Hele. Kdyby tam řekli, že směrnice reguluje držení zbraní, tak bych neřekl ani popel. Ale protože tam řekli, že je to kvůli teroristům a omezí to i jejich legální držitele - tak to beru jako účelovou lež. Prostě podsouvají salámovou metodou do pořadu malé lži, aby na nich mohli stavět. Za to by je rada měla praštit přes prsty. Nevím, jestli to dělají z blbosti či neznalosti a nebo z příkazu někoho nahoře a je mi to jedno.
Prostě chování Čt je rok od roku horší - uvidíme, kdo vyhraje volby, ale já osobně si myslím, že i některým politikům chování ČT vadí a dříve či později tam proběhnou kompletní čistky.
Četl jsem článek, jak PiS v Polsku udělala čistky v jejich televizi. Sebrali reportáže, pokud někde chytili reportéra při lži, tak ho vyrazili i s jeho nadřízenými. Jejda. To bylo kvikotu. Ale dle toho článku s tím k soudu nikdo nešel, protože jim řekli - jasně prohrané. Porušili jste zákon. Ani soudci si to netroufnou zakamuflovat.
Takže v Polsku je halda nezaměstnaných redaktorů a novinářů, a já doufám, že tihle námi placení "novináři" dopadnou stejně.