ježiš že tvuj taťka má krups (to si děláš srandu, že se o tom vůbec zmiňuješ ve spojení se slovem kávovar, ne?), kterýmu se povolila páka a smrdí po plastu mě opravdu nepřesvědčil.Obávám se, že máš špatnou zkušenost s opravdu debilnim výrobkem, ale že existuje spousta levných variant, který ti udělaj supr službu (pokud to samozřejmě nekupuješ do hospody a budeš si v tom dělat 2-3 kafe denně).
Žádnej french press, nebo ty ostatní překapávací blbiny ti neredukujou teplotu aniž by ses o to musel starat, neprojde voda přes kafe tlakem po krátkou dobu a neni tam takovej tlak, aby ti to udělalo pěnu (myslim, že se to na tom výraznou měrou podílí).
Tak jako tak ať si skutečně každej kupuje co uzná za vhodný, ale já se ptám na faktický poznámky ke kvalitě kávy.Nemyslim si, že tvůj odkazovanej příspěvek o čemkoliv vypovídá.Teda až na fakt, že krups je debilite, což ostatně snad všichni víme.Myslel jsem, že je to výrobek pro "trendy HR z officu".
Já jsem například s timhle
http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/zelmer-13z012/ naprosto spokojenej a funguje v kanclu několik let (4-5) bez přestání a bez jakýhokoliv zásahu.
jo a poradim ti.Když se ti to natlakuje po snaze procedit to blbě namletym kafem - to opravdu neni vina kávovaru - tak to nech chvíli být a ten tlak se upustí...teda v krupsu nevim, no...