• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    VACA: Ty jejich obycejne bity v sade jsou nekvalitni, uz jedu na druhe sade.

    INSOMNIA: Hele nejakou extra kvalitu bych od toho necekal. Je to normalni lepsi spotrebka. Coz neni spatne, ale take to neni zazracne. A kdyz se na ty tooly podivas bez ruzovych bryli, uvidis i dost nedomyslenosti (mluvim za MUT a Style PS, ktere vlastnim).
    VACA
    VACA --- ---
    No, a mě se povedlo uštípnout ten miniaturní bit. Ani jsem za něj extra nerval.. :/

    Teď nějak nevim, jestli teh 25let záruky můžu nárokovat i jen na ten samostatnej bit. Dávat celej LM do reklamace se mi nechce, stačilo by jim dát jenom ten mini bit?
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    "nejsem dost bohatej, abych kupoval levne veci" ... popravde jsem ani nechtel tolik investovat, ale tak nejak mi to zacina davat smysl a pokud chci tool "na celej zivot", tak Charge mi prijde jako lepsi cesta nez vystridat nekolik jinejch ruzne funkcnich toolu
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Blbý je když pak takový MT za 4 litry ztratíš. ;-)
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    INSOMNIA: Letherman je drahej i v USA. Tu kvalitu si prostě zaplatíš. Já jsem si objednal Ganzo 202b za 17 dolarů a jsem více méně spokojenej. MT nepoužívám tak často, takže mi to stačí. Nicméně chápu, že pokud někdo používám MT opravdu každý den, tak chce kvalitu.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    CROSS: resim pouze TTi verzi s malym zasobnikem bitu, pouzdrem a sponou viz. https://www.amazon.de/...ME4/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1494146996&sr=8-1&keywords=leatherman+charge+tti

    Amazon.com 170 USD (4165 CZK) vs Amazon.de 148 EUR (3950 CZK). Cekal bych, ze v US to bude vyrazne levnejsi.
    CROSS
    CROSS --- ---
    INSOMNIA: na něčem, co stojí do $200 se nedá zase tak moc ušetřit, ne
    Spíš bacha na různý verze, koukám, že kromě TTi (doporučuju) dělaj i hliník a černej hliník, tady u nás za 190, 140 a 165 franků, což taky hraje roli.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    DARUMA: Amazon.com jsem zkousel jako prvni, ale zjistil jsem, ze je tam drazsi nez na Amazon.de
    DARUMA
    DARUMA --- ---
    Amazon.
    INSOMNIA
    INSOMNIA --- ---
    Mam moznost koupit Leatherman Charge z US pres jednoho znamyho co tam ma ted vojensky cviceni. Poradite, kde maji nejlepsi cenu, pokud mate nekdo zkusenost s nakupem z US?
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    WOJTYLA: nevím proč, ale připadá mi to, jako by to mělo ulomený kus čepele :-O
    GANDHI
    GANDHI --- ---
    clovek si rika, jakej je to pohlednej malej nozik na rezani a pak si uvedomi, ze to pod tim je Wojtylova lopata a predstava o malym noziku jde s prominutim do prdele:)
    MANFRED
    MANFRED --- ---
    WOJTYLA: Jsi zlý, připravils zkrácením cesty Aliexpress -zákazník o mezičlánek "poctivý obchodník s nízkou několikaset procentní marží" nějakýho chudáka o peníze na jídlo :-)
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    FINSON: jako je fakt, ze muzes koupit Sanrenmu za par baku, ktery si na 1:1 kopii nehraje a ani napisy nema stejny, vyrabi ho pod svoji znackou, i kdyz delaji OEM vyrobce Spyderco, takze tuto volbu uprednostnuju ja
    FINSON
    FINSON --- ---
    Já jsem to dost zvažoval a nakonec jsem se rozhodl nereagovat...
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    WOJTYLA: tak sem ten link hod rovnou :)) to zase bude nejaka nocni varka :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    Dost sem zvazoval esli to sem dat oac se zas zvedne vlna hejtu vo podpore fejku blabla... a pak se mi posta zaplavi zadostma vo link pac si to budou hromady lidi chtit koupit.
    Mno tak se dej vule bozi.
    Kouoil jsem si to na Aliexpressu jako utility nozejk do dilny a tak.
    A je bozskej. A vod origis Spyderca k nerozeznani, drzi to ostri jak bejk a dokonce i EAN na krabicce po scanu vyhodi origis Spyderco. Navic tedy Spyderco vyrabi i v cine :-))))

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Ad nepasujici nastroj - otevrel jsem to pohodlne mym 2mm hexem. To jejich si necham, bude z toho zajimavy priklad (vcetne pripadne demonstracky) dodavatelskeho, QC a nasledne marketingoveho failu.
    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    Ocasek vypada pri noseni takto. No nevim, asi to sundam.

    LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    LAUNCHER: Rozmontovana Sebenza a duvod spatneho chodu je zrejmy. Ostri drhne proti svemu "cepu". Je to spasovane moc natesno. Trosku jsem tam kapnul toho lubrikantu, ale ten jsem, mimo mikrovrstvy, okamzite setrel pri nasazovani ostri zpet. Mozna tam dat nejaky kvalitni olej by bylo lepsi, v tomhle se bohuzel nevyznam.

    Ten cep se bude muset ochodit casem, na coz ale nemam moc naladu. Mozna nekdy postavim z Lega neco, co bude kroutit s tim ostrim v nozi nahoru a dolu (neuplne zavreni a otevreni) a necham to v tom par hodin.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam