netvrdím že ne ... jen jsem vám chtěl udělat nadhled zevnitř. Sice už tam 8 let nejsem, ale pochybuji, že by se něco změnilo.
PAN_MYVAL: Oni jej zastřelili v autě? Já to pořádně nečetl, přiznám se. Ale počítám, že městská tam nebyla. Mobily jsem nesnášel už z toho důvodu, že mi jej cpali 1 cm před obličej a mysleli si, že je to v pořádku. Pak jsem si musel udělat řádný odstup pro jednání.
CERMI_FOX: neznám moc policistů co by cvičilo nad rámec toho co by museli. Je to smutné. Ale všechny ty povolání a profese co jsi vypsal/a ... jsou profese na které nějak studuješ, učíš se atd. Tam dostaneš slušný základ jak vykonávat svou profesi. PČR několika měsíční výcvik a čau. A to nechci ani vyprávět jak to učí, bez empatie, jen příkazy, neposlechneš příkazů policisty, na zem, spoutat, na služebnu. Ten kdo začal sloužit z přesvědčení, že by chtěl pomoci lidem, toho hodně rychle nechal.
PAN_MYVAL: Ano a v ČR je jedno z nejnebezpečnějších povolání zemědělci ... Problém v tom tvém žebříčku je, že nejvíce zranění je tam z nedodržení bezpečnosti práce. Jak chceš ochránit bezpečnost práce u policie v Americe, když s někým jedná a najednou mu rupne v bedně a zaútočí na ně.