• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    KOUDY: Nektery veci za oenize koupit nejde:-)) nebo aspon u me. Olno noziru ti rado udela za 8-10k co si reknes. Ja delam jen autorsky veci. Predevsim asi diky tomu ze me to nezivi:-)
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    LEON_KOWALSKI: Tak to dopadl líp než já, já si takhle ve čtvrtý třídě rozbil nos
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    INSEQUI: tak jako asijský akčňáky z devadesátek jsou inspirativní - kamarád si udělal z roxorů a ocelovýho řetízku nunchaky a když nám u něj doma ukazoval jakej je Bruce Lee, tak rozbil 200l akvárko :o))
    INSEQUI
    INSEQUI --- ---
    NEVILL: pamatuju si na nějakej asijskej akčňák z devadesátek kde si ho týpek asi pro efekt podával za hlavou když s tim točil, tak si dovedu živě představit jako to třídní Jackie Chan zkusil a předevšema si ho zabodnul do krku.
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEVILL: Tak oni to i ruzne hazej do vzduchu a tak... A on byl vsema oblibenej tridni bavic, proste pech.
    Ja o tohle nestojim, proste chci mit skill na to ten nuz bezpecne a stejne rychle otevrit a zavrit jako treba tu sebenzu. I kdyz, prisne vzato mam pouze povoleni jej vlastnit, nosit ho v pohotovostnim modusu nesmim. Ale mit neco a neumet s tim zachazet nepatri do zakonu myho vesmiru, asi tak.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BLOWUP: hustý...vůbec mě nenapadá co s tím proboha zkoušel za trik...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEVILL: Ja znam minimalne jeden smrtak... trida jednoho gymnazia snad z Zenevy jela na skolni vylet do Italie, tridni klaun si tam koupil motylka a pri frajereni si nim prosekl krcni tepnu. Bylo to zpocatku dost zahadny, ponevadz spoluzaci v soku ten nuz vyhodili z okna hotelu kde bydleli.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BLOWUP: Kdesi jsem četl takovou úvahu že je to právě proto že jsou nebezpečné pro samotného uživatele, že jak se ty nože staly populární díky akčním filmům, tak si je hned každý pořizoval a bylo díky nim ohromné množství úrazů (tedy nepředpokládám že by se asijských zabijáků nějak zásadně dotklo že je nošení jejich oblíbeného typu nože zakázané)...ne že bych za regulacemi chladných zbraní moc hledal nějaký rozumný důvod proč se něco může a něco zase ne...
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    KALIF_WH: :-)

    NEVILL: ne, ten je bez povoleni. Taky balisongy s ostrim tusim pod 5cm jsou bez povoleni.
    Ja u ty legislativy nikdy nepochopil proc chtej zakazovat nuz kterej je nejnebezpecnejsi pro jeho drzitele. Sebenzu otevru uplne stejne rychle jako ted toho automatickyho infidela a zakazana neni.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BLOWUP: Na trainer musíš mít taky povolení? Já mám trainer takhle ze starýho motýlka co jsem si kdysi dávno koupil, on už byl od začátku hrozně tupej a tak jsem ho raději ani nebrousil... :-)

    KALIF_WH: to je fakt, každým říznutím si člověk sakra zapamatuje co už s tím nožem nedělat... :-))
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    BLOWUP: :-) hele bez traineru jsou pokroky mnohem rychlejsi :-)))) prvnich par mistaku te nauci -)ja to kdysi resil prouzkem ducktapu pres ostri
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    BLOWUP: akorat jsem kurva zapomnel priobjednat balisong trainer :-)
    KOUDY
    KOUDY --- ---
    WOJTYLA: Tak me se kudla musi i libit no..na kazdodenni pouzivani mam ZT flippera od Finsona, kterej je porad bozi a nosim ho kazdej den - https://www.knifecenter.com/...per-s35vn-blackwashed-blade-textured-titanium-handles-updated-version ..jako umelecky dilo sem si nechal vyrobit nuz od pokornyho kterej se me osobne dost libi, ale do lesa s nim delat prasarny nepujdu...a pokorny zaroven udelal Dafyho, kterej je hodne dobre hodnocenej..Kraken s nim delal fakt prasarny a je to pry zatim nejlepsi nuz co mel...Sice sou lidi jako luckybsd ktery to asi nechapou ale me ten nuz neprijde jako sracka a navic se mi libi..Ale zas hrozne nerad na neco cekam a ted je na nej cekacka pres pul roku..Me navic neprijde ze by melo bejt pro jinyho kovare slozity neco podobnyho treba za 8-10k vyrobit..Ale uz sem to vyresil timhle - [ KOUDY @ NOŽE - ]

    Survival knife DAFY - pokornyknives.com - test
    https://www.youtube.com/watch?v=6aakNO0UV84
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    NEVILL: Tak tak, pro me to byl no brainer :)
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    BLOWUP: no jo, tyhle dva se mi od Benchmade líbí nejvíc... :-)
    BLOWUP
    BLOWUP --- ---
    Kdysi jsem tu popisoval jak jsem se rozhodl legalne si poridit u nas ilegalni noze. Papiry na vyjimku jsem ziskal prekvapive rychle, potom jsem se na to trochu vysral ponevadz jsem mel jiny starosti - treba jsem shanel barak. Ten sice zatim furt koupenej nemam i kdyz to snad je na dobry ceste, ale aspon jsem dotahl ten muj nakup u benchmade do konce ;)

    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    LUCKYBSD: Koudy je v pohode. Jen proste on uolne nerozumi vyrobe kudel, ja zas nerozumim vecem kerejm roszumi von. Kazdej sme nakej. Lidi delim jen na svine a rovny.. :-))
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    WOJTYLA: lol ten Koudy :D ale chapu, kdyz to mas v hlave jinak, tak uz jinej nebudes...
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    WOJTYLA: jop, ta honba za fancy cool oceli ve me taky vyvolava usmev. Jako kde poznas celkem dobre rozdil jednotlivejch oceli je brouseni, ale rozhodne bych asi nepoznal jestli je to VG10, AUS8, 8CR13MOV ci 440B/C - tj. nerezovky z podobnyho gradu, ale rekl bych ze elmax od nastrojovky nebo od 1085/1095 uhlikovky rozeznas pokud si od kazdy ocele nabrousil nekolik kousku
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    DOKKTOR: ona je nastesti docela chapava :-) kdyz uz jsem potreti klel jako pohan a cistil zanesenou kudlu se, kterou se ji tak dobre dela, rekl jsem ji, ze priste si tu krasnou pulhodinku uzije sama, tak pochopila, ze je potreba o nastroje pecovat :-) a ze prevence je jednodussi nez nasledna naprava :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam