• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    musim se pochlubit - udelal jsem si radost a poridil si pouzdro na glocka. Nechtel jsem vnitrni pouzdro, pac je to nepohodlny a tohle zatim vypada jako idealni reseni (od fy Sneaky Peat).





    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    SHADDIE: Já to nerozporuji. Naopak(a zmínil jsem to dvakrát). Jen vyjadřuji názor, že po vyhodnocení v klidu s chladnou hlavou, když je po všem, není třeba utratit psa, jako agresivní zvíře.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    ERGOSUM: hele, v týhle situaci, když se ti to zrovna děje, tak nemáš čas řešit proč a jak se to děje. vidíš jen jedno - přiběhl agresivně cizí pes, šelma, která zjevně útočí. nebudeš řešit, jestli jde zrovna po tvým pudlovi, nebo tvý mamě/ženě/dítěti po nohou, vidíš a prostě šelmu, která zaútočila, její majitel v nedohlednu děje se to všechno dost rychle. takže ve chvíli, kdy to probíhá, je z tvého pohledu ten pes bestie. jestli je to jeho divný způsob hry, jeslti je jinak hodnej, jen pako, o tom se dá polemizovat potom, ale v tu chvíli to nevíš, nemáš šanci vědět a ani nejseš povinen to řešit. rešíš jen to, aby v útoku ustal táhl do prdele.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    NECROMAN: mel tam X svedku, myslim ze i bez videa by to bylo v poho, s videem je to imo dost prukazny a jasny
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    NECROMAN: Mě připadá, že pes by byl nebezpečný, jen kdyby mu matka bránila v přístupu na fenku(což evidentně činila). Nicméně nebezpečí zde bylo a střelba byla přiměřená. Ta situace byla dost nepřehledná. Ale asi by bylo nespravedlivé dělat ze psa krvelačnou bestii.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    NECROMAN: myslím, že s tím množstvím svědků by neměl problem i bez kamery, krome osádky vozidla a jeho matky tam byla ještě jeho žena s dětmi. myslím že by všichni dosvědčili jak to bylo a pochybuju, že by se ten stafford odvolal. kamera samozřejmě vyvrátí pochyby, ale v tomhle případě tam ani nebyl nikdo, kdo by svědectví rozporoval.
    SHADDIE
    SHADDIE --- ---
    DOTCOM: je to mimo jiné instruktor z B-Rdy a bývalý legionář.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    NJAL: na me to delalo dojem, ze byl s tou pistoli nejakej pohotovej - imho o dost vic nez ti straznici na Slovensku :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DOTCOM: pán má štěstí, že u toho je video, jinak by možná těžko dokazoval, že pes byl opravdu nebezpečný a jednalo se o krajní nouzi. V každém případě použití zcela na místě.
    ERGOSUM
    ERGOSUM --- ---
    DOTCOM: IMHO by měli být všichni rádi jak to dopadlo a rozejít se v míru. Ta střelba do země by měla být v pořádku, ale jinak má každý své máslo na hlavě. Jak začnou rozebírat zavinění, následky a traumata a co by měl kdo dělat, kdyby na to koukal v televizi, dojde na podmínky, pokuty a náhrady škod.
    NJAL
    NJAL --- ---
    DOTCOM: Dobre imho, pan ma video, nikdo neumrel a navic je to organ.
    DOTCOM
    DOTCOM --- ---
    to jsem zvedavej jak tohle dopadne...
    VIDEO: Syn zbraní bránil matku před útokem agresivního stafforda - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...zen-utok-psa-obrana-pistole-vystrel-policie.A200721_183622_plzen-zpravy_wass
    PAN_KACHNA
    PAN_KACHNA --- ---
    BURKHAR: nesouhlasim, mam Kar98k i 1891/30 i vyhlasenou M44 a za me teda nejvetsi jelita dela Kar98k, i kdyz se z nej strili ve finale nejlepe...nemel sem moznost srovnat s dobovejma 30-06
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    XMEDA: Modřinu mi udělala ta AS50, ne Mosin.
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    Mosin ma sice slusny zpetny raz, ale modrinu vyrobi akorat kdyz je blbe oprena pazba.
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    STU: ted uz jen fotky, jak se odrbava ta barva vevnitr na drazkach .)
    PIVECEK
    PIVECEK --- ---
    Scorpion kope zarucene nejvic z tech beznych dostupnych karabin, ve srovnani i s nevyladenou AR9, Stribogem, MP5, CSV, MPX.. Neni bezduvodne, ze na to jak se prodava tady a hlavne v US, tak ho na zavodech skoro neuvidis:)
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MAZDA: Však jsem psal, že skrz všechny kategorie. To nemělo být přímo úměrné. ;)
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    BURKHAR: Vectora bohužel ne :( Mosin je puška na plnotučný puškový náboj, to s devítkou lugerem nemá moc smysl srovnávat :D A antimateriálová puška je taky jiná kapitola :D
    BURKHAR
    BURKHAR --- ---
    MAZDA: Měl jsi v ruce ten Vector? Ten kope. ;) Ale nejvíc ze všeho možného skrz všechny kategorie kope AS50 a Mosin. :D Měl jsem z toho modřiny. :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam