• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    INDALILITH: Myslím že si blbka. Píčuješ tu do terezzky aniž bys pořádně četla její posty, neumíš napsat píčuješ a navíc přiznáváš, že děláš lidem hnusný kafe. Di radši kopat kanály, uděláš víc dobra.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    INDALILITH: drahá, to kafe bych ti vrátila a pokud by i druhý pokus byl tak špatný, dokázala bych sebrat všechnu asertivitu a být nepříjemná.
    je mi jedno, kolik děláš kafí denně. já si objednávám to svoje jedno, na kterém si chci pochutnat a za které platím svoje peníze.
    OPTIKUS
    OPTIKUS --- ---
    INDALILITH: Zajimalo by me: "dost často se mi stává že ty nový lidi ten kávovar přetlakovávaj apod." Prozrad mi jak to delaj????Hlava mi to nebere...

    Jinak vase debata je mala prdel, to je jako kdyby se hadali ridici nakladaku, ze jeden jezdi po cehach a druhej mu rikal ze je prizdisrac, protoze on jezdi do evropy a najezdi vic kilometru!!!Muhehehehe(((((:

    Delej klidne min kav za hodinu ale kvalitnich a s laskou, jinak se na to radsi vyser a jdi delat neco jinyho..
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    tak už tu do sebe prestanme kopat. stejně se každý budeme držet své pravdy.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    MYJKA: ne - v rámci usnadnění komunikace každý dostane to co zhruba očekává pod pojmem espresso. Nejsem si úplně jistá, jak by se na to tvářila případná kontrola, na druhou stranu ti asi budou kontrolovat spíše z kolika kávy se nápoj dělal, ne jak dlouho tekla voda do šálku.

    A hlavně evidentně kvalita kávových nápojů je české inspekci zcela šumák, narozdíl od podměrečných piv, je nadměrečná porce tekutiny v hrnku vpořádku ;-)
    MYJKA
    MYJKA --- ---
    INDALILITH: To akoze cecha osidite? Nerozumiem ti.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    INDALILITH: no zajimalo me,kde jsi prisla na to, kolik toho ja mam na praci. Ale tak si kopej vid,kdyz nejsi schopna neco se sebou delat.
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    TEREZZZKA: tož včera jsem tam zavital z přítelkyní. V 10 večer. Lidí dost ale nebylo zakouřeno. Já si dal nějaký mošt a víno a na přítelkynu jsem mrkal, ať si dá kapůčíííííno. Přinesli ho s přesně tak vyztuženou pěnou, jak má Cukeťák na fotce. Podle me na tu pěnu mají nějakou svoji normu a té se drží zuby nechty :)
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    LUKAS87: děkuju
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    TEREZZZKA: až budu mít čas jako ty 1 kafe/4,5h a pak další tak s tím taky nebudu mít problém , ale protože mám v práci poměr 70kafí/1h tak je to miláčku trošku rozdíl .. a hlavně ono ne každej je na tuhle básničku ve 3 ráno zvědavej .. víš ..
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    BLACK_ONYX: nn, dotačíme hned vedle kohoutkem na vodu
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    INDALILITH: a to nemáte ani žádné standardy, podle kterých připravujete nápoje? víc vody - tím myslíš, že to necháš protekat déle skrz portafilter?
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    INDALILITH: super pristup draha. tim super myslim na hovno. Mej se. Miluju vymluvy,ze neco nejde,obzvlast,kdyz sem si jista,ze to jde. No nic. Jelikoz tohle cely zacalo tim "piccolem" prala bych si,kdyby si aspon tohle odnaucila sebe i kolegy,ale evidentne nemas vuli.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    INDALILITH: klikni na ikonku levym tlačítkem myši a vyber volbu "odpovědět" (první volba v tom seznamu, co se objeví).

    btw nebylo by od věci to všechno napsat do jedný zprávy, takhle to vypadá jak 10 příspěvků a přitom jsou to tvoje 3 reakce + 3 jiný příspěvky...
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    @AXTHEB:díky Ti
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    TEREZZZKA:ok , v pořádku. Nicméně jak už jsem psala, já jsem nápoják nesestavovala, když mi příjde ital dostane Espresso , pokud si vyloženě neřekne o Ristreto , když mi příjde čech kterej neví netuší a za ním fronta dalších 20 lidí, dostane "české Espresso" (víc vody, 7g kávy ale ne Lungo) víme ..
    AXTHEB
    AXTHEB --- ---
    INDALILITH: klikni mysi na ikonku cloveka u prispevku, na ktery odkazujes;)
    INDALILITH
    INDALILITH --- ---
    MAR_TINA:pracuju na tom
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    INDALILITH: nic ve zlém, ale bylo by fajn se naučit odkazovat na příspěvky. ;)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    promin,ale kdy jsem tady do Tebe "peachovala"? Reci o mym svedomi si nech od cesty. Ja vim, co to je delat v provozu,kde se toci 80tisic denne,vim co to je nekolik hodin stat za kasou/u kavovaru,nemoct na wc ani se napit,ale kdyz v tom clovek ma system a vi jak s lidmi mluvit proste to jde neuchylovat se k "piccolu".jestli mi to neveris,je mi to jedno,tim koncim diskuzi o profesnim svedomi,co jsem tu rekla bylo s dobrym umyslem.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam