• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    A btw to bych teda řekla, že Minor Figures jsou top,a le cena je stejná no, ne-li vyšší
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Jinak fakt dobry je Minor figures, ale to je snad jeste drazsi nez Oatly
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CMLKA: Tak si to pletu s Minor Figures, ale podle Chatgpt ani ti nejsou ze Zélandu, tak nic, nevšímejte si mě :)) ale fakt bych přísahla, že mi to někdo říkal. Ale možná to byl někdo, kdo říkal, že žil na Zélandu a pili to tam.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MAR_TINA: aha, tka pardon, prej je to švédský, tak si to pletu, nebo mě kdysi někdo strašně mystifikoval....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CMLKA: ze Zélandu? Tak to bych nepila z principu
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    EXAGE: cenově asi podobné, ale AlPro je chuťově fine (v DM za 50,- koukám). Co určitě nedoporučuju a je Valsoia a Yutto, za mě nedobrý a vůbec se to s kávou nespojí.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    LUCIASHECK: Mne spis prijde sileny, ze se takova vec musi dovazet ze Zelandu. Ale mozna uz maj nejakou pobocku v Evrope?
    Jinak jo, je dobry no...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    EXAGE: Vcelku pitelny je billacky neslazeny. Ale oatly je proste oatly, ne nadarmo skoro vsude, kde maj dobry ovesny kafata, maj ostly.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Doporucite nekdo nejakou levnejsi variantu Oatly? Zkousel jsem lidl ovesne mleko (to drazsi) a neni to blizko ani omylem, nakysly a moc ridky. To jejich druhy jsem nezkousel. Vybudoval jsem si zavislost na ovesnym ledovym latte z Kiosku, uz ho zvladam doma, jen to mliko neni z nejlevnejsich…
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    DEIKSAC: df54 super
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ADAM: No jasny. Vlastne ta sette 30 by pro me nebyla spatna, protoze delame moka/filtr/aeropress a espresso/french press/cold brew nepotrebujem. Ale pak si zas clovek rika, jestli si teda fakt nekoupit stroj, kterej bude do budoucna umet vsechno
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ADAM
    ADAM --- ---
    DEIKSAC: Máš to na dlouho. Nemá cenu kupovat ne top věci, které tě časem budou štvát. Pak to budeš akorát složité prodávat. Což mě přivádí k tomu, že nabízím svou sette 30 za 2k (a koupím si pak místo ní femobook :-)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Me z nejaky letmy reserse vychazi jako kandidati fellow opus nebo df54, ale to je cca 6k, zatimco encore s trochou hledani najdu pod 2. Kdyby bylo jen na me, tak to bude treba kingrinder k6, ale pochybuju, ze si zena bude chtit mlit ruco
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    KUBLAJ: Podle vseho to je upgrade a budes spokojenej. Do profi provozu je proste jina kategorie stroju
    KUBLAJ
    KUBLAJ --- ---
    Já teď koupil na doma ESP, tak doufám, že jsem neudělal chybu. ¯\_(ツ)_/¯
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ADAM: No, nedostatecna kvalita, nedostatecna konzistentnost, na sem tam batch asi dobrý, ale pro slušný esko to fakt nechceš
    ADAM
    ADAM --- ---
    DEIKSAC: Jo, je to dost hlučný. Ale zároveň to působí hodně silným dojmem. Proto se mi to zdá vhodnější někam do kavárny než dom.

Proc to do menší kavárny nejde? Kvalita nedostatečná?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    ADAM: Tohle do kavarny fakt nikdo nechce :-D
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ADAM: Ja videl kritiku, ze to dela zbytecnej randal mimojine
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam