• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    KURE: Tím to nebude/není (vyčištění nepomohlo ani tentokrát).
    KURE
    KURE --- ---
    LUKAS87: leda by byl spinavej
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    LUKAS87: Tupe kameny? Ale spis ne.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    Je možný, aby nepříjemná kyselost kávy byla způsobená mlýnkem?
    TWARR
    TWARR --- ---
    tak jsem kvuli nedostatku casu a nedostatku kafe, koupil u marks and spencer cosi, co nazyvaji "colombian coffee beans rich roast" a kupodivu to docela jde.
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    To mi pripomina nas polep v kavarne. Je to cesta od kere do salku.

    GREGI
    GREGI --- ---
    BLACK_ONYX
    BLACK_ONYX --- ---
    Nemate na pujceni kalitu wave? Nechce se mi kupovat, staci ze jsem si poridili druhou V60.
    SNORRY
    SNORRY --- ---
    Kamira :: The original coffeepot
    http://www.kamiraonline.com/features.htm
    Má někdo zkušenost? Nevim moc co si o tom myslet?
    AOTEAROA
    AOTEAROA --- ---
    DYSTOPIK: hmm, já to sypu z haria lžičkou nad dřezem a taky mám čisto a nemusim se svou pani domácí řešit, kam dávat další kus "nádobí" kterej ona nepotřebuje (je to architektka a naprostej ideál je pro ni vybílenej byt kde nikde nic neni, takže moje naplnění kuchyňský skříňky mlýnkem, konvičkama, šlehačem mlíka, dózou s kafem a šálkama a skleničkama už tak těžce nese).

    VECTOR: obecně výrobky TCM (Tchibo) jsem obvykle velmi kvalitní. mně se tam líbí ty jejich konvičky a šlehače, ale už mám holt ošklivej skleněnej šlehač z Tescomy :)
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    Když se tady zrovna probíraj věci v jazyce kterýmu rozumim, tak vám ukážu takovou mou vychytávku, která mi o nepatrnej stupínek zjednodušila život.
    Petka od kofoly+horká voda+panák akurátních rozměrů. sedne to jak prdel na hrnec a když do toho sypu kafe přímo z mlýnku, nikde kolem neni ani zrnko.
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    LUKAS87: co udělá se směsí na espresso od Doubleshotu ten jejich stroj? Já myslím, že to nemá význam.
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    MR_DAN: Noa pokud bys chtěl to kávový nebe, tak skutečně zde již jednou doporučený doubleshot. Jen ten cenovej rozdíl je zhruba čtyřnásobnej.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    LUKAS87: rekl bych ze urcite... kdyz nam tenkrat vymenili caje Dilmah za Teekanee, tak taky sermovali cenou... a urcite usetrili, pac ted je skoro nikdo nepije, pze jsou vesmes nic moc ...
    s tim kafem vim, ze to kdysi rozhodl nejakej babskej snem, jenze tomu nejspis prd rozumely a ted imho jen nikdo nema iniciativu to zkusit zmenit.. a kdyz to srovnam s kafem co maj v nemecku na centrale, to jsou fakt nebe a dudy a rika to tady uplne kazdej kdo zkusil oboji...
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    MR_DAN: Bych možná vyloženě jako první krok doporučil ty balírny, bo budou nejlevnější - na to se v korporátu dost slyší, ne? :)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    LUKAS87: jojo, zapraskanej automat :-/ ale porad lepsi dobry kafe z automatu nez hnusny kafe z toho samyho :-)
    kazdopadne diky, zkusim to zmapovat a na nejblizsim firemnim eventu odpovednou osobu podnapiju a zmanipuluju :-)
    LUKAS87
    LUKAS87 --- ---
    MR_DAN: automat... doubleshot by je zásobovat určitě zvládnul, nicméně se trochu bojim, jestli by to nebylo mrhání kafem :)
    cca 30 příspěvků zpět se tu objevila mapa pražíren v čr :) jinak zkus coffeesource, primacafe. pokud to nechceš hrotit, tak balírny praha holešovice (balirny.com - nejednou to na špičkovou kvalitu, jako spíš na metráky, tak si myslim, že nějaký 2-3 k denně by ani nepostřehnuli)...
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    TWARR: presovac - http://img594.imageshack.us/img594/5135/kavovar.jpg
    400 programatoru a testeru, pro nektery tady je kafe primarnim zdrojem energie, nejakym subjektivnim a hodne hrubym odhadem to budou suma sumarum tak 2-3 kila kafe denne
    TWARR
    TWARR --- ---
    MR_DAN: co si mam predstavit pod pojmem presovac? ono stejne tak, ze udas, ze firma ma 400lidi neni nic vypovidajiciho o spotrebe.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    TEEAK: koukam ta jejich "kava do kancelare" je takovej koncept spis pro maly firmy, my jsme korporat (teda dcerinka), asi 8-10 velkejch presovacu, ktery si neodpocinou, vymena masin urcite neprichazi v uvahu, ani bych si netroufnul tlacit na management vic jak jen v tom kafi samotnym :-)

    ja jsem si docela oblibil Frolika ( http://www.frolikovakava.cz/ ) jenze pan Frolik sidli daleko od Phy a podle tresu ruky tusim nejakyho parkinsona, tak bych ho asi ani nechtel zatezovat nejakym velkym kseftem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam