• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    LODBROG
    LODBROG --- ---
    LEON_KOWALSKI: Klasické myšlení úředníků: když to považuju za problém, tak to zakážu a ono to zmizí.
    Bohužel to funguje jen pro zákonůdbalé občany, než jejich drtivá většina pochopí že zákony tu dodržují jen oni a zločinci se tomu ani nesmějou (protože se o to co ouřada zakázal ani nezajímají).
    Pak teprve začnou zákona dbalí občané srát na nařízení nablblých úředníků a jsme v šedé zóně.

Úředníci uvažujou všude stejně - zakazovat/regulovat. Myslej si že jsou tak důležití, že měněj svět pouhýma rozhodnutíma.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    NEVILL: obávám se, že ano. Téhle záminky ti byrokratičtí debilové určitě využijí. :-(
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    LEON_KOWALSKI: To mě taky napadlo, ale pro Brusel to jistě bude dobrý důvod k omezení nožů...
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    v souvislosti s tím co se dnes stalo v Londýně, mě napadlo:
    1) Jak je to možný? Občané přece nesmí nosit střelné zbraně ani, nože. To útočník nevěděl, že nesmí mít nůž?
    2) Kdyby ty zbraně nosit mohli jako v Izraeli a uměli s nima zacházet jako Izraelci, tak ho odprásknou ještě na mostě, než se stačil vybourat a ten nůž by ani nestačil vytáhnout.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    FINSON: ja mam od Vildy Pokludy svuj fixed scandi a ten ti to udela, pockas si tak mesic a mesic a pul, ale komunikace super a nuz je luxusni
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    FINSON: jj, já to psal jen z hecu :)
    FINSON
    FINSON --- ---
    BRUKEV: To nemusí mít plno, třeba se mu jenom nechtějí některé designy dělat ;-)
    BRUKEV
    BRUKEV --- ---
    FINSON: kamarád od něj má asi čtyři nože. Mu brnknu, jestli zas u Škrobáka nenechal něco dělat, že by Škrob měl plno a ostatní proto posílal do prd... :)
    VOMAJDA
    VOMAJDA --- ---
    GGG: Bejvá tam takovej čep se šroubkem - ten vyšroubuješ, čep vyndáš a ty nápisy normálně upadnou i s celou čepelí.

Ale jinak bych zkusil přeleštit a případně vyrobit novou povrchovku.
    GGG
    GGG --- ---
    cim byste z tohodle dostali pryc ty napisy?

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    JIKE: umí to krájet cihly a rozbíjet betonový panely? Jestli ne, není to ultimátní .... a není to tanto! Takže to určitě nebude Méďa approved ;o)
    JIKE
    JIKE --- ---
    KURE: muzou ve své výjimečnosti :-) ale měli by se chovat slušně a ochotně. Atd.

Začal jsem hledat nějakéj ultimatni Nuz na všecko
    Zase jsem narazil na tohle

https://the-ultimate-all-purpose-knife-that-could-save-you.backerkit.com/hosted_preorders/53172

A pak jsem vlezl sem a vzpomněl si, ze v záhlaví je Kudla od Hawka :-)
    KURE
    KURE --- ---
    FINSON: jojo "remeslnici" a pak breci ze nemuzou konkurovat tovarni vyrobe.
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    FINSON: "Náš zákazník, náš pán", aplikováno na zakázkovou výrobu (dle zakázky zákazníka) v modifikaci aplikací "knife 05" :-) To dobře z kdysi dávna znám...
    JIKE
    JIKE --- ---
    Já jsem díky Finsonivi spokojenej :-)

Busse knife Prototype | shield upgrade | Survival mode
    http://www.youtube.com/watch?v=N8bONrxOPZc
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    FINSON: muzes se zkusit podivat sem http://www.jacklore.com mam dojem, ze se u tohohle typka skrobak obcas inspiruje, nebo myslej v podobnejch tvarech.
    FINSON
    FINSON --- ---
    KALIF_WH: Já ho taky chápu, jenom jsem si přišel poplakat :-) Holt si fixed EDC seženu jinde.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    FINSON: jj chapu samozrejme ze sem to pochopil. Kazdopadne chapu trochu i skrobaka i kdyz komunikace je priserna. Ma rict na rovinu ze toho ma moc, ze ho zivi ty predudelany veci na ktery ma sablony, material i odbyt a ze uz nechce delat custom veci ... Respektive takhle, chapu jeho situaci ne pristup.
    FINSON
    FINSON --- ---
    KALIF_WH: Díky, jsi hodnej, ale chápeš, že o kus černé G10 mi úplně v první řadě nejde? :-)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    FINSON: Jestli chces tak mam jeste nejakou cernou G10 na strenky bych urcite vyhrabal dostatecnej kousek, muzu ti to prenechat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam