DYSTOPIK: dneska jsem si na tebe vzpoměl. Toho leathermana jsem udělal tvojim zpusobem a dočistil kartačkem.
Dneska jsem ale potřeboval udělat to samý s benchmadem kde uz nechodil assist, jak je to zasoplený.
Ale nemám čas na rozborku, ten assist vyžaduje trochu času, trpělivosti, a určitej grif dát to zase dokupy. Nechtělo se mi...
Napadla mě hrozná barbařina, protože jsem včera čistil odpad "krtkem" a uvědomil si, jak to efektivně to sežere ten mastnej hnus co se vám utvoří v odpadu... Starej mazut v assistu v kombinaci s prachem a špínou z kapes vlastně je dost podobná hnusná věc..
Hodil jsem teda BM do starýho hrnce, zasypal Krtkem, a zalil asi 80° vodou. Jako byl jsem trochu nervózní páč je to můj srdcovej nůž, ale jako když to můžeš použít do nerezovýho dřezu s plastovym odpadem a gumovym těsněním, tak co se může stát?
Tvl, ten nůž jsem vyndal jako novej! Absolutně bez práce:D Akorát ho musíte pak fakt hodně fest svědomitě opláchnout, jinak vám to rozpustí ruce:D
A bacha na jednu věc, vubec sem to nečekal, ale narozdíl od odpadu, když je to v otevřenym hrnci tak z toho jdou brutální agresivní výpary, takže digestoř a úprk:D Doporučil bych to udělat teda venku.
Ale už se skoro těšim až zase budu mít zahumusenýho Leathermana, protože tahle věc vyžane a sežere fakt absolutně všechno i z teh nejmenších skulinek:)