CHINCHILA: to mi vzdáleně připomíná loňskou historku ... občas pořádám pro známé střelce i nestřelce tématické setkání. Naplánoval jsem téma "Lovci Monster", takže natisknuté terče vlkodlaků. zombií a tak... a pochopitelně jsme byli v kostýmech. Já se navléknul do tkatiky jako správný Lovec a dobře jsme se bavili ... no a když jsem jel ze střelnice (furt v té taktice), tak mě zastavili policajti... doklady a tak (já sedím v autě a z vesty mi trčí TSko)... prý jestli mám u sebe zbraň, tak jsem udělal významný pohled na tu nepřehlédnutelnou pisotoli a že ano ... tak prý průkaz zbraně .. sakra ten je v kufru ve střelecké brašně... otevřu kufr, ten plný zbraní ... policajtům trochu spadla huba... koukali na mě a pak tak nesměle .. "mohl bych se zeptat co vlastně děláte?" ... no a jak jsem měl dobrou náladu tak jsem odpověděl že jsme byli s přáteli lovit vlkodlaky, zombíky a upíry :-) ... byl to mladý kluk a holka a celkem v pohodě, jen se mi pak doneslo jak na baráku všem říkali, že zastavili nějakého dealera zbraní nebo co ...