BOSSORKA: já používám ten skleněný ruční od Tescomy - nahřívám to na plynovém sporáku, teplotu testuju prstem, pak vyšlehám, zamíchám a liju. používám to obvykle na dvě nebo jedno kapučína. když chci echt dělat pěkný kafe, nahřeju si malou lattiéru a ještě do ní mléko přelévám našlehané, zakroužím aby mělo pěknou konzistenci a liju do hrnečků. mikropěna to není a nebude, ale výsledky jsou lepší než ze samotného šlehače.
pokud ti nejde o krásu ale o konzistenci, ten ruční šlehač podle mě postačuje (ale kdybych nevěděla co s prachama, koupím si klidne ten elektrický anebo si spíš pořídím pořádný stroj který by měl trysku).
Šlehač na mléčnou pěnu TEO 0.9 l | Oficiální eshop Tescoma
http://www.tescoma.cz/...je/priprava-caje-a-kavy-konvice/teo/646646-slehac-na-mlecnou-penu-teo-0-9-l