Tvl, the world has changed. I can feel it in my e-mail.
Jak jsem se tady ptal na člověka, co mi přestřenkuje slipjoint: MydlinkaTM to dělat nebude, protože nemá pásovku a ty střenky jsou na nýtech, a Hanes se mi vůbec neobtěžoval odpovědět. Si to přestřenkuju sám, aspoň bude sranda.
Krom toho jsem zatoužil po nerezovém EDC a napsal Škrobákovi, protože Škrobák dělá nože, které se mi designově líbí, dělá z nerezu, už jsem od něj jeden nůž měl a byl dobře udělanej, tak proč ne, že jo.
Poslal jsem mu fotku jeho vlastního nože, že chci něco takového, ale s matnou (stonewash / leptanou) čepelí a rukojetí z hnědé micarty. Na to mi odpověděl, že hnědá micarta je hnusná. Teda on s ní nikdy nedělal, ale dělal s hnědou G10 a ta se mu tuze nelíbila, takže se mu nelíbí ani moje přání. Jo a leptání neví, jestli zvládne, a stonewash neřešil vůbec. Poslal jsem mu fotku, jak vypadá prďácký nůž s hnědou micartou, a on, že se mu to nelíbí a že na Jataganu stejně mají prd výběr. Tak píšu OK, chci funkční účelný nůž, nebudem se dohadovat o blbiny, tak čepel bez matování normálně broušená satin, jako máš na všech ostatních nožích, a na střenky teda černou G10, ju? Odpověď: Černou G10 nemají na Jataganu, můžu ti tam dát černou micartu, ale ta se občas třepí a nevím, jestli půjde vyhladit...
Nějak v tuhle chvíli jsem se rozhodl hodit do celé té věci vidle a koupit za třetinu škrobákovy ceny nějakýho fixed číňana, třeba Real Steel jako tuhle postoval Jike v Bushcraft klubu, protože tam vidím, co kupuju a nikdo mi do toho nekafrá.
Trochu jsem si zatrolil a odepsal "Tak Ti mám tu černou G10 sehnat?" a Škrobák odpověděl, že je mu to jedno, prý co chci radši...
No já chtěl radši tu hnědou micartu, ale ta pánovi nevoní. Jako proč ne, ale proč si teda takový člověk píše na web, že mi udělá nůž dle mého návrhu?
Doprdele to jsem se zas nasral!