• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    GOBERS: mýlíš se, lidi to ale prokoukli:


    GOBERS
    GOBERS --- ---
    BAAL: A já to řeknu... LIGA LIBE je zasmradlá xenofobní politická žumpa, která si zájmy střelců bere jenom jako politické beranidlo.
    NGR
    NGR --- ---
    nas reditel jakozto cinovnik csss mel jit nekam s tim panem senat/parlament - ted nevim a udajne z nich mel byt ponekud rozpacity
    subj mam pocit ze csss s tou partou kolem cerneho nechce mit nic moc spolecneho
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    BAAL: což je způsob jak prohrát, protože boj o zbraně je kulturní válka a o té platí, že jediný recept na prohru v šíření myšlenky je:
    if you get shamed out of sharing your own beliefs, or provoked into doing so in an inflammatory way


    BAAL: co přesně má Černý společného s jakoukoli novelou (ať NZoZ nebo Mini)? On snad i konstruktivně připomínkoval? Já jsem zaznamenal jen výkřiky že "nesmí být" a tečka.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    NAVARA: bohuzel nepotrebujou zbrojak na to aby mohli skodit
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    SIRIUS: Ona dost dobře ta nejagresivnější část nejspíše zbroják ani nemá :)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    BAAL: tak kdyby jenom za vlastnictvi zbrani, este chvili a mam pocit ze se zacnu prevlikat za alzaka
    BAAL
    BAAL --- ---
    SPM: Jak už tu bylo prákrát zmíněno, někteří z místních zkoušeli diskuzi na půdě uzavřeného fora sportovní střelby a se zlou se potázali, protože Pavel je jediný zachránce a tvůrce novely o zbraních, bez něj by nás EU dávno všechny zničila.

    Takže o jakoukoli další diskuzi s náhodným uživatelem facebooku, který má pocit že jakýkoli nesouhlas je výrazem levičáského-marxistického spiknutí zaplaceného novináře, nebo nevděčného střelce, podle toho kdo nesouhlas vyjádří nemá smysl řešit.


    SIRIUS: Spíš mám dojem, že brzo se za vlastnictví zbraní bude na veřejnosti třeba stydět, protože čím víc tydle kokoti budou vidět a slyšet tím horší bude si to obhájit před veřejností.
    CERMI_FOX
    CERMI_FOX --- ---
    SIRIUS: snoufleku ...
    SPM
    SPM --- ---
    BAAL: taky mi ta diskuze přišla ještě docela dobře, než jsem se málem udusil kafem, když jsem narazil na tuhle část... a ještě mám ten blbej dar, že to nezvládnu nekomentovat :-D
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    BAAL: kdyz to vidim tak se divim ze nam ty kvery este nesebrali fakt vsechny a vsem :-(
    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BAAL: mluvim o vetsine, ne vsech... par kikotu tam je, ale jeste mi to prijde prave docela malo... kdyz si vezmu, co se semlelo na asdscr...
    BAAL
    BAAL --- ---
    HABRENKA: Bud vidim neco co ty ne a nebo mame kazdy jina meritka:-)

    HABRENKA
    HABRENKA --- ---
    BAAL: mne to prijde pomerne necekane slusny prave.. i kdyz - necekane se rict neda :-), pokud se tam nemazalo, tak je to docela cajk ne?
    BAAL
    BAAL --- ---
    ELECTRICKOTA: Diskuze pod tím Lex postem je velky masakr
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    Narazil jsem na informaci, že OSZBM některým lidem převedl do kategorie A-I i zbraně, které měly zůstat v kat. B (např. novovýrobu zcela civilních AR-15) - asi "vstřícně aby mohli používat nadlimitní zásobníky".

    Co když mi jde v prvé řadě o to, aby moje zbraň zůstala v kat. B, i za cenu toho že s ní nebudu moci využívat nadlimitní zásobníky dokud/pokud si nepořídím zásobníkovou výjimku? Dá se nějak zjistit, zda mi OSZBM u mých zbraní změnila kategorii ač to nebylo potřeba, a případně se tomu bránit a poslat je nazpět do kat. B?
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    BAAL: Žijeme asi v nějaky divny bublině, jen pár jedinců upozornuje na LL že by se měla začít chovat trochu víc korektně, a hned to od několika schytá tak jako Elwe na pandoře...
    ELWERINE
    ELWERINE --- ---
    BAAL: tvl... to si snad... No nic...

    I dont want to live on this planet anymore...
    BAAL
    BAAL --- ---
    " jsme zvědavi na pokračování tohoto článku, který považujeme za "první výstřel" a pokus o vyvolání rozbrojů mezi střeleckou veřejností
    - otázkou je, na čí objednávku byl sepsán"

    Dvojitý facepalm

    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    CERMI_FOX: mám s ním velmi podobnou zkušenost z debaty ohledně tlumičů. Psal tam něco ve smyslu, že střílet z pušky s tlumičem bez sluchátek je úplně "v poho". Tak jsem se ho zeptal, jestli ví, že to může poškodit člověku sluch, protože těch decibelů tam pořád zbejvá relativně dost a jestli na sebe bere zodpovědnost za to, že lidem radí blbě. Tak mě v podstatě poslal do prdele s tím, že "lidi jsou za sebe zodpovědní sami." Nulová sebereflexe, hlavně když jsou z toho palečky.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam