• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    JAKOUBEK: sem to nejak spatne precetla a uplne to obratila :) pardon no,to je to selektivni cteni :)
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUKAS87: nevadí pravému čaji ta vysoká teplota? teda ona to není tak vysoká teplota, ale v kombinaci s tlakem to ten efekt má. i černé je lepší zalévat tak 90-95 st. C.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    JAKOUBEK: jop, dělá se takhle Rooibos. říkaj tomu red espresso. musí se jinak namlít (googli - nepamatuju si) a v portafiltru vůbec nepěchovat. na youtube myslím najdeš nějaký videa.
    myslím, že by takhle šly dělat i černý čaje, ale nezkoušel jsem.
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    JAKOUBEK: vypravela mi jedna znama,ze ve svedsku v hotelu meli na pokoji sacky co vypadaly jako s cajem,ale byly kavove,neco jako se ted vyrabi melta v saccich. Nebyl to levny hotel a pani si to moc pochvalovala,ze dlouho tak dobrou kavu nepila. Asi by to melo fungovat,stejny princip jako franch press imho.
    RAGNAROK
    RAGNAROK --- ---
    JAKOUBEK:
    Hele to je dobrej napad. Vyzkousim a uvidim.
    JAKOUBEK
    JAKOUBEK --- ---
    Otazka lehce okrajova, nicmene lide z branze by mozna vedeli. Nesetkali jste se nahodou s pripravou caje zpusobem stejnym jako espresso? Takove tea-presso? Zkousel jsem googlit a vysledky nic moc. Ale mozna jste narazili na nejakem gastro veletrhu. Diky moc za pripadne tipy.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    a ještě obrázky ústrojí motoru, který zplynuje lógr
    British coffee-powered car breaks world record | ExtremeTech
    http://www.extremetech.com/extreme/97287-british-coffee-powered-car-breaks-world-record

    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    MATEYKA: pracujes tam? :-)
    MATEYKA
    MATEYKA --- ---
    Nezapomínejte na La Bohéme café kávomilci.... :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    ZUZKAOU: *ironie* :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    BLACK_ONYX: ani ne.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    ZUZKAOU: detail :-)
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    CLOVICEK: a teda hodí se tak někam propašovat informaci kdo to praží.
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    BLACK_ONYX: zkusim vytlacit z dodavatele, diky :)
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    CLOVICEK: reklamu si děláme všichni, ale u výběrové kávy bych očekával nějakou podrobnější informaci než jen zemi...
    CLOVICEK
    CLOVICEK --- ---
    snad někoho neurazím, omlouvám se za reklamu, kdyžtak mažu http://devotionshop.cz/kafevinc.html
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    MOMENT: tak 3-4 dny
    MOMENT
    MOMENT --- ---
    TEREZZZKA: zrna na pripravu prekapavanych kav by meli po uprazeni stat jak dlouho? asi ne tak dlouho? v coffee source maj jednodruhove arabiky k prodeji i dva dny po uprazeni...
    TEREZZZKA
    TEREZZZKA --- ---
    tak rok a ctvrt stara sklizen uz je proste-stara. Nejlip by bylo uprazit hned po finalnim suseni,ale trva nez se sem kava do evropy lodi dostane.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam