úvod
témata
události
tržiště
diskuze
nástěnka
přihlásit
přezdívka
heslo
přihlásit
pamatuj si mě
registrace
ztracené heslo?
KAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
TWARR
---
---
23:59:36 19.6.2014
1 odpověď
KOLU
: jenze ty ses geek, chapej! :))
KOLU
---
---
23:41:34 19.6.2014
1 odpověď
+1
SAMIEL
: já na něm teď dva tejdny mlel a bylo mi z toho do pláče. na FP bych snad raději zrno roztloukal sekyrkou, než ho mlel tim verkem.... pardon :)
SAMIEL
---
---
21:41:55 19.6.2014
1 odpověď
+1
TABBY
: Ja mam porlex a jsem maximalne spokojen.
TABBY
---
---
21:41:09 19.6.2014
1 odpověď
SAMIEL
: Mam. Po babicce. Nastavenej shodou nahod na hrubost plus minus mokka. Nemam odvahu se v tom vrtat.
Moderni mlynek jsem zvazovala, nicmene reference zde v klubu jsou dosti demotivujici.
SAMIEL
---
---
21:38:21 19.6.2014
1 odpověď
+4
TABBY
: Tak to doporucuju poridit si domu aspon rucni mlynek :)
TABBY
---
---
21:34:02 19.6.2014
1 odpověď
SAMIEL
: Ten mam taky, ale kava mi z nej nechutna. Navic mivam malokdy kavu mletou v hrubosti pro french press - ne ze by byl problem ji koupit, spis ji nasledne dlouhodobe uchovat, aby byla co k cemu.
SAMIEL
---
---
20:41:27 19.6.2014
1 odpověď
TABBY
: A neresi tohle spis french press?
JUANITA
---
---
14:40:57 19.6.2014
TABBY
: rozhodne 2 mensi
NTR23
---
---
13:52:05 19.6.2014
TABBY
: takovou konvičku jakou máš, tolik káv musíš udělat. Přijde-li 11 hostů, musíš udělat dvacet káv.
TABBY
---
---
13:18:21 19.6.2014
3 odpovědi
Zvazuju porizeni velkokapacitni mokka konvicky (10 salku), aby byla rychle slusna kava, kdyz prijde navsteva. Vaham, co je z hlediska provozu praktictejsi - mit dve mensi konvicky (kazda na 4 salky), nebo malou (4) a velkou (10)? Mate zkusenost?
COUDAK
---
---
10:33:53 19.6.2014
není nad to si po ránu umlet a vychutnat kávu :-D
ZUZKAOU
---
---
13:25:22 18.6.2014
chachacha superzdravá zelená káva!
Toxigenic fungi associated with processed (green) coffee beans (Coffea arabica L.)
http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0168160502005391
JAKOUBEK
---
---
0:03:18 18.6.2014
https://www.facebook.com/events/1434913330113425/
Druhý cupping v pauze na sebe nenechal dlouho čekat... tentokrát je společným jmenovatelem keňská káva.
MAR_TINA
---
---
23:42:05 14.6.2014
+1
AOTEAROA
: mlýnek je věc, která by měla sloužit léta, ba desetiletí. Mlýnky se dědí. Představa, že každý rok platím další tisícovku, mě vážně netěší. Spíš bych ho dál užívala a sejde-li ještě, šla ho včas reklamovat.
MAR_TINA
---
---
23:35:29 14.6.2014
+2
ZUZKAOU
: španělština se mi lépe vyslovuje.
Proč už nebydlím v Kostarice? V těch horách by mohlo být příjemně a ne moc lidnatě.
A mám dva semestry předmětu zemědělství v tropech a subtropech!
ZUZKAOU
---
---
23:31:07 14.6.2014
1 odpověď
+1
MAR_TINA
: angličtinu mají jako druhý úřední jazyk. A maj tam ty krvesajné netopýry!
Dangerous Creatures
http://www.costaricatraveler.com/english/article.php?id=96
AOTEAROA
---
---
23:21:49 14.6.2014
1 odpověď
MAR_TINA
: tak on nijak rozbitý vyloženě není.. prostě mi začíná připadat takový "sešlý věkem", prostě opotřebovaný a vyžvejkaný, běžně opotřebený. kdyby se tam třeba něco zlomilo, to by pak asi na reklamaci bylo (kupováno v doubleshotu loni v dubnu).
MAR_TINA
---
---
23:13:04 14.6.2014
1 odpověď
+1
ZUZKAOU
: a mluví tam španělsky, že? Josu tam pavouci a pijavky?
DESTINYX
---
---
22:48:12 14.6.2014
TEEAK
: Vsak ano, lokal ma cenu resit u brambor, rajcat apod. Prislo mi absurdni, kdyz to nekdo zminuje u kelimku v auditku o kave. Proti kave nic ;-)
ZUZKAOU
---
---
22:28:17 14.6.2014
1 odpověď
+1
V Kostarice je krásně a bezpečně a dostatečné prachy z amerických turistů.
<<
<
>
>>
Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam