BLOWUP: Mozna by mohlo nekoho zajimat, jak se vyviji moje story s vyjimkou ze zbranoveho zakona.
Zadost jsem podal teprve v patek minuly tyden - z telefonatu s policejnim dustojnikem vyplynulo, ze zadost nema sanci na uspech pokud nebude dobre oduvodnena a nemel jsem pred navstevou Prahy cas se tomu oduvodneni venovat. Docela me prekvapilo, jak pozitivne reagovala slecna na nasi obci ktera zadost prijimala, ze mi jako drzi palce a tak podobne.
Dnes mne zavolala policistka ktera to vyrizuje na kantonu, s tim, ze mi to povolej, ze prej "pote jak jsem to oduvodnil jim skoro nic jinyho nezbejva" :-) Napsal jsem asi na A4 pojednani o morfologii nozu a jejimu echu v kulturnich dejinach lidstva.
Nicmene, byrokracie teprve zacina. Musim jim do tydne udat, kde presne, od jakyho obchodnika a jakej typ a znacku mam v umyslu koupit. Pokud to bude ze zahranici (tady se logicky neprodavaj) bude potreba od centralniho mista u Bundu potvrzeni a povoleni importu :-) To vsechno stoji penize, takze nejprve budu resersovat co vyjde nejlevneji.
Druhy problem je, ze musim nejspis oba noze (balisong a otf automat) koupit najednou a u stejneho obchodnika, coz u vyrobku benchmade ktere jsem si vyhledl predstavuje celkem nezanedbatelnou castku. Nicmene, na moji otazku, zda nechci svoji zadost stahnout jsem odpovedel ze kategoricky urcite nikoli.
To be continued :-)