MAR_TINA: taky jsem viděl v jv asii, jak se používaj projíždějící auta k vymlácení obilovin (a celý dětství jsme vždycky rejži nejdřív probírali s babičkou od kamínků), ale nejsem nějaká zkroušená fajnovka. Přijde mi to přirozenější, než cpát se nějakejma švindlama a chemikáliema, což je tady víc než na dennim pořádku
nechtěl jsem to rozmazávat, ale dneska jsem si v tý lublaňský koupil panamskou kávu 1/4kg za 200 (tj 80/100g) a přijde mi takoví trochu víc kyselá, než bych byl potřeboval (jasný, je to jedinej druh, co jsem tam zatim zkusil a dělal jsem si to jako mokka, ne v žádný profi odstředivce, nechci ten obchod hanit na základě prvního dojmu). Pokud si koupim nějaký kafe v těch balírnách za 35, jestli v tom nebudou psí bobky, tak pohoda:)