jinak byla jsem potěšená tím, že naučím své přátele a rodinu kupovat mi místo čokolády nejmenší balení zrnkového kafe na váhu z Tchiba, páč docela ušlo, ale pak jsem si zas jednou uvařila v airscapu uskladněný
Goppion (italské kafe z něhož ve Wine Food Marketu dělají espresso) a to byl masakrální rozdíl, co se v té koncičce objevovalo! ale mohlo to být i tím částečným vyčichnutím té čibo brazílie.
pomalu se blíží nákup nějakého dalšího vzorku, juchů! :) ale je to jak vybírat boty, nebaví mě nákup, už to chci mít doma :))
tak třeba mi i někdo tady dáte tip - ráda bych něco pořád trochu "holčičího" do čokolády a sametu, ale současně aby to bylo hodně intenzivní a ne jen takové kakaíčko, ovšem bez nějaké velké kyselinky... ten Goppion takový vcelku je, ale ráda bych nějakou čerstvě praženou Pražírnu, DoubleShot, CoffeeSource nebo podobně, radši chodím najisto :)