Niche Zero je jedine, za co bych v dane cene svoji eureka menil. Je to nadherny, hure dostupny a relativne drahy mlynek (nebo uz je levnejsi? ten ebay vypada schopne) Jinak retence je u Eureka take temer nulova, ta cesta kavy z mlynku do portafiltru je velmi kratka, kdyz ji cistim stetcem, vypadne z toho "skoro nic", jestli je to gram? mozna. Pozor, ta starsi verze, ne silenzio, mela retenci vetsi, silenzio je na tom vyrazne lepe (a hlavne nehrudkuje, to si pochvaluju nejvice oproti staremu rancilio) Ten sette ma urcite vyhodu v rychlosti, namele fakt extremne rychle, ale v domacich podminkach me nizsi rychlost zas tak nevadi. Ta vaha na sette je moc pomala, ve vysledku si stejne koupis nejakou vedle (a jak ziskas praxi, tak ji stejne prestanes pouzivat, pokud delas jen espresso)
Ve vysledku neudelas ani s jednim chybu, ale ja preferuju vzhled, primocarost a jednoduchost eureky. Cim min tam toho je, tim mene starosti s tim potencialne muzes mit. Jinak psal jsem na cisteni 4 sroubky, je jich vlastne o chlup vic, protoze jsou jeste tri uvnitr, ale proste je to easy prace na 5-10 minut, podle toho, jak se u toho cisteni flakas :-)
Jinak eureka silenzio neni jen na espresso, ma to klasicky dial, ale tureckou z ni neudelas, jinak se da v pohode od french po espresso, ktere skoro netece, takze skoro turecka :)