• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    IRONIC
    IRONIC --- ---
    OCTOPUSS: operaci jsem mel uz pred 12 lety, kolimator mam Trijicon MRO, tzn celkem kvalitni myslim, tecku vnimam jako tecku, ale kdyz jsem pred nej predradil 3x zvetsovac, tecka se rozpliznula v carku. Pricital jsem tu chybu levnymu UTG zvetsovaci, ale soucasne jsem si take nebyl jisty, zda neni chyba v oku. Fakt je, ze levym okem jsem tu carku nevnimal tak vyrazne, ale taky tam byla. (Operovany byly obe) Nikdy jsem to nevyresil proc. Zvetsovac lezi v supliku, misto kolimatoru tam mam 1-3x optiku a kolimator jsem prendal na mp9 a na ni je to ok.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Není tu náhodou někdo po laserový operaci očí, kdo vlastní nějakej kolimátor?
    Docela dlouho jsem nestřílel, mezitím si nechal vypálit zrak, a teď jsem překvapeně zjistil, že ten svítící kruh v Eotechu mám nějakej podezřele rozpatlanej :(
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    CERMI_FOX: na tom sniper videu od HT pouzivali/zminovali obyc technicky lih za par korun
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SHADDIE: Lehce OT ale:
    Když mi pes pochcal pruty armatury na které jsem druhý den svářel, slíbil jsem mu uzel. A ten lump z toho měl srandu. Strašný puch.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    PAN_KACHNA: k tomu chcaní jen poznamenám, že za obou světových válek se na čištění korozivniho střeliva fasoval louh, takže nejsi daleko od pravdy :-D
    PAN_KACHNA
    PAN_KACHNA --- ---
    tak asi záleží jak a čím chceš střílet...jestli rekreačně low-end AR, vz58 nebo AK na 100m na kov, tak ti stačí do těch zbraní nachcat a budeš dobrej...jestli honíš čtvrtmíčovou hlavní na X set metrů záslepky za studena a mikroskopem stopy koroze, tak chápu, že de o vědeckou záležitost...moje otázka ale zní (v dobrém slova smyslu) - jaká místa o kterých si nevěděl ti k čištění poradila, že bych se poučil?
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    ... na druhou stranu nikdy předtím se mi nepovedlo studenou ranou trefit záslepku doprostřed uplně stejně jako dalšíma ranama, takže něco na tom bude :)
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    PIVECEK: to asi budou, vzhledem k tomu, že jsem si tam přijel zastřílet a k tomu jsem nečekaně dostal půlhodinovou přednášku, kdy mi vyičistila pušku i na místech, o kterých jsem nevěděl, že se čistí. :-) (v dobrém myšleno, bylo to zajímavé) Každopádně pod mikroskopem mě dost překvapily dvě korozivní věci (přestože jinak je prý hlaveň v lepším stavu jak ledasjaké nová), tak přemýšlím, jestli jsem si to neposral sám a co bych mohl udělat pro to, aby jich tam nebylo víc.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    PIVECEK: Asi bych byl taky mít pušku za půl míče :D
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    CERMI_FOX: Jakoze nestaci BT Eliminator jo? :) Tak to asi taky celou dobu delam neco spatne. Jen jestli nejsou Lukesovi tak trochu cistici nackove :D
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    Neznáte nějakou chemku, co umí odstranit chemky použité při čištění? Dostal jsem v Placech přednášku o tom, že nedostatečně vytahám všechny agresivní chemie z hlavně velké pušky, tak zkoroduje, což mi bylo demonstrováno na mikroskopu, který ukázal pár míst koroze. Doporučuli mi nějaký Boretech blast, ale ten se nedá v česku sehnat, našel jsem ho jen u Vavrečky, ale dodání v nedohlednu. Nemá někdo nějakou alternativu? Dřív jsem naivně používal pro vyhnání agresivních rozpoštědel a konzervaci CLP, ale prý to je naprosto blbě, tak teď nevím :)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    XLACHTAN: Tak uvidis, samozrejme drzim palce, at s tim odstrilis uz tuhle sezonu :)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    ELECTRICKOTA: na Rugera :)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    PIVECEK: tvl to jsou kkti :) "jsou objednané u výrobce a měly by dorazit někdy v průběhu června."
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    ELECTRICKOTA: Tak brownells hlasil dopredu, ze to vidi na prazdniny, ale buhvi, jak to bude diky COVIDu.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    XLACHTAN: Na co cekate?
    PIVECEK: Tusim ze Brownels taky nic? ;)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    XLACHTAN: Me rekli podzim, tak asi slibem nezarmoutis :D


    SHADDIE: Hele hlavne uz jsem cetl kalkulace, ze ten buy out by vysel i s administrativou asi na 4 mld. kanadskych dolaru, coz si samozrejme rozhykani zastanci zakazu neuvedomili a uz ted je z toho trochu mrzeni :)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    BAAL: :)) já stále čekám na své PCC, snad červen podle MPI
    BAAL
    BAAL --- ---
    XLACHTAN: Me jak nebavej ty pusky a broknu mam skoro nejlepsi moznou, tak se musim realizovat v kratkejch:-)
    XLACHTAN
    XLACHTAN --- ---
    BAAL: tak to jo :) dvě sportovní pistole ti nestačí?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam