• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    DANIELX
    DANIELX --- ---
    REDSNAKE: já to diagnostikoval jako nemoc zvanou "hledání dokonalé pistole" :-) ... on střílí naprosto fantasticky, když s ním jedu na závod, tak vím, že lepší než druhý nebudu. Těch pistolí měl mraky, vždy prodal, že to není ono .. pistole co si vyladil a byly fantastické. Mě ladil TSko tak, že lepší jsem neměl v ruce .. a to ani orange .. ale byla to klika, sám si pak zkoušel poladit svoje a znechuceně ho prodal, že není tak dobré... a on toho Bula koupil když já Kimbera... máme v tom stejné součástky, jen já nemám problém. Ale až na tuhle "nemoc" je to skvělý chlap, naučil mě spoustu věcí ve střelbě a to nejen ve sportovní. No snad už bude mít po opravě pokoj... v neděli mi na závodech zase utekl :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DANIELX: komu není rady..
    DANIELX
    DANIELX --- ---
    REDSNAKE: on je v tomhle idiot ... já mu říkal, ať jim to hodí na hlavu a on že už to má zapsané na firmu, tak s tím běžel za puškařem. Všichni jsme kroutili hlavou ... přitom on sám je velmi zkušený střelec, lepší než já.. navíc je sám puškař a poměrně šikovný, ale mlel něco o vyvaření laserem který nemá... no teď už má po záruce. Ale pro mě je poučení, že raději koupím klasiku od firem co to umí, než se zbláznit do napohled pěkné zbraně.
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DANIELX: Reklamace? Určitě bych to neřešil přebíjením
    DANIELX
    DANIELX --- ---
    SIRIUS: je to na přesdržku
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    DANIELX: tak to je ovsem hodne smutnej pribeh
    DANIELX
    DANIELX --- ---
    REDSNAKE: přesně to jsem mu říkal, na což mi ale zase odpověděl, že můj Dan Wesson Guardian v 9L co ho mám na nošení mi kdysi vystřílel tři poháry :-)
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    DANIELX: tak ono to bylo rozbitý už když to vyrobili v 9mm :)
    DANIELX
    DANIELX --- ---
    já o něm uvažoval, ale nakonec jsem koupil klasiku Kimber GM II ... je fakt, že jsem do toho nacpal ještě titanové součástky spoušťáku a sestavu vratné tyčky a bushinguza asi sedmičku, ale teď je z toho hodně slušná zbraň ... i když zpracování DW je o chlup lepší, ale to co je na zbrani důležité pro přesnost je na jedničku ... ale tu jsem bral pochopitelně v ,45ACP.
    DANIELX
    DANIELX --- ---
    SIRIUS: no tak známý koupil tohle https://www.top-guns.eu/pistole-bul-sas-ii-air-x-edition-stainless-steel.html ... a aby tam byl špatný vývrt hlavně, nejvíce u ústí!!! ... navíc zjistil, že běžná 9mmL střela se skoro nezařezává do drážek, pomohlo až přebití olovem pro revolvery.. vůle hlaveň-závěr .... tak to fakt sorry.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    DANIELX: jo? Skoda ja videl ted jeden z tech novych co se sem zacali vozit a prisel me na tady ty lowend rady pekne udelanej
    DANIELX
    DANIELX --- ---
    SIRIUS: BUL fakt ne ... po té zkušenosti co udělal známý mi to přijde jako Whirpool mezi zbraněmi :-D
    NGR
    NGR --- ---
    SIRIUS: uz mam kimber tle 2
    o tomhle jsem uvazoval na blbnuti
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    NGR: zalezi co od otho cekas, 1911 nejsou levna sranda, ale pokud nevyuzijes ty upravy a kapacitu tak bych se spis dival po nejakem jetem BUL/ruger co se obcas objevuji v podobne hladine. Osobne bych asi nesel do doublestack 1911 pokud to neni fakt na zavody protoze to k te zbrani moc nesedi
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    NGR: za 14k je to vysmech.. za to jsem mel nerezu se zbytkem zaruky a temer nedotcenou
    DANIELX
    DANIELX --- ---
    NGR: no ty díry nejsou problém, ale osobně bych do toho nešel. U těch zbraní na sport se nebojím jen malorážek a sám mám Browning FN 150 ze šedesátých a střílí úžasně... ale cokoliv ve větší ráži bych sám nebral. ... i když znovu opakuji.. záleží na stavu zbraně a to z fotky těžko poznáš.
    NGR
    NGR --- ---
    DANIELX: odhaduju ze jeta asi bude
    kdyby tak k tomu byl ten drzak na kolimator
    vymenim pruziny atd

    ted jestli stoji za to davat 15 za jetou pistoli s dirama v ramu notabene .45
    a jestli para 14-45 ma nejakou cenu vubec
    jestli to neni srac kterej se nepoved uz pri vyrobe a typek ho upravama nedojebal
    budiz mu zeme lehka
    DANIELX
    DANIELX --- ---
    NGR: podle fotky ti asi někdo těžko poradí, jestli koupit nebo ne... ale myslím, že jestli to někdo upravoval, bude ostřílená až hanba. ... ale zase.. pokud střílel olovem a měl podlaborované střelivo, starazl se o zbraň jak je třeba, může to být i dobrá koupě.
    NGR
    NGR --- ---
    mam moznost koupit za 15
    ...
    NGR
    NGR --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam