• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SAPKAFE - Jak na něj, názory, rady a porady triky - závislost?
    PUSCHPULL
    PUSCHPULL --- ---
    ... no, ono, kazit si krásnou chuť kávy nějakým mlékem! :-(
    (ano, patřím mezi ty, kteří nechtějí do kávy mléko ani cukr ..)

Kupodivu, mnozí to vyhledávají, budiž, ...
    :-) v dobrém, ale nedalo mi to, si trochu rýpnout
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    EXAGE: https://youtu.be/8u3Ue86CW0g

Enzymy | Přírodní enzym α-amyláza | Domácí vaření piva - domácímikropivovary
    https://www.domacimikropivovary.cz/Prirodni-enzym-amylaza-d849.htm
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    A Minor figures se nejspíš na Zélandu fakt vyrábí, protože má pro mimoevropský trhy lokální partnery. Ale evropskej trh je zásobovanej z Evropy.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    Ale tady ho maj v nejaky ultra akci https://www.coffeehub.cz/alternativni-mleka/
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CMLKA: hele i tak, vozit ovesné mléko ze Švédska? Kdyby oves a technologii, ale 900 ml vody na trochu ovsa?
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    CMLKA: jsme se hezky sesly :D
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    A btw to bych teda řekla, že Minor Figures jsou top,a le cena je stejná no, ne-li vyšší
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    Jinak fakt dobry je Minor figures, ale to je snad jeste drazsi nez Oatly
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    CMLKA: Tak si to pletu s Minor Figures, ale podle Chatgpt ani ti nejsou ze Zélandu, tak nic, nevšímejte si mě :)) ale fakt bych přísahla, že mi to někdo říkal. Ale možná to byl někdo, kdo říkal, že žil na Zélandu a pili to tam.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    MAR_TINA: aha, tka pardon, prej je to švédský, tak si to pletu, nebo mě kdysi někdo strašně mystifikoval....
    MAR_TINA
    MAR_TINA --- ---
    CMLKA: ze Zélandu? Tak to bych nepila z principu
    MESKALITO
    MESKALITO --- ---
    EXAGE: cenově asi podobné, ale AlPro je chuťově fine (v DM za 50,- koukám). Co určitě nedoporučuju a je Valsoia a Yutto, za mě nedobrý a vůbec se to s kávou nespojí.
    CMLKA
    CMLKA --- ---
    LUCIASHECK: Mne spis prijde sileny, ze se takova vec musi dovazet ze Zelandu. Ale mozna uz maj nejakou pobocku v Evrope?
    Jinak jo, je dobry no...
    LUCIASHECK
    LUCIASHECK --- ---
    EXAGE: Vcelku pitelny je billacky neslazeny. Ale oatly je proste oatly, ne nadarmo skoro vsude, kde maj dobry ovesny kafata, maj ostly.
    EXAGE
    EXAGE --- ---
    Doporucite nekdo nejakou levnejsi variantu Oatly? Zkousel jsem lidl ovesne mleko (to drazsi) a neni to blizko ani omylem, nakysly a moc ridky. To jejich druhy jsem nezkousel. Vybudoval jsem si zavislost na ovesnym ledovym latte z Kiosku, uz ho zvladam doma, jen to mliko neni z nejlevnejsich…
    BOODIA
    BOODIA --- ---
    DEIKSAC: df54 super
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    ADAM: No jasny. Vlastne ta sette 30 by pro me nebyla spatna, protoze delame moka/filtr/aeropress a espresso/french press/cold brew nepotrebujem. Ale pak si zas clovek rika, jestli si teda fakt nekoupit stroj, kterej bude do budoucna umet vsechno
    WOODMAKER
    WOODMAKER --- ---
    ADAM
    ADAM --- ---
    DEIKSAC: Máš to na dlouho. Nemá cenu kupovat ne top věci, které tě časem budou štvát. Pak to budeš akorát složité prodávat. Což mě přivádí k tomu, že nabízím svou sette 30 za 2k (a koupím si pak místo ní femobook :-)
    DEIKSAC
    DEIKSAC --- ---
    Me z nejaky letmy reserse vychazi jako kandidati fellow opus nebo df54, ale to je cca 6k, zatimco encore s trochou hledani najdu pod 2. Kdyby bylo jen na me, tak to bude treba kingrinder k6, ale pochybuju, ze si zena bude chtit mlit ruco
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam