• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    SIRIUS: šmelináři se měli vždycky dobře :-)
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    SIRIUS: dalsi fascinujici vec na tom je ze v dobe, kdy existuji docela dobry krabicovy reseni ehsopu na trhu kery pouzivaj tisice lidi, si vyberes na modrej shop opetovne asi ty nejvetsi kokoty na trhu, halt vrane k vrane...
    DAHY
    DAHY --- ---
    SIRIUS: On ti udělá speciální modrej obchod a ty si tady budeš ještě otvírat hubu? Nevděk vládne světu. Příště mu snad budeš chtít ještě telefonovat.
    SIRIUS
    SIRIUS --- ---
    XMEDA: na tomto je fascinujici ze takovej kokot proste a jednoduse neumre hlady
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Věrnostní slevy ... Jike o nich referoval :-))
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    VLKOUNEK: nemel jsem s tim problem ani tak
    VLKOUNEK
    VLKOUNEK --- ---
    XMEDA: male skupinky...no, ja uz se zlekl, ze by velke mnozstvi lidi chtelo nakupovat pohodlne ))
    77WHITE
    77WHITE --- ---
    XMEDA: Dobry, je to furt debil
    FINSON
    FINSON --- ---
    "Černý obchod", to se mi líbí!
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    VLKOUNEK:

    Noze-Nuz.cz
    Během víkendu jsme spustili zkušební provoz tohoto nového paralelního shopu na adrese www.noze-nuz.cz. Tento "modrý shop" je jen výsledkem poptávky malé skupiny zákazníků po klasickém košíkovém obchodu a je a bude určen, jen pro skladové položky. Rozhodně nemá nahradit stávající "černý shop" na adrese www.noze-nuz.com. Tento "černý shop" na .COM doméně bude nadále hlavním. Doporučujeme stávajícím zákazníkům, kteří už jsou na poněkud neortodoxní, ale velmi jednoduchý způsob nákupu přes obyčejný e-mail zvyklí, aby nadále použivali přávě původní "černou verzi". Je a bude tam širší nabídka. Navíc v tom novém (modrém) není a zřejmě ani nebude nastaven systém věrnostních slev. Děkujeme za pochopení.
    VLKOUNEK
    VLKOUNEK --- ---
    Hele, co se deje u S.? Neco jsem si hledal, zabrousil na noze-nuz.cz a musel prekontrolovat www, jak me prekvapil zkusebni new web. Svet se v prdel obraci )))
    HENNYVILLE
    HENNYVILLE --- ---
    SAMOUT: nech, je skvelej.
    SAMOUT
    SAMOUT --- ---
    HENNYVILLE: Ty pacholku, jeste parkrat sem o tom nozi napises, a necham si ho udelat taky, mas me na svedomi :-).
    FEEX
    FEEX --- ---
    Neprodávate někdo čirou náhodou mcusta bamboo celkokov? Ztratil sem :/
    LEXXA
    LEXXA --- ---
    LUCKYBSD: zkrachuji, nekdo si par let pocka, pak prizvou JVP a udelaji neco jako hublot. brand ambassador bude rytmus a obrat se zestonasobi
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LUCKYBSD: potrebuji personalni regeneraci zredukovat vyrobu na mensi mnozstvi typu.. zkrachovani jeste nicemu nepomohlo.
    LUCKYBSD
    LUCKYBSD --- ---
    XMEDA: ja radsi zustanu u CS SRK v uhlikovce SK5, minule sem tim na vode v kempu sekal polena (sekerka nikde nebyla a polena byly velky) a pohoda. Z N690 by se mi to ostri bud vylomilo nebo srolovalo a u N690 udelany u mikovu bych jeste mel nesoumerny ostri a nedodelavky na ruznych mistech, ze bych si o to rozdrbal ruku. Doufam ze zkrachuji pac uz nekolik let se musim koukat na to utrpeni co z nich pada a rikaj tomu noze
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    za 3990 by byla o polovinu kratší verze bez pouzdra :-D
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    LEON_KOWALSKI: 3990,- bych spis tipoval.. a bylo by ze 425 oceli a rukojet z ABS :D
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XMEDA: Méďo, to CSko by v podání Mikova stálo 15 000. Ne 1 500.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    FINSON: za me taky bez choilu :-) ale bracha se v tom shlidnul a po te, co to ma clovek v ruce, tak zjisti ze mimo toho, ze ma o par cm kratsi ostri diky choilu, se mu otevrou jeste nejaky dalsi moznosti uchopu coz se asi nekdy muze hodit + je fakt ze se tim da slusne otvirat pivo :-). za me je to spis designovej prvek nez co jinyho, presne ze stejnyho duvodu me nebavil patron.
    FINSON
    FINSON --- ---
    KALIF_WH: To dřevo je fakt pěkný, ne že by zbytek nebyl. Osobně bych měl takovýhle nůž radši bez choilu, ale to je na chuti každého soudruha. Za ostřejší fotky budu rád, pokochám se a myslím, že nebudu sám :-)
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    z fotky si fakt asi moc obrazek neudelate :-) blejsknul sem to narychlo na kuchynske lince pod zazrivkou, i kdyz to nevypada je to totalni lestenka jak rukojet tak cepel, ne podle meho gusta ale brachovi se to libi. Celkova dylka je asi 26 cm, je pomerne masivni 4mm tloustka, vahu nevim, material AK5, stabilizovanej orech, bronzovy piny, cervenej fibr zakaleno u Spicaka pichnul to asi na 3 mistech a psal o 59HRC, horni ostri je falesny. Kdyztak zkusim az se s brachou priste uvidim vyfotit lip i s pouzdrem. Moje prvni zkusenost se stabilizovanym drevem a i kdyz musim priznat, ze pri opracovavani se to jako drevo nechova ani nevoni, tak se s tim dela super ve smyslu nadherne se to lesti, drzi to a nestipe se to, teplotou a vlhkosti se to nehyba.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam