• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    I beg you, Gentlemen, act with Conduct and Discretion. A Pistol is your last Resort.
    The Beggar's Opera, John Gay
    Na homepage jsou odkazy na střelnice.
    rozbalit záhlaví
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    KENJIRO: Tak nepodívám. Člověk míní, chřipka mění.
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    BECKOU: Ahá... tak to se tam možná podívám. Mimo soutěž (páč bych stejně houby nastřílel a ten adrenalin, co já mám v politice, vy nikdy nezažijete :-D). Aspoň vyvětrám hromovou hůl a možná rozeženu nějaké ty fámy. Zrovna dneska mi zas někdo volal, že si chce koupit historickou zbraň a obchodník mu tvrdil, že od roku 2022 se budou muset registrovat nebo odevzdat. Ach jo :-(
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    BECKOU: Jj, jsem tam. Squad 5.
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    TRILOBYTE: jj maly ujezd, uvidim se tam s nekym odsud?
    Rybarka je dobrej tip :)
    Tak drzte palce
    TRILOBYTE
    TRILOBYTE --- ---
    BECKOU: Malej ujezd?
    Na kazdy zavody sebou:
    1) zbran
    2) rybarskou seslicku na cekani
    3) vymluvu, proc jsem zrovna nenastrilel
    Prvnich par zavodu je nejvetsi vyhra nedostat DQ. Klidne vsechno pomalicku opatrne.
    Jezdim normalne v tom v cem a s cim chodim, jenom pridam pouzdro na zasobniky (ale da se i s magama po kapsach). A nejlepsi manevr byl pridat se k nejaky parte ktera vypada jako ze vi co dela, ale zase to nejsou lidi co honej kazdou setinu.
    DESTROYER
    DESTROYER --- ---
    MCD: A nedelat p*coviny. ;-)
    MCD
    MCD --- ---
    BECKOU: Zkušeností mám pramálo, ale ujisti se, že
    - při předpažení a rozpažení zůstávají zbraň i zásobníky včetně pouzder skryty pod oděvem a současně nebudeš zbraň z pouzdra dolovat pět vteřin
    - máš pouzdro, které je v souladu s pravidly (kryje lučík; neodstává v horní části od těla více než na šířku zbraně; zbraň z něj nevypadne při prudké otočce, seskoku, běhu; není to podpažák, IPSC speed holster; nosí se na straně silné ruky v úrovni pánevní kosti - z toho mi vychází, že apendix je zakázán, stejně jako výslovně zakázaná pouzdra, z nichž se tasí křížem)
    - máš dost střeliva (tak trojnásobek množství z propozic)
    - každému rozhodčímu na stage na potkání řekneš, že jsi nováček a necháš si všechno pořádně vysvětlit.

No a měj uši a oči otevřené a užij si to :-)
    BAAL
    BAAL --- ---
    BECKOU: přečti si pravidla, nahlas se u každého rozhodčího že si prvně, nezapomen si pouzdra na magy a kvér, užíj si to
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    BECKOU: Hlavně je důležité, abys měl skryto.
    BECKOU
    BECKOU --- ---
    Ahoj, v sobotu se chystame poprve na LOS, nejaky tipy co s sebou, na co nezapomenout a tak?
    Jede se v normlanim obleceni, nebo se preferuje vic tacticool styl :D
    jsem z toho trosku ve stresu tak ocenim jakykoliv info :)
    DRIZDIK
    DRIZDIK --- ---
    Já byl na Kapslovně teda s .223, 7.62 a .308 někdy loni a se vším v pohodě po předchozí domluvě jak budeme střílet ..
    JOINTER
    JOINTER --- ---
    SWIST: Byl jsem tam jednou s .223 VAR, normálně střílet, ale to mohlo být tím, že jsem přišel jako doprovod jednoho prodejce z obchodu se zbraněma, kterýho tam znali. Může to být tak 5-6let ale.
    Chodil jsem pak na Chodov, ale těch 25m není ideálních a navíc tam pušky zakázali a moc se mi to tam nelíbilo.
    Chtěl bych zkusit Lero, kámoš tam teď dělal papíry.
    RIVOK
    RIVOK --- ---
    SHADDIE: viz SWIST - pana správce štvali specificky Kosaři, protože 1) Kosa byla levná, 2) 762 M43 byly levné, ergo 3) Kosaři pálili "styl Rambo" a přestřelovali lanka.

AKM stojí přes 20k, SKS není pro Ramba, 545 je niché, ergo když viděl jejich PZ, zjevně v pohodě.

Ale je pravda, že co je tam nový správce, možná to vidí jinak. Mně nenapadlo zpochybnit několikaletý Status Quo.
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    KASUMI: tak jak pije kenjiro - od 2020 pokud se to nakonec vlastne vubec uskutecni ma byt misto zacatku brezna na zacatku zari pravidelne...
    KENJIRO
    KENJIRO --- ---
    KASUMI: jestli jsem to pochpoil dobře, tak IWA má být na září přeložená permanentně.
    FMATEJU
    FMATEJU --- ---
    KASUMI: Ja si myslim ze spousta vyrobcu to vynecha.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    RIVOK: no, já tam běžně nastřeloval AK (Saigu) v 7,62x39, Sks stejný ráže, Bsr 5,45x39 tam měl kamarád a bez problémů.
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    KASUMI: To tak mozna dopadne. Vyrobcum rekl bych vice vyhovoval system, ze pripravili prezentaci na sezonu na shotshow a tim meli hotovou i IWU o mesic a pul pozdeji. Takhle veci na v zari budou old news a vsechny dealy se mezitim stejne udelaji na dalku, protoze trh nepocka.
    NGR
    NGR --- ---
    RIVOK: od kdy? ja tam v lete byl...
    KASUMI
    KASUMI --- ---
    mne spis prijde kontraproduktivni jet zari 2020 a pak brezen 2021.. skoro bych v danem pripade 2020 vynechala
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    FMATEJU: Oook. Já vystavoval loni poprvé, letos chceme zase, takže zatím nemám úplně jasný pohled na věc. Plus, tím, že nejsme klasický krám, tak nám část starostí odpadá...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam