SHADDIE: V noci padl signál v nějaké chatě, jenze na takovy jsme jezdili skoro kazdou nocni. takze bez vesty, podivat se a prohledat... no a najednou na kolem hlavy proletely střely :D ...po chvilce jsme se rozhodli střelit a podařilo se mi ho trefit na první pokus do nohy (stehna). Odzbrojeni, ošetření, zajištění osoby atd atd atd ... a pak na mě následovalo trestní oznamení pro těžké ublížení na zdraví atd atd :D
no a já byl rebel. všichni po mě chtěli úřední záznam hned a ja si sedl na prdel a řekl jsem, ne. využil jsem 48 hodin odkladu co ze zákona o policii mám a napsal jsem ten úřední záznam s právníkem a zároveň k výslechu atd jsem měl taky právníka. nakonec jsem z toho vyvázl úplně v pohodě. Ale vyhrožovali mi vším co se dalo ... od postavení mimo službu až po klasický kraviny, že se postarají, že mě už nikde nezaměstají atd.
Nakonec se mi i podařilo prosadit za pomoci právníka o vymazání skutku z rejstříku trestů i pro policii. Protože i když je člověk už obviněn, policie to ve výpisu vidí. V opisu od úřadu to vidět není.
A to byl prosím právník, kterého jsem si platil jako možnou právní ochranu za nějakých 50kč měsíčně jako dodatek k nějaké pojistce :)