ahoj, mela bych na vas dotaz - shanime do kanclu novej stroj, neni to kavarna, takze profi masiny jdou hned z kola ven, nepracuji tu baristi, takze asi automat se zabudovanym mlynkem, zadny paky. uvitam ale, kdyz to bude mit aspon trysku na paru, se kterou se da tak nak vytvorit micropena.
cim levnejsi, tim lepsi, pac ted tu je kavovar, ktery jsme dostali zdarma (nebo je pujceny) ke kapslovy lavazze a pochybuju, ze do toho budou chtit narvat moc penez, naopak spis cekaj podobnej princip s pravidlenym odberem nejaky znacky kafe a zapujcenim kavovaru k tomu. To ale, co jsem zatim obvolala, mozne neni. a kapsle uz nechcem.
vypije se tu tak 20 kafi denne, jsme mala firma..
v la boheme se zminili o kavovarech jura ci saeco, docela me zaujal tento:
http://www.okay.cz/philips-saeco-hd-8911-09/#nopop
pak je tu otazka, jestli nebude lepsi teda FILTR, na ty jsem jeste nekoukala, nevim, jestli to kolegove oceni, ale je fakt, ze nikdo tu espresso nepije, vsichni si delaj vetsi kafe (cca 1 dcl) a kdyz to pak hlavne nebude lavazza, tak ve finale dostanou mnohem lepsi a uz "prodlouzeny".
ALE nevyhody: na konci dne se bude vylejvat, bude tam stat x hodin (ale to i v kavarnach vlastne) a pokud nekdo bude potrebovat rychle kafe a zrovna dojde a nebude vedet, jak na to/nebude mit cas a ja nebudu po ruce, tak to bude trochu naprd a on bude vzpominat, jak to bylo super, kdyz jsme meli kapsle od lavazzy:)
co myslite? mam zkusenosti jen s profi masinama, mocca, frenchpressem a tak..
ocenim jakykoliv tip a radu, diky!
sry za sloh