Mejte me za ne-gentlemana, ale jak vidite na drobnych oderkach, nosim ho sebou moc rad.
Zatim vse v poradku, doufam ze to takhle vydrzi. Nastesti recenze a ohlasy od majitelu, co jsem zatim videl, velmi pozitivni. Vcetne jednoho z mych oblibencu NutNFancy.
Myslim ze to neni muj posledni OTF, bavi me to. A to jsem si myslel, ze uz dalsi skladaci nuz nebudu potrebovat :-))
Na pocket carry ve slusnych kalhotech mam rad lehke a stihle noze, myslim ze prijatelnych 85g, 12mm sirka rukojeti.
Dalsi bude urcite zase double action - Jednak je to proste kvuli odporu thumb-slide a "vyskoceni z kolejnicek, pokud by behem vystreleni ostri do neceho narazilo" bezpecne, druhak je roztomile si s tim obcas zacvakat. Separatni pojistku bych nechtel. Cvakat s nim obcas chteji i lide kolem me, coz me tesi :-) Mohl bych si poridit napr. Benchmade Infidel (zdravim ID Blowup) nebo Pagan do kapsacu, ale jeste se uvidi. Zajima me tez ten Paragon Warlock viz nize, uvidime jestli se podari ho koupit (mmj v CR ho nikde nevidim) a jak s nim budu spokojeny.
Pro jistotu jsem zkousel otevrit proti lepence, neprosli jsme skrz, dobre. Ale ten thumb-slide si stejne fakt omylem nezmacknete, zeny s tim musi trosku zapasit, nez najdou lepsi grif.
Prekvapilo me, jak je to super, pokud s nim mate vice separatni rezaci prace. Protoze je proste tak snadne ho otevrit a okamzite po pouziti zase zavrit.
Pokud se kolem vas motaji decka a vy neco delate, bude proste vzdy mimo vlastni rezani zavreny.