• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    MATEYKA
    MATEYKA --- ---
    dost orientační mustr, ale pro představu kde ta hrubost na bialettu stojí.....

    MATEYKA
    MATEYKA --- ---
    NATHAELEN:
    do Bialetti se používá mletí o střední hrubosti !
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    BLACK_ONYX: děkuju, někde jsem četla, že to pak neprojde, ale osobním referencím věřím o něco víc, děkuju :o)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    15+ bar, olol...
    1) mlejnek,
    2) regulace teploty
    TEDDYBEDDY
    TEDDYBEDDY --- ---
    Jak u presa dosáhnout kulaté nasládlé chuti bez takového jakoby zauzeného ostřejšího ocasu? ( presovač Catler 8010/ regulérní 15bar+ předspaření jako u profi mašin)+ různé druhy kávy. PS. kávomlýnek bohužel zatím obyč. tříštivý bosch- může to bý tím?
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    nejlépe mi fungovalo jemne mleti blízké espressu.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    Ahoj, jak hrubou kávu dáváte do moka konvičky? Všude čtu něco jiného - od středně jemné až po nejhrubší.
    Díky
    PREVIT
    PREVIT --- ---
    DOGGY: No, ta je definovana dobou piti.:)
    DOGGY
    DOGGY --- ---
    PREVIT: tam je problem spis v dobe louhovani/extrakce, ne ?
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    WOODMAKER: netestuj značky (např. jako kdybys víno pil jen od Znovínu), testuj druhy kávy a různé způsoby pražení ;-)
    MEYBYBY
    MEYBYBY --- ---
    KURE: Jak říkám...nechť pije, co mu chutná...!!ALE!! až po tom, co vyzkouší alternativní způsoby připravy...
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    Včera jsem u ciniminies cítil, jako kdyby někdo, kdo hodně kouří, používal něco, čím jím. Pak jsem si všiml, že to smrdí kolegův Jacobs standard zalitý teplou vodou.
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    WOODMAKER: *Hausbrandt
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    MAR_TINA: já piju Hausbrand naproti z kavárny. Dost mě to rozmazlilo, pravda, ale doma si dělám turka z džezvy a teprve testuju značky. Nedávno jsem přešel z klasických tří zpěnění ke stylu jedno zpěnění a přelít přes sítko. Díky za optání.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    WOODMAKER: a protože umíš jen přípravu bláto a louže, volíš mezi nimi?
    MLEJNIS
    MLEJNIS --- ---
    WOODMAKER: instantni kava neni kava ... tkze tak
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    KURE: mně to chutná víc, než instantní káva.
    KURE
    KURE --- ---
    MEYBYBY: nic proti gustu, kazdej at pije co mu chutna, ale veci se daji delat dobre a spatne.
    A pravdou je, ze "turek" je nejblbejsi priprava kafe co existuje.
    A to jak po strance uzivatelskeho komfortu (logr v hrnku)
    tak po strance řízeného louhování kávy.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    KEDLUBNA_OBECNA: Plati. Je to dvoupaka a je za 50000,-
    KEDLUBNA_OBECNA
    KEDLUBNA_OBECNA --- ---
    faema
    BLACK_ONYX: Ahoj! Platí ještě ta nabídka s Faemou? A kolik má hlav? 50k je 50000? Díky za odpověď
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam