• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKENOŽE -
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    DIN 1.3916 nevidim na nastence.
    Podle google-fu to ma byt D3 a ne D2 - coz by bylo od Boker hezke.
    CROSS
    CROSS --- ---
    MATT: Má ty kudly krásný, naštěstí u Mr Awe se mi nějak nelíbí tvar čepele. Mám tu od něj tohleto.

MATT
    MATT --- ---
    MCKIDNEY: ja se zas namotal na Dohnaluv Mr Awe, jeste jsem zjistil, ze bydli relativne kousek

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: KIHON dorazil, Heist neni skladem, tak cekam.

Prvni dojem:
    - Je to sice PRC, ale Nemci porad diktuji hezke baleni, dokument a balici papir.
    - Spona se da vymenit pomoci T9, ale rovnou jsem ji sundal.
    - Akce je sranda, ten dura-lock ji umoznuje.
    - Utazene vse az na jeden T6. Locknute.
    - Brouseni OK, ale v maji jednu stranu kratsi nez druhou. Zajimave asi pouze proto, ze to ukazuje na rucni brouseni.

Prvni dojem urcite lepsi nez co jsem zaplatil: 1050.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    pardon, sem si nevsim, 400, krasny :)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    YGGDRASSIL: wow, to je dobrej kufrik, moje nejoblibenejsi znacka pro kutilsky prace, tusis kolik za to chteli prosim? diky
    YGGDRASSIL
    YGGDRASSIL --- ---
    Dneska prijemny prekvapeni v Bauhausu.
    Flipper, kterej umoznuje tip-down carry. Vzacnost:)
    Meli vic druhu, zaujal me ten drop point bez zoubku. S prendavacim klipsem nahoru nebo dolu, super ergonomie (placatej, nic neprekazi, prekvapive padne do ruky fakt vyborne). Ostri z vyroby slusne nabrouseny, a hlavne presny, symetricky. Velmi dobrej klip, deep pocket, ale dost vystouplej, aby se snadno nandaval i v tlustejch kalhotach, a pritom vubec neprekazi pri drzeni kudly. Pusobi solidne, zadny vule, zapaceni do strany odolava. Sheepfoot bych asi radsi, ale symetrickej drop point taky neurazi, aspon bude dobre pichat:) Ocel nikde neuvadej, v praxi teprve uvidime. Za ctyri kilca jakoze dost dobry.

Dewalt releases 4 new tools: many will be angry
    https://www.youtube.com/watch?v=k5gGDmA8NX8
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    XMEDA: Ditto. Ja malem koupil tohle za 1400,- Podle vseho krasne provedeni, ale neobhajitelne pro EDC v 3 zemich kam litam. Materialy dobry a cena dobra - protoze toho delaji miliony.

Vyhazovací (vystřelovací) nože | Böker Plus Strike Tanto Coyote | značkové nože / nejlevněji na Ostracepel.cz
    https://www.ostracepel.cz/Boker-Plus-Strike-Tanto-Coyote-d750.htm?hgtid=cb2b63a8-155b-4baa-a459-b66990de750f
    AZIM
    AZIM --- ---
    MCKIDNEY: Kershaw Bel Air, rok nenosim nic jiného a nožů mám cca třicet ...
    XMEDA
    XMEDA --- ---
    REDSNAKE: Mikov to ma na strankach v poradku od zacatku co jsem tady daval prvni video.

[XMEDA @ NOŽE - ]

Ten slovak je pitomec a nekouka co kupuje. Druhej problem jsou prekupnici, protoze i ta Alza to ma napsany blbe. Produktak je dement a jen kopiruje texty pro obe verze stejny. Ty blaboly o ostreni ke konci videa uz jsou taky mimo, proc by ten nuz nekdo rval na brusku a co by s tim kdo sekal. To je kudla na hrani, otvirani dopisu a v nouzi bodani do lidi. Ne na sekani do dreva nebo buhvi ceho.

A to, ze stribrna 440C stoji stejne jako cerna D2... nejdrazsi na te kudle jsou vyrobni procesy. Ten surovej kus materialu cepele 440C vs D2 je rozdil tak mozna 10kc. D2 neni Elmax nebo praskova specialni ocel, aby to delalo citelnej rozdil v materialu i narocnosti zpracovani.
    Ale i tak to maji prestreleny. Jako vsechny ty novy rady. Zacalo to Listem, pokracovalo Patronem a pak totalni WTF byla ta serie tri malych minizaviraku za uplne mentalni cenu. A jeste ty jejich military limitky.. fakt by me zajimalo, jestli ma ta cenova politika uspech a prodavaji se ty veci ve vetsich poctech. Nebo jestli je to jak Primky z Eltonu, kde to osm devcat sudla mesic rukama a pak to stoji 40k a prodaji 20ks za rok :D
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Nuz se mi moc libi, pokud nekdo bude menit rukojet - nerozebirejte to cele a vymente jednu stranu a pak druhou. Je to postavene "in-tension" a trosku otravne sestavovat znovu.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MATT: Ty co jsou v Ontario Camp nelesti - mastene a prakticky pouze vyplnuji to misto.

MATT
    MATT --- ---
    MCKIDNEY: Někdo teflon davá, tušim že v Esee avispa/zancudo jsou. Ale kapku se žvejkaj, mosaz můžeš leštit a dělat do ní další menší dirky, jako maj podložky CRK nebo od Mydlinky (na fotce)

MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    MCKIDNEY: Jde to obema smery, tady zase D2 za 10$ nemuze byt spatna koupe. (Muze a je)

The Controversial $10 D2 Knife They Shouldn’t Have Made
    https://youtu.be/OP6Dglj5yoA

K zajimavejsimu tematu - nevite proc se jako loziska pouzivaji mosazne podlozky a ne teflon?

Rozebral jsem a nafotil to Ontario. Na vsech T7 je thread locker (nepomohlo u jednoho), ale na hlavni T8 neni a povoluje se velmi rychle. Mam teflonove podlozky a budu tisknoit rukojet - ale nenasel jsem duvod proc mosaz. Mozna me neco chybi.
    MCKIDNEY
    MCKIDNEY --- ---
    Jako nekdo kdo sem prisel z jinych nerd hobby - lide jsou posedli ochranou status quo.

Ty rozdily nejsou az tak podstatne, ale utok na ne je utok na fridge hobby. Pochopitelne, protoze verejnost se za ne pravdepodobne nepostavi.
    NEVILL
    NEVILL --- ---
    REDSNAKE: Ta černá verze je z D2, stříbrná je z 440C. Ale taky tohle moc nechápu...
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    ZSIS: Ten nuz se prodaval jako d2 a je to 440. Je teda otazka kdo to zmatlal a zda to byl zamer. Plus je ve videu nastineno, ze vystrelovaky z ciny maj lautr stejny tlacitka/ovladaci prvky.
    ZSIS
    ZSIS --- ---
    REDSNAKE: ja kdyz vidim tyhle ksichty jak se sklebi vselijak, ocividne snazic presvedcit me o necem, tak me prejde jakakoli chut na video koukat.

dalo by se zkracene nejak sepsat, o co go?
    REDSNAKE
    REDSNAKE --- ---
    Má to ten Mikov zapotřebí?

Toto Musíš Vidieť! Najnovší Mikov Raptor. "Rovnaká" Cena Za D2 ako 440c?
    https://www.youtube.com/watch?v=6AKxG1NkPac
    MATT
    MATT --- ---
    MCKIDNEY: vizualne se mi libi nejvic ten FRND, ale moc nemusim asistovany otevirani. axis/crossbar lock je jinak v pohodě.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam