• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    MATEYKA: pracujes tam? :-)
    MATEYKA
    MATEYKA --- ---
    Nezapomínejte na La Bohéme café kávomilci.... :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    ZUZKAOU: *ironie* :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BLACK_ONYX: ani ne.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    ZUZKAOU: detail :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CLOVICEK: a teda hodí se tak někam propašovat informaci kdo to praží.
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    BLACK_ONYX: zkusim vytlacit z dodavatele, diky :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    CLOVICEK: reklamu si děláme všichni, ale u výběrové kávy bych očekával nějakou podrobnější informaci než jen zemi...
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    snad někoho neurazím, omlouvám se za reklamu, kdyžtak mažu http://devotionshop.cz/kafevinc.html
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    MOMENT: tak 3-4 dny
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    TEREZZZKA: zrna na pripravu prekapavanych kav by meli po uprazeni stat jak dlouho? asi ne tak dlouho? v coffee source maj jednodruhove arabiky k prodeji i dva dny po uprazeni...
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    tak rok a ctvrt stara sklizen uz je proste-stara. Nejlip by bylo uprazit hned po finalnim suseni,ale trva nez se sem kava do evropy lodi dostane.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    TEREZZZKA: tak si to jen soupni o jeden rad... uprazit do 15 dnu, semlit do 15 minut a zalit do 15 sekund a je to .)
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    TEREZZZKA: dyt je to stejny jako tvoje idealni pravidlo.)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    BERNA: ne :)
    BERNA
    BERNA --- ---
    ja znam zase pravidlo 15ti
    uprazit do 15ti mesicu, semlit do 15ti dnu a zalit vodou do 15ti minut.
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    TEREZZZKA: jo, to zni logicky (taky jsem psal "rika se".)
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    CHESUS: ani jedno neni pravda :D po uprazeni idealne do 4tydnu, 2tydny je idealni doba odpocinuti pro pripravu espressa. Po umleti nejlepe ihned, jinak v radu minut, max hodina. Jasne,nezkazi se,ale uz vyprcha spousta aromatickych latek
    CHESUS
    CHESUS --- ---
    VECTOR: rika se "po uprazeni do dvou tydnu, po rozemleti do dvou dnu" ... nevim kolik lidi to dodrzuje :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam