Prisla mi Sebenza Large Plain double thumb z MujNuz.cz . Vyrobena listopad 2016.
Klady: Vzhledem se mi nazivo velmi libi.
Tim klady konci.
Zapory:
1) Jde vic ztuha nez moje Spyderco Military CF
2) Chtel jsem tam dat ten lubrikant, co k tomu dodavaji. Ale ouha, dodavane pacidlo NEPASUJE, je prilis velke, takze se do direk sroubu nevejde.
3) Ten cudl na otevirani noze je malinky. Vybrani aby do nej slo stouchnout je zprava malicke, zleva zadne. Zleva je framelock, takze nuz jeste navic nelze pri otevreni sevrit v ruce, jinak brzdite cepel zamkem. Nuz typicky drzim za klips, tady klips doleha primo proti zamku. Nechapu proc ten klips nekouka jinam. Nuz jednou rukou otevru pouze tak, ze palcem vsi silou tlacim proti neprijemnemu kovovemu cudlu, ze ktereho ten palec boli po tretim pokusu.
Oproti tomu na Spyderco muj palec tlaci do odhadem centimetru delky velke diry. Tady do par milimetru cudlu, ktery se odmita pohnout z mista.
4) Ten provazek je jako co? Je to umistene nahore, to mi ma koukat z kapsy, jako mysi ocasek?
Takze shrunuti: Zaroven nejhezci nuz co jsem kdy videl a zaroven ten nejhur navrzeny z hlediska otevreni. Nepasujici pacidlo je trapna chyba.
Co ted? Vracet se mi to nechce, chci aby ten krap zacal fungovat.