• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    MUTOID: solved via blade hq
    MUTOID
    MUTOID --- ---
    dotaz, naaaaahodou nekdo nepokukujete po kershaw launch 11?... nevite nekdo kde ji v cz koupit? cesky stranky zadny nenachazim a jediny co jsem nasel je jeden jediny polsky shop
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    IXTREMIST: diky
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    KALIF_WH: cca 150 čepel, záleží co si všecko vymyslíš.. (dělají i martfrost)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Loctite. Myslím, že LuckyBSD tady doporučoval fialový. Sám mám modrý a ten funguje taky skvěle, spíš je až moc silný - poladil jsem s ním před hrůzou let Bradley Alias II a drží určitě minimálně 5 let.
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    IXTREMIST: Jak to u nich cenove vychazi ?
    KALIF_WH
    KALIF_WH --- ---
    REDSNAKE: taky pouzivam loctite
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    JAHODOVE_PYRE: na šrouby je modrej loctite, ne?
    DOKKTOR
    DOKKTOR --- ---
    JAHODOVE_PYRE: kuličkové ložisko v čepu ;)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    do týdne cca budu posílat elmax/D2/k390 na zakalení k Priknerovi, kdyby se chtěl někdo přidat
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    FINSON: díky z odpověď. Očividně teda vada jen u mě. Nemáš nějaký typ, aby se to nepovolovalo, jako třeba teflonová páska do šroubu, nebo něco na ten způsob ? dík ;)
    FINSON
    FINSON --- ---
    JAHODOVE_PYRE: Vůbec. Celý ty dva roky jsem na to nemusel sáhnout. Naopak ten kolík byl v čepeli utažený tak pevně, že nešel otočit kleštěma, musel jsem do něj vypilovat drážku pro velký šroubovák.
    JAHODOVE_PYRE
    JAHODOVE_PYRE --- ---
    FINSON: a nemáš problém s povolováním šroubu/čepu, který drží ostří ? mě se strašně často povoluje a pak je tam poměrně nepříjemný vakl
    FINSON
    FINSON --- ---
    Malý update k Číňanovi: Jak jsem psal, sral mě na něm kolík, tak jsem ho po dlouhé době na popud z jiného fóra nakonec odstranil, a jsem překvapivě velice spokojený. Bral jsem ho teď přes léto na rekonstrukci chalupy, krájel svačiny, řezal kartony, špagáty, klacky, zahraňoval vodovodní hadice, dokonce i plechovku s paštikou otevřel - věci, na které se mi opinely přece jen zdály příliš subtilní, nebo jsem při práci potřeboval pohotové otevírání jednoruč.
    Mám skoro chuť říct, že nic víc ze zavíráků nepotřebuju, ale nedávno jsem zjistil, že velmi podobný model, akorát bez toho debilního kolíku, dělá Ganzo. Zatím jsem ho ještě neobjednal, ale už teď vím, že je to otázka času, veškerý odpor je marný.

LAUNCHER
    LAUNCHER --- ---
    HOBORG: Tleskam a chvalim.

Casem to mozna bude chtit dalsi barevne kombinace :-)
    HOBORG
    HOBORG --- ---
    LAUNCHER: no tak ti dik :) zjistil jsem ze maj bugout mini, a ze neco tak malyho a lehkyho asi fakt potrebuju
    tak uz mam v kapse stormtrooper verzi a je to fakt super, po dlouhy dobe mam zas edc
    MATT
    MATT --- ---
    objednaval jste nekdo z BladeHQ? chytaj to na celnici?
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    LEON_KOWALSKI: mohu potvrdit...mam starou RAT 1 AUS-8 a je porad jako nova a brousi se krasne
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    GILDARIUS: ocelová vlna
    GILDARIUS
    GILDARIUS --- ---
    když se řeší ta AUS-8, mám na ní takové rezavé flíčky, nějaká babská rada jak to dát pryč? nebo holt odbousit? :)
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    KEJKLIR: jak říkal Launcher. AUS-8. Snadná údržba a broušení. A přitom vydrží hodně. Já mám taky AUS-8, jednu z prvních, protože jsem Avispu kupoval hned jak se začali vyrábět. Apořád je v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam