• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    VAMPIREGIRL
    VAMPIREGIRL --- ---
    haló haló, usoudila jsem, že má kávomanie opravdu asi neprospívá mojí hypomanii.... ale kafe se vzdát prostě neumím a nechci... máte někdo tip na POŽIVATELNÉ kafe bez kofeinu?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ERNEST_GASKIN: nenápadně naznačuješ, že teď je nejlepší čas si předplatit kávu za staré ceny?
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    OPTIKUS: no uvidíme...chci se domluvit s jednou VIP klientkou co má ráda kafe že by mu naznačila že to naše je hnus...(protože jinak do reprezentace investuje)
    ERNEST_GASKIN
    ERNEST_GASKIN --- ---
    tak to, co tu někdo předpovídal přišlo. např. kolumbie supremo vyskočila na NY burze z 3 500 USD na tunu na 4 200 $/t...

    to v našich poměrech může znamenat až poloviční nárůst cen během jednoho týdne až měsíce..
    a kdo nepůjde nahoru, má a) brutální sklady na zelený kafe (to je ta nepravděpodobnější možnost) b) má tak starý kafe, že by ho ani pes nepil.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Já jsem na špatný kafe sama háklivá, proto chci kávovar trochu na úrovni, s mlýnkem.
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    GHOSTDOG: A tim ze nepije kafe, to je fakt nepochopitelna zalezitost..To bych za nim snad ani nesel(((:
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    GHOSTDOG: To vysvetluje tu kvalitu kavy...Z levnyho kavavru bez mlejnku tezko vymackas dobrou kavu...V tom je prave ten cenovy rozdil!! A mimo jine klasicky pristup vsechn podnikatelu, ktery se snazi usetrit zrovna tam, kde to neni uplne dobry!!
    AETHER
    AETHER --- ---
    GHOSTDOG: muzes to navrhnout, kdyz to neprojde ted, tak treba za pul roku - ale tedy opravdu me udivuje, ze u vas se setri na reprezentaci takovymhle zpusobem:)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    hmmmm tak to asi neprosadim...teď máme jakousi rowentu za pár šupů...takže tohle by byl megaskok (nepochopitelný prop člověka co nepije kafe)
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    AETHER: O trochu!((:

    Jedina nevyhoda tehle kavovaru je ta, ze pouzivaj prutokovy ohrivace vody, z cehoz plyne, ze jsou dost haklivy na vodni kamen..Takze odvapnovat radsi vic nez vubec..Jinak s nim velky problemy nejsou!
    AETHER
    AETHER --- ---
    OPTIKUS: byls rychlejsi:)
    AETHER
    AETHER --- ---
    GHOSTDOG: tak my v kancelari mame od toho maleho kavovaru nejaky starsi model, koukni na jejich stranky: http://jura-impressa.cz/produkty/profesionalni-kavovary - je treba spocitat, kolik se z toho bude delat kafi denne
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    GHOSTDOG: http://jura-impressa.cz/produkty/profesionalni-kavovary/kavovary-serie-x MAm zkusenosti pouze s profesionalnima kusama..Viz stranka..Domaci jen okrajove, je to v podstate stejny, ale ceny zacinaji na 15000,- vejs..
    AETHER: No jasne, zalezi tak jak je ta firma velka..Ale nesporna vyhoda je to, ze vsechno funguje na jeden stisk!(:JAk rikas..
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    AETHER: cena kolik +-?
    AETHER
    AETHER --- ---
    OPTIKUS:tak pro firmu, ktera si to da do nakladu, ta cena zas tak mimo neni. A vyhoda je, ze zmacknes knoflik a dostanes celkem kvalitni kafe. Protoze shanet v kancelari nekoho, kdo bude umet manipulovat s pakovym kavovarem, muze byt problem.
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    AETHER:
    GHOSTDOG: Souhlas..Znam Juru i ze vnitr a kdyz se o ni nekdo hezky stara a pecuje, sype do ni dobrou kavu uvari esprreso za ktery se neni treba stydet!!Cena je trochu jinde ale urcite se to vyplati!!
    AETHER
    AETHER --- ---
    GHOSTDOG:
    KOCHANSKA_CH: mame v praci JURU a v objemu, ktery popisujete, je to ok. Chce to ovsem take krmit kvalitni kavou a pro klienty, kteri prinaseji miliony, se hodi poridit i odpovidajici servis:)
    GHOSTDOG
    GHOSTDOG --- ---
    KOCHANSKA_CH: připojím se s podobným zadáním...chci šéfa přesvědčit že ta břečka co vaříme klienům co u nás nechávají milióny je víc než trapná
    MARIPOSA
    MARIPOSA --- ---
    T_MAX:
    z vlastní zkušenosti můžu doporučit tenhle šlehač z ikea:
    http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/30100041

    sice se mu poměrně často musí měnit/dobíjet baterka, ale pěnu dovede vyšlehat fakt pevnou.
    KOCHANSKA_CH
    KOCHANSKA_CH --- ---
    Prosím odborníky o tip: budu pořizovat espresso kávovar do posilovny. Počítám s obratem 10 až 20 káv denně. Nemusí to být super profi stroj. Něco menšího, se snadnou údržbou. Uvítám i tip na odbornou firmu, prodejce, kde by mi mohli něco nabídnout.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam