• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    Tak nevím, no...
    Austrálie vyhlásila zbrojní amnestii, jako prevenci případným útokům islamistů - Seznam Zprávy
    https://www.seznam.cz/...adnym-utokum-islamistu-33075?seq-no=1&dop-ab-variant=&source=article-detail

    Jak by to vypadalo třeba u nás? Jakože by držitelé nelegálních kverů v republice odevzdali zbraně, aby se k nim nedostali zlí islamisté, když se k nim vloupají? A tím se vzdali alespon teoretické šance na pozdější jistotu toho, že budou, byť nelegálně, ozbrojeni?
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    OMNISLASH: Možná jsem paranoidní, ale já tam nikde neslyším, že by vyjadřovali názor EK/EP. Já z toho cítím názor ČT. Kdyby tam řekli, že dle evropské komise má tato směrnice omezit teroristům přístup ke zbraním, tak ano, je to názor EK. Ale tak, jak to prezentovali to beru jako názor ČT.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ZEPHEER: tohle je na me trochu velky paranoia level. rict, ze tlumoceni oficialniho zduvodneni je lez, to fakt jako ne. kdyz ve zpravach reknou, ze rath tvrdi, ze je nevinny, tak lzou? kdyz reknou, ze dle andreje je capi hnizdo cajk, tak lzou? pokud eu prijde s nejakym nesmyslem, tak snad jedna z prvnich veci, ktere maji ve zpravach zaznit, je jejich zduvodneni. nemusis s nim souhlasit, ale abys vubec nesouhlasit mohl, musis se jej v prvni rade dozvedet. treba prave ze zprav. jste nasrani, kdyz do zprav projekuji pisalci sve vlastni osobni presvedceni, ale jak koukam, kdyz to ma byt z opacne strany barikady, je to ok. pritom to ale plati uplne stejne - jakmile ve zpravach zazniva cokoliv mimo podlozenych vyjadreni zainteresovanych stran (a ze prostor opravdu dostaly), silne klesa jejich kredit. abych byl uprimny, ty myslenky, ktere tady rozvijis, povazuji za velmi nebezpecne
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    Hele. Kdyby tam řekli, že směrnice reguluje držení zbraní, tak bych neřekl ani popel. Ale protože tam řekli, že je to kvůli teroristům a omezí to i jejich legální držitele - tak to beru jako účelovou lež. Prostě podsouvají salámovou metodou do pořadu malé lži, aby na nich mohli stavět. Za to by je rada měla praštit přes prsty. Nevím, jestli to dělají z blbosti či neznalosti a nebo z příkazu někoho nahoře a je mi to jedno.
    Prostě chování Čt je rok od roku horší - uvidíme, kdo vyhraje volby, ale já osobně si myslím, že i některým politikům chování ČT vadí a dříve či později tam proběhnou kompletní čistky.
    Četl jsem článek, jak PiS v Polsku udělala čistky v jejich televizi. Sebrali reportáže, pokud někde chytili reportéra při lži, tak ho vyrazili i s jeho nadřízenými. Jejda. To bylo kvikotu. Ale dle toho článku s tím k soudu nikdo nešel, protože jim řekli - jasně prohrané. Porušili jste zákon. Ani soudci si to netroufnou zakamuflovat.
    Takže v Polsku je halda nezaměstnaných redaktorů a novinářů, a já doufám, že tihle námi placení "novináři" dopadnou stejně.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OMNISLASH: Pravda. Neutrální to není. Objektivní ano. Lze dohledat, že při přípravě směrnice z ní zmizely části, které vliv na kriminalitu mít mohly. Jako například pravidla znehodnocování zbraní. To co vzniklo teroristu spíš potěší, než by mu to udělalo byť jedinou vrásku.
    Nu já zprávy na veřejnoprávním kanále nejspíš číst nebudu, takže obraz směrnice která něco řeší zůstane bez poskvrny. To by totiž nebylo neutrální. :-)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ERGOSUM: nezlob se na me, ale tohle bych v beznych zpravach slychaval dost nerad. stejne tak nerad slysim lobovani v opacnem gardu. bezne zpravy maji byt neutralni. to, co pises, neni rozhodne neutralni. kdyby rekli "dle expertu", "dle vetsiny", etc.. ale vynaset podobne soudy citatelem zprav, to opravdu ne
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    spatny spatny...

    FN 509 Reliability Test
    https://www.youtube.com/watch?v=mkaYMhSUIeo
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Sportovni brokovnicka na holuby nekdo..?

    Top 5 Combat Shotguns
    https://www.youtube.com/watch?v=0bGgwVr7U08
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OMNISLASH: "Směrnice, která údajně měla za cíl omezit teroristy, se svému cíli zásadně zpronevěřuje. Omezuje pouze zákona dbalé občany." A to na to nemám školu.
    Jako ano. Už jsme slyšeli horší. Ale tvé nadšení nesdílím.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OMNISLASH: Slova. Slova Slova. Co po slovech. Vždyť zváno homeopatickou pravdou...
    SKIDOV
    SKIDOV --- ---
    OMNISLASH: Ale cista pravda to taky zrovna neni...
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    kuci, ja vam fakt nevim. byt by se to spouste lidi mozna libilo, ta pani opravdu nemuze rict neco jako "zmrdi v eu nam zakazuji zbrane, protoze nas chteji odzbrojit!!23", protoze pokud to ma byt alespon trochu objektivni, musi proste rict oficialni oduvodneni. alespon k tomu dodava, ze "reguluji i" legalni drzitele. ano, to spojeni mozna nebylo stastne zvolene a dalo by se vybrat vhodnejsi. ovsem delat z toho lhani? to je imo dost pritazene za vlasy
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    OMNISLASH: Ano. "Reguluje i jejich legální držitele" je nepravdivé tvrzení. Reguluje POUZE legální držitele.
    Já si počkám na textovou verzi.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ZEPHEER: lez? oni rikaji: "cilem smernice ma byt..". nehodnoti a nevynasi vlastni soudy. naopak mi prijde, ze je to receno asi nejlepe, jak to jen lze, pokud si chteli zachovat neutralitu. stropnicky tam pak vypadal a mluvil jako nejaky ubozak, ktereho tezko brat vazne, tj. i tady za me naprost ok
    ZEPHEER
    ZEPHEER --- ---
    OMNISLASH: První lež - po 30té sekundě. Že to má omezit teroristy. Reguluje i jejich legální držitele - reguluje pouze legální držitele. Těch nelegálních se vlastně netýká.
    Stropnického komentovat nemíním.
    STENNY
    STENNY --- ---
    Nepojedete někdo náhodou v příštích měsících směrem http://www.strelivorohatec.cz ? Pokud ano, ozvěte se mi prosím do pošty. Něco bych tam potřeboval, ale mám to veeelmi z ruky. Díky.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ja koukam. v podstate bez zaujeti a zbytecnych nesmyslu:

    Česká žaloba kvůli regulaci zbraní — Události — iVysílání — Česká televize
    http://www.ceskatelevize.cz/...losti/217411000100614/obsah/551436-ceska-zaloba-kvuli-regulaci-zbrani
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Polish Vis 35 - the best pistol of WWII?
    https://www.youtube.com/watch?v=3ytQfVMFefA
    MAWERICK
    MAWERICK --- ---
    SKIDOV: to zatim ani oni nerekli :) jen rekli ze se to cca 40k tyka :)
    SKIDOV
    SKIDOV --- ---
    NJAL: Fizli se chystaji zabavit 40 000 zbrani? No, to bude prdel...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam