• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    NJAL
    NJAL --- ---
    Teda vy jste me tak znejistili, ze jsem si musel zkontrolovat ZP. Ac jsem brejlovec, muj ZP vydali osvicenejsi PCR a nemam tam nic :-)
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SHADDIE: Ne tak zcela. Z analogie s ŘP se domnívám, že pokud nosíš, musíš mít brýle, čočky, nebo jinou korekci zraku u sebe. Na střelnici nasazené. Když si to tedy zapomeneš, nastane trapný moment. Lze ho ovšem vyřešit u stánku za 20Kč.

    PISTA1: Třeba proto, že doktor má nějaký mindrák. Já takhle dělal na B řidičák EKG, EEG, neurologa, psychologa, oční, ušní (všechno udělal). A to všechno protože se kluk kterému doktorka dala řidičák zabil na motorce. Kdybych tenkrát mohl jít za jiným doktorem a řekl že mám doktorku XY, udělá mi důkladné vyšetření, možná pošle ke cvokaři a já to mám snadněji. Prostě jsou doktoři, kteří ti z osobního přesvědčení nahází pod nohy všechny klacky co seženou. Nebo zvítězí zbabělost.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    ERGOSUM: To nedovolené nošení je podložený nějakým konkrétním nařízením/zákonem, nebo vycházíš z logiky věci, že na ZP je to uvedené a tedy by měl držitel nosit pouze pokud má brýle? Já občas nosím čočky a na ZP mám "Brýle nutné", to mě bude policajt kontrolovat, jestli je mám, nebo mě mi rovnou řekne "na bumážce máte brejle nutný, tak žádný čočky!"?
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    MISERY: IMHO může to být přitěžující, pokud trefíš nevinného. Jinak se můžeš bránit třeba rychlopalným dělem s pytlem na hlavě.
    Ale pokud jsi neměla brýle u sebe, máš nedovolené nošení.
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    MISERY: tak zrovna ta NO asi vylucuje moznost postihu za nedodrzeni (v tu chvili) toho dodatku, takze v tom bych problem nevidel
    MISERY
    MISERY --- ---
    A jak je to při NO? Někdo do vás začne mydlit brýle vám spadnou a dokud si je nenasadíte, tak nesmíte použít zbraň?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    ELWERINE: Jako brýlonosič to tam nemám ani od jednoho svýho obvoďáka :D
    HERMAION
    HERMAION --- ---
    OMNISLASH: Souhlasim. Zaroven mi z ciste laickeho hlediska prijde formulace Korekce zraku vice zrejma i pro nejakeho natvrdleho prislusnika PCR, kteremu se mohu nachomytnout do cesty.
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    protoze nekdy bych mela u sebe zbran a nemela u sebe bryle
    ja nosim bryle jen na rizeni.. takhle me nuti na to myslet a furt je tahat s kverem
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    HERMAION: nejsem pravnik, ale neumim si predstavit, ze by situace, kdy mas v zp "bryle nutne", ale na ocich mas cocky, byla postihnutelna, pokud cockami dosahnes stejne korekce. respektive to bryle nutne bude mit stejne efekt jako "korekce nutna" nebo "bryle!" nebo x jinych popustenych fantazii
    MOKOPA
    MOKOPA --- ---
    OMNISLASH: Bryle pri strelbe prece nosime vsichni...
    HERMAION
    HERMAION --- ---
    ELWERINE: Karel Semerad v Rohacove na Zizkove. Ani chvilku nezavahal...ovsem tezko rict, zda je to temi lety, co mne zna, nebo je gun friendly sam o sobe. :)

    KASUMI: V jakem smyslu opruz? mam bryle, obcas nosim cocky - na ZP mi dr. nechal dat to same a nejak v tom problem nevidim. Naopak je to vetsi manevrovaci prostor nez Bryle nutne. Zkusil jsem to rovnou s fotkou na ZP, kterou jsem vyhrabal a jsem tam bez bryli - na Sdruzeni s tim nemeli zadny problem. :)
    OMNISLASH
    OMNISLASH --- ---
    ELWERINE: jestli bryle nosis neustale, tak nechapu, proc se tim zabyvat. ja to mam na zp tez (respektive mam tan napsano doslova jen "Brýle!" :D) a nijak me to neomezuje. stejne, jakmile rano vyjdu ze sprchy, tak bryle nasadim a sundam je az vecer pred spanim
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    moje dr je kytickova a do ZP mi napsala "korekce zraku nutna", tze svoji doporucit nemuzu :/ pac je to zbytecnej opruz
    TALPENNY
    TALPENNY --- ---
    https://www.facebook.com/theMMAUG/videos/1518299071553051/
    Vám řeknu,takový zastavení loupežníků atd.,to je věda jen pro nemnoho vyvolenejch supermanů :D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Marcolmar UKM Vz. 59 Semi-Auto Belt-Fed (Czech Uk.59)
    https://www.youtube.com/watch?v=79WFwpiB7Fk
    SPM
    SPM --- ---
    BLOWUP: no hlavně mi na takovejch místech přijde normální se s širokym autem, který se tam nevejde, nesrat do toho neužšího pruhu :-) Ale kde vzniknul ten problém nechápu taky; dodávka to přejela, mercedes to nějak neřešil, ale spravedlivě rozhořčený řidič, kterého se to nijak nedotklo, to začal řešit... to mi taky hlava nebere :-)

    BLOWUP: nevim v jakejch reklamách, na nových evropských autech žádný jízdní vlastnosti opěvovat nejdou, protože žádné nemají :-) Stejně tak nejvíc ohrožený se necítím od těch výkonných aut, které by tedy měly řídit ti nebezpeční puberťáci, ale naopak nejhoršího chování se dostává od řidičů služebních aut, tedy těch úplně masových, nejprůměrnějších, ničim nevyčnívajících aut, kterých je na té silnici většina... Nevím proč, ale spousta lidí má asi pocit, že když sednou do auta, které neni jejich, tak jsou nesmrtelní.
    STENNY
    STENNY --- ---
    KENJIRO: Armyshop v Anglické u IPP.
    NELLI
    NELLI --- ---
    KASUMI: jop
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    NELLI: lira je prodej-zbrani, ze?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam