• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Yet another instance of an American 'terrorist act' in Iraq

    "On Friday [May 13, 2005], a 64 years old Iraqi farmer, Haj Haidar Abu Sijjad, took his tomato load in his pickup truck from Hilla to Baghdad, accompanied by Ali, his 11 years old grandson. They were stopped at an American check point and were asked to dismount. An American soldier climbed on the back of the pickup truck, followed by another a few minutes later, and thoroughly inspected the tomato filled plastic containers for about 10 minutes. Haj Haidar and his grandson were then allowed to proceed to Baghdad.
    A minute later, his grandson told him that he saw one of the American soldiers putting a grey melon size object in the back among the tomato containers. The Haj immediately slammed on the brakes and stopped the car at the side of the road, at a relatively far distance from the check point. He found a time bomb with the clock ticking tucked among his tomatoes. He immediately recognized it, as he was an ex-army soldier. Panicking, he grabbed his grandson and ran away from the car. Then, realizing that the car was his only means of work, he went back, took the bomb and carried it in fear. He threw it in a deep ditch by the side of the road that was dug by Iraqi soldiers in preparation for the war, two years ago.
    Upon returning from Baghdad, he found out that the bomb had indeed exploded, killing three sheep and injuring their sheppard in his head. He thanked God for giving him the courage to go back and remove the bomb, and for the luck in that the American soldiers did not notice his sudden stop at a distance and his getting rid of the bomb.
    "They intended it to explode in Baghdad and claim that it is the work of the 'terrorists', or 'insurgents' or who call themselves the 'Resistance'.
    I decided to expose them and asked your (Mufakirat al-Islam - Islam Memo) reporter to take me to Baghdad to tell you the story.
    They are to be exposed as they now want to sow strife in Iraq and taint the Resistance after failing to defeat it militarily.
    Do not forget to mention my name. I fear nobody but God, as I am a follower of Muqtada al-Sadir."

    http://abutamam.blogspot.com/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Poslanec Vidím sympatizuje s Ordo Lumen Templi

    Landův řád přitáhl i poslance

    http://zpravy.idnes.cz/domaci.asp?r=domaci&c=A050522_120419_domaci_klu
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    BEEJBI
    BEEJBI --- ---
    no sice uz sme na hranici OT, ale jo, 44% rozpoctu ide na zemedelstvi...je to moc...ultraliberalni stat = korporatni anarchie :) ale niektore ultraliberalne myslienky nie su zle...

    kazdopadne EU planuje dotace znizovat v nasledujucich rokoch (myslim ze tak do 2010) aspon na 38% rozpoctu a mozno aj nizsie...a zvysne prachy pouzit na rozvoj venkova (cestovny ruch) a preorientaciu napr. na technicke plodiny (konope, repka...)
    BULHI
    BULHI --- ---
    taky si myslim ze ultraliberalni stat by nakonec spatne dopadl, ale udrzovat umele na zivu nejakou produkci, i kdyz je to natolik tradicni a stezejni odvetvi jako zemedelstvi, je zcestny.. samozrejme ze by reforma byla dost drasticka, ale usetreny penize by jiste dokazaly pri vhodnym vyuziti ekonomiku katapultovat kupredu neuveritelnym zpusobem... z rozpoctu eu jde skoro 50% do zemedelstvi, cili neco kolem 40 mld eur! ale je to jen o politicky odvaze, bohuzel..
    BEEJBI
    BEEJBI --- ---
    regulacie nie su dobre, na druhej strane prilis malo kontrolovany trh, resp. velka liberalizacia zase dava vacsiu moc do ruk korporaciam...je to bludny kruh, imho nieco regulovat treba a nieco nie, vystihnut spravnu mieru je ale skoro nemozne
    JDEE
    JDEE --- ---
    Jestlize jsem psal o zruseni dotaci, mel jsem na mysli jejich postupny(spis, ale ryhly rekneme na skale 10 az 15 let) prechod k nule.Jsem presvdcen o skodlivosti veskerych regulaci.
    BEEJBI
    BEEJBI --- ---
    so zemedelstvim je to daleko zlozitejsi problem...keby sa ceny znizili, tak skrachuje spuysta malych zemedelcu...keby zrusili dotacie, stane sa to iste...viete ze napr. v polsku ma zemedelstvi az 29% zamestnanych ludi? a francie je na tom podobne...preto sa boja znizovat dotac3e alebo ceny, lebo by okamzite bol strajk, zase by zablokovali dalnice a pod...fer to nie je, ale riesenie nie je take jednoduche
    BULHI
    BULHI --- ---
    to nadbytecny obili je proste objem, kterej se pri soucasny cene neproda.. je to objem, kterej trh nechce a pokud bychom ho chteli vyvazet nekam mimo Evropu, tak to jeho cenu jeste zvedne a bude uz uplne neprodejny, leda ze by se na nej dala dalsi dotace a to uz je fakt lepsi to spalit...
    JDEE
    JDEE --- ---
    GYD: To obili zplesnivelo, nebot se zbytecne valelo ve skladech aniz by se nekdo zabyval myslenkou jeho prodeje(Omezeni direktivami EU) pripadne resenim a predchazenim nadprodukci(zruseni dotaci do zemedelstvi, ktere nici trh).
    GYD
    GYD --- ---
    JAXXE: ja bych rekl, ze tady Zvedavec prestrelil - taky mi to znelo divne. Pak jsem si zapatral a ukazalo se, ze to obili, co chteli spalovat, je nepouzitelny jako potravina.
    JDEE
    JDEE --- ---
    Topeni obilim, vysoke dane na tabakove vyrobky jsou jeste mnohem absudnejsi, vezmeme-li v uvahu zemedelske dotace v ramci EU.
    PS. Ano, v EU se pestuje i tabak a jsou na neho poskytovany vysoke dotace.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    must see

    George Galloway on Iraq and US War Crimes: Full Testimony to the US Senate

    http://globalresearch.ca/articles/GAL505A.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    v UK bude vlada regulovat teplotu vasi vody, abyste se nahodou neoparili ! ;))

    There is a new danger coming to your bathroom: John Prescott is getting into the plumbing.

    Under plans to be decided in detail with industry leaders this week, the Government is preparing to control the maximum temperature of Britain's baths.

    Regulations will require that devices limiting the temperature of water available from bath taps be fitted in all new homes. The law, which the Government says is "essential" to prevent scalding, is expected to take effect in 2006.

    The measures brought criticism from both the Conservatives, who spoke of "nanny state interference", and plumbers, who called the plan "bathwatergate".

    http://news.telegraph.co.uk/news/main.jhtml?xml=/news/2005/05/15/nbath15.xml
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Topit obilím?
    (19.5.05)

    Pamatuji si, jak někdy v sedmé třídě základní školy nám učitel vyprávěl o kapitalistech, kteří polévají úrodu pomerančů naftou a pálí ji, aby nemuseli snížit ceny. Myslel jsem si tenkrát (v podstatě až do dneška), že to byl výplod zuřivé protikapitalistické propagandy.

    Dnes mi někdo poslal článek z Lidovek ČEZ nebude spalovat obilí v elektrárnách. Praví se v něm, že ač ČEZ o této možnosti uvažovaly, nakonec obilí spalovat nebudou. Nicméně existují v Čechách prý desítky obcí a stovky domácností, které obilím běžně topí. Je to prý velmi ekologické. A není na tom nic špatného.

    Jako důvod se uvádí nadúroda, která je prý stejně škodlivá jako neúroda.

    Také máte pocit, že je něco shnilého v systému, který ničí přebytky vypěstované z půdy, namísto aby je prodal či rozdal nebo zlevnil potraviny z nich vyráběné?

    A to už nemluvím o tom, že například omezení pesticidů, herbicidů a hnojení by rovněž vedlo ke kýženému snížení úrody. A ještě by to bylo levnější a šetrnější k planetě. Ale tak daleko nikdo z magorů orientovaných na profit zřejmě nedohlédne.

    Zdroj: http://lidovky.centrum.cz/clanek.phtml?id=356885

    http://www.zvedavec.org/vezkratce_1002.htm?PHPSESSID=710770895759ce92b52e81ad4e25d0e9
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Darth Vader and the New World Order

    Star Wars Episode III: Revenge of the Sith mirrors reality

    http://www.prisonplanet.com/articles/may2005/170505nwodarthvader.htm

    http://www.prisonplanet.com/articles/may2005/190505perspective.htm
    BULHI
    BULHI --- ---
    tady je o dost lepsi clanek

    Bush likely to back weapons in space
    BULHI
    BULHI --- ---
    Neni to sice uplne k tematu, ale ukazuje to na vzrustajici sebevedomi americkych vojenskych predstavitelu, kteri zrejme citi historickou sanci prosadit neco, co by pred par lety bylo naprosto nemyslitelny. Kdo vi ceho se jeste dockame, myslim ze neni daleko doba, kdy nekdo prijde s tim, ze jaderny testy jsou potreba a jejich zakaz je poslapani prava americkych obcanu na obranu svoji zeme.

    USA chtějí umístit zbraně ve vesmíru

    (link prevzat z jine diskuze)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam