam ve stredu nechodi a nauci se na nahradni termin. Pokud tam pujde to jen zkusit tak vyhodi 1700 nebo kolik za zkousku a na dalsi termin to bude platit znova.
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    CHROSTISTKO: (muj tahak z pradavnych dob uz davno nefunguje, ty otazky se menily uz mockrat)
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    CHROSTISTKO: na http://zbranekvalitne.cz/zbrojni-prukaz jsou otazky i s odpovedma, takze v nejhorsim pripade si to vypracovat odtamtud (vlastnorucne udelany tahak stejne funguje nejlip, kazdy si pamatuje veci jinym zpusobem)
    CHROSTISTKO
    CHROSTISTKO --- ---
    kamarád jde ve středu na zkoušky. Má tradičně bordel ve lhůtách, odporovejch jednotkách a myslivecký latině. Kde je ke stažení tahák? U sebe na disku jsem ho smazal a nemůžu ho najít.
    NJAL
    NJAL --- ---
    XMEDA: Tohle je chvile, kdy se vtip fakt nepovedl.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    NJAL: ale skoda ze to neni pravda :)
    NJAL
    NJAL --- ---
    Pratele, diky zlym zbranim se do tydne Amerika vylidni....

    Terry McAuliffe: 'We Lose 93 Million Americans A Day to Gun Violence'
    https://www.youtube.com/watch?v=LZzjGYyI3Dg
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Leupold Scope Survives 11 Years in Idaho Wilderness - The Firearm BlogThe Firearm Blog
    http://www.thefirearmblog.com/..._medium=Email&utm_content=2017-06-17&utm_campaign=Weekly+Newsletter


    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    STEINER: tak proč by to dělali, je zákonodárcům jasné. Islamisti se totiž bojí prozrazení a velkých trestů za nedovolené ozbrojování. A proto si ted islamisté oddechnou, odevzdají své nelegální zbraně v rámci amnestie a policie je nezatkne!!!! A Austrálie bude v bezpečí!!!!

    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    STEINER: s tím vykupem, pamatuju případ v usa,kde takovej výkup přišel fizly dost draho, protože banda podnikavců rychle vyrobila hromadu zipgunů a brokovnic z trubek s výrobní cenou asi dolar a pak je dali policajtům, kteří je vykoupili tuším 50 USD za kus :-D
    STEINER
    STEINER --- ---
    BRUKEV: islamisti v austrálii co plánujou ty ozbrojený útoky teď můžou využít amnestii, aby vládě odevzdali svoje zbraně. Jasný. Akorát mi nějak uniká směr uvažování australských zákonodárců. To si vážně nikdo z nich nepoložil otázku, proč by to ti islamisti vlastně dělali? Kdyby v rámci amnestie byl i výkup zbraní, tak by asi šlo prodat vládě pár nepotřebných bouchaček, aby třeba získali peníze na nákup kamionu hnojiva a nafty, tak to asi jo...

    Svět se v prdel obrací...
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    BRUKEV: Já bych ty amnestie nepodceňoval. Mají význam tam, kde se k nelegální zbrani někdo dostal a neví co s ní. Děda si odkudsi pořídil zbraň. Je po smrti. Babička se zbraní bojí, ale bez amnestie nemá moc šanci se jí legálně zbavit. Takhle alespoň neskončí na černém trhu. Nějaké zbraně při amnestiích i u nás odevzdávány byly.
    Pak je tu otázka, jak moc věříš orgánům.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ZEPHEER: ja si presne tak interpretuji spojeni "cilem ma byt"
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    Střelec z Chomutova: Hrdinů nebudou plné hřbitovy, nýbrž věznice. | Ozbrojené složky
    http://www.ozbrojeneslozky.cz/clanek/strelec-z-chomutova-hrdinu-nebudou-plne-hrbitovy-nybrz-veznice
    FINSON
    FINSON --- ---
    GILHAD: Ono to původně bylo proti teroristům, ale když se střelci do EK začali navážet, že je to píčovina a ať navalí dopadovou studii, kterou stejně měla povinně dodat (btw. kdepak je jí dnes konec, he? :-) ), tak EK otočila, že teda proti terorismu to nepomůže, ale stejně všechny odzbrojíme, když už jsme s tím vylezli - konkrétní dokumenty teď taky dohledávat nebudu...
    GILHAD
    GILHAD --- ---
    OMNISLASH: Jsem si celkem jisty, ze jsem cetl vyjadreni primo nekoho z komise, ze vedi, ze smernice teroristy neomezi, ale ze ji stejne prosazuji kvuli bezpecnostni situaci, ale nedokazu to ted rychle dohledat. Takze oficialni tvrzeni neni, ze to je proti terorismu, ale jen ze "bezpecnostni situace" a vedomi, ze terorismus to neomezi
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak nevím, no...
    Austrálie vyhlásila zbrojní amnestii, jako prevenci případným útokům islamistů - Seznam Zprávy
    https://www.seznam.cz/...adnym-utokum-islamistu-33075?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=article-detail

    Jak by to vypadalo třeba u nás? Jakože by držitelé nelegálních kverů v republice odevzdali zbraně, aby se k nim nedostali zlí islamisté, když se k nim vloupají? A tím se vzdali alespon teoretické šance na pozdější jistotu toho, že budou, byť nelegálně, ozbrojeni?
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    OMNISLASH: Možná jsem paranoidní, ale já tam nikde neslyším, že by vyjadřovali názor EK/EP. Já z toho cítím názor ČT. Kdyby tam řekli, že dle evropské komise má tato směrnice omezit teroristům přístup ke zbraním, tak ano, je to názor EK. Ale tak, jak to prezentovali to beru jako názor ČT.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ZEPHEER: tohle je na me trochu velky paranoia level. rict, ze tlumoceni oficialniho zduvodneni je lez, to fakt jako ne. kdyz ve zpravach reknou, ze rath tvrdi, ze je nevinny, tak lzou? kdyz reknou, ze dle andreje je capi hnizdo cajk, tak lzou? pokud eu prijde s nejakym nesmyslem, tak snad jedna z prvnich veci, ktere maji ve zpravach zaznit, je jejich zduvodneni. nemusis s nim souhlasit, ale abys vubec nesouhlasit mohl, musis se jej v prvni rade dozvedet. treba prave ze zprav. jste nasrani, kdyz do zprav projekuji pisalci sve vlastni osobni presvedceni, ale jak koukam, kdyz to ma byt z opacne strany barikady, je to ok. pritom to ale plati uplne stejne - jakmile ve zpravach zazniva cokoliv mimo podlozenych vyjadreni zainteresovanych stran (a ze prostor opravdu dostaly), silne klesa jejich kredit. abych byl uprimny, ty myslenky, ktere tady rozvijis, povazuji za velmi nebezpecne
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam