PROZAC: Alternativu k lanskimu, ja treba pouzibam sadu DMT aligner, jsou to prumyslovy diamanty, postupem casu jsem to jeste rozsiril o super fine grit a keramiku, myslim ze od belskyho, dela rozmer co do toho upinaku presne pasuje. Asi bych ji nepotreboval ale chtel jsem to zkusit.
Klema je z naky umelotiny takze noze neposkrabe ale na velky noze to neni.
Jakoby ja nejsem expert prez brouseni, asi by mi i stacila jen ta zakladni sada, i kdyz ten superfine grit je celkem znat, ze jde brit do “zrcadla”, ale mohna je to zbytecnost a stacila by kuze.
Na ten diamant se prej nesmi olej, to uz tady padlo. Jinak mi to prijde nenarocny, vodou to jde velmi snadno ozivit.
Je to ale na maly noze, spis vlastne kapesni noze, u vetsich nozu musis posouvat ten upinak a je to pruda, a taky to imho ztraci na konzistenci protoze delku cepele vetsiho noze brousis na dvakrat. Spis stredniho, nez vetsiho. Na vetsi noze natoz treba naky kukri to fakt neni, a myslim ze i na hrbet cepele cca nad 5mm uz to taky neupnes..
Ale jakoby jinak si nestezuju, o brouseni vim defakto kulovy a stimhle jsem noze nijak nedomrvil, brity maj celkem pekne konzistentni.
Ja jsem se bal hlavne toho, ze kdybych to delal jen rucne tak by to bylo jako kdyz pejsek cura, ale nezastiram ze je zatim trochu lenost se s tim vic zabejvat a ucit se to. No taky se mi nechtelo se to ucit na nozich ktery mam rad. A ty co rad nemam asi nemam :D Asi by bylo spravny si poridit nakou obyc kudlu a na ty si to zkouset a ucit se, ale jak rikam, lenost, ostuda :D