• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    KASUMIPALNÉ ZBRANĚ a život s nimi. Sport, sebeobrana, svobodná nátura? Gentlemans' club
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    ELECTRICKOTA: Teoreticky by neměly být, protože policie bude jen v CRZu zaklikávat fajfku, že máš pořád zbrojní oprávnění. Už nebude vydávat žádnou novou kartičku.
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    JIRKA207: Elektronicky to samozřejmě jde. Prostě pošleš žádost do datové schránky. Teoreticky by jsi s tou žádostí mohl poslat i posudek od lékaře. Poplatky zaplatíš převodem proti výzvě, která přijde po obdržení žádosti a osobně tam půjdeš jen ukázat kvéry. Teoreticky to můžeš udělat v momentě, kdy bude nový ZP hotový a rovnou si ho odneseš.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    PAN_MYVAL: jo dík to o zbraních mi nebylo jasný protože to nikde nepsali, takže musím donést jednou za 10let? Ale zdrávko jednou za 5let, a to stačí přinést k datu konci platnosti? Nemusí být s tím opicarny jako doteď půl roku předem a ne později než 2mesice před?
    PAN_MYVAL
    PAN_MYVAL --- ---
    ELECTRICKOTA: Rusi se Zbrojni Prukaz jako doklad, zustava pouze vecne (pokud se o nej clovek nepripravi) Zbrojni Opravneni, ale jak zdravotni prohlidky, tak ukazovani zbrani zustava. Prohlidky po 5 letech a zbrane nejdele po 10 (ale Vnitraci pripominali, ze pokud chteji, mohou casteji).
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    ELECTRICKOTA: Imho v tom se nic nemeni.
    ELECTRICKOTA
    ELECTRICKOTA --- ---
    JIRKA207: počkat a co kvery ke kontrole už nenosíš?
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    OCTOPUSS: Melo by to tak byt, ale uvidis po novem roce, kazdopadne pokud budou chtit formular, tak ho budou mit na miste.
    Od 2026 by taky melo platit, ze ani nemusis na sve mistne prislusne oddeleni, ale kterekoliv v CR.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JIRKA207: Prostě jen papír od doktora na místní oddělení, a to je všechno?
    A nepotřebuju ani žádnej speciální formulář od policie?
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    OCTOPUSS: tak ideal, ted se na to vyser a po novym roce prines lekare a mas klid od foceni a vyzvedavani ZP :)
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    JIRKA207: Mám platnost do května 2026. Nedávno jsem četl nějakej článek, a nevím už proč jsem měl napsáno, že to musím udělat před koncem roku.
    JIRKA207
    JIRKA207 --- ---
    OCTOPUSS: pokud mas platnost do 31.12.2025 tak si to mel udelat nejdrive 6mes pred koncem platnosti a nejpozdeji 2mesice pred koncem platnosti. Coz si uz podle meho prosvihl. Eletronicky to nejde, musis k lekari a donest potvrzeni od lekare + jednu fotografii a formular si vyplnis na PCR.
    Od 1.1.2026 by melo uz stacit pouze prinest potvrzeni od lekare, fotky jiz nejsou potreba.
    OCTOPUSS
    OCTOPUSS --- ---
    Prosím vás lidi, jak si mám zažádat o novej zbroják? :D
    Někde mám poznámku, že z důvodů, který jsem si blbec nenapsal, to mám udělat před koncem roku, ale úplně jsem z toho všeho vyšel.
    Jde to elektronicky?
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    LUCKYBSD: Možná se někdo rozhodl, že se na to vysere a podal výpověď... Nabírat pro ně lidi na tyhle pozice asi nebude žádný med. Ostatně, stejný problém jako Zkušebna.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    MAZDA: jo ale mysleno tak, ze to neni nova situace, ale situace, ktera tam je roky
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    LUCKYBSD: No, je možný, že to je prostě málo. Vem si, že to není tak dávno, co šel mail, že pro nemoc mají zavřeno...
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    MAZDA: divny, tam se tocej furt 2 stejny lidi a ted 3. mladej kluk uz roky, co tam chodim
    MAZDA
    MAZDA --- ---
    LUCKYBSD: Nemají prý lidi.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    SABRIEL13: by me zajimalo, co to je za klauni, pritom ani pred ani nedavno na objednani tam nikdy nebyla fronta az ven jako na P4 a pani policajtka se kterou se tam vzdycky bavim nic takoveho nerikala, divny
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Tak pouštím do beta testu testy na nové zkušební otázky - https://testy.streleckeforum.cz/

Je to taková betaverze, sem tam ještě může vyčuhovat bug.

Je rozjetej TestFlight pro iOS a chystám build na Android a s tím souvisí moje další prosba - pokud někdo chcete testovat na Androidu nebo jste jen ochotní mít aplikaci nainstalovanou cca 2 týdny tak mi prosím napište vzkaz s e-mailem. Podmínkou pro přechod do produkčního vydání u Google je 2 týdny testování s 12 testery.

Díky!
    DIRTJUMPER
    DIRTJUMPER --- ---
    SABRIEL13: Kaslu na to, zakazu si inzerci a od 1.1. budu chodit na Pankrac
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam