úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
KAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
AETHER
---
---
10:30:13 18.9.2012
1 odpověď
MATESISKO
: a namele to dost najemno? Zrovna minulý týden jsem ho viděla v akci a přišlo mi to dost hrubé (i když tedy mlýnek je to super)
MATESISKO
---
---
7:31:58 18.9.2012
2 odpovědi
+3
VECTOR
: Ja jsem nad miru spokojen s timto:
http://www.doubleshot.cz/hario-mini-mill-slim-rucni-kavomlynek.html
DOGGY
---
---
7:30:17 18.9.2012
PREVIT
: ja to zkousel zrovna ted o vikendu u rodicu a byt mam rad horky kafe,pod ty ctyri minuty sem to stopro nedal (s tim ze to bylo zalito varici vodou)
VECTOR
---
---
0:21:11 18.9.2012
1 odpověď
Doporucte prosim nejaky levny mlynek do prace .) idealne i s metodou pripravy - od pressovace jsem degradoval k proste rychlovarne konvici a potrebuju si udrzet svuj pridel kofeinu .)
A jinak vyrazne doporucuji nenakupovat od La Boheme Cafe, alespon co se tyce nakupu pres internet - naprosto zadna komunikace se zakaznikem, zbozi neodeslou, na mail neodpovidaji.
NATHAELEN
---
---
16:10:15 17.9.2012
MATEYKA
: díky, takže o něco hrubší, než na espresso, ale ne extra hrubou, zkusím, děkuju
MATEYKA
---
---
15:39:08 17.9.2012
2 odpovědi
+1
dost orientační mustr, ale pro představu kde ta hrubost na bialettu stojí.....
MATEYKA
---
---
15:33:06 17.9.2012
NATHAELEN
:
do Bialetti se používá mletí o střední hrubosti !
NATHAELEN
---
---
15:31:17 17.9.2012
1 odpověď
BLACK_ONYX
: děkuju, někde jsem četla, že to pak neprojde, ale osobním referencím věřím o něco víc, děkuju :o)
LUKAS87
---
---
15:05:26 17.9.2012
15+ bar, olol...
1) mlejnek,
2) regulace teploty
TEDDYBEDDY
---
---
14:51:31 17.9.2012
Jak u presa dosáhnout kulaté nasládlé chuti bez takového jakoby zauzeného ostřejšího ocasu? ( presovač Catler 8010/ regulérní 15bar+ předspaření jako u profi mašin)+ různé druhy kávy. PS. kávomlýnek bohužel zatím obyč. tříštivý bosch- může to bý tím?
BLACK_ONYX
---
---
14:41:02 17.9.2012
1 odpověď
+1
nejlépe mi fungovalo jemne mleti blízké espressu.
NATHAELEN
---
---
11:56:12 17.9.2012
Ahoj, jak hrubou kávu dáváte do moka konvičky? Všude čtu něco jiného - od středně jemné až po nejhrubší.
Díky
PREVIT
---
---
11:18:39 17.9.2012
1 odpověď
DOGGY
: No, ta je definovana dobou piti.:)
DOGGY
---
---
16:00:08 16.9.2012
1 odpověď
PREVIT
: tam je problem spis v dobe louhovani/extrakce, ne ?
ZUZKAOU
---
---
13:19:16 16.9.2012
+1
WOODMAKER
: netestuj značky (např. jako kdybys víno pil jen od Znovínu), testuj druhy kávy a různé způsoby pražení ;-)
MEYBYBY
---
---
13:15:27 16.9.2012
+1
KURE
: Jak říkám...nechť pije, co mu chutná...!!ALE!! až po tom, co vyzkouší alternativní způsoby připravy...
WOODMAKER
---
---
9:14:41 16.9.2012
Včera jsem u ciniminies cítil, jako kdyby někdo, kdo hodně kouří, používal něco, čím jím. Pak jsem si všiml, že to smrdí kolegův Jacobs standard zalitý teplou vodou.
WOODMAKER
---
---
9:11:05 16.9.2012
WOODMAKER
: *Hausbrandt
WOODMAKER
---
---
9:09:02 16.9.2012
2 odpovědi
MAR_TINA
: já piju Hausbrand naproti z kavárny. Dost mě to rozmazlilo, pravda, ale doma si dělám turka z džezvy a teprve testuju značky. Nedávno jsem přešel z klasických tří zpěnění ke stylu jedno zpěnění a přelít přes sítko. Díky za optání.
MAR_TINA
---
---
9:05:34 16.9.2012
1 odpověď
WOODMAKER
: a protože umíš jen přípravu bláto a louže, volíš mezi nimi?
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam