• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    GORGworld conspiracy // 911 // new world order ... part 3 :: Love your local Illuminati :)
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    GORG: kdyz nas par poda trestni oznameni za sireni poplasne zpravy, bude z toho dobre halo.
    GORG
    GORG --- ---
    http://www.ct24.cz/vysilani/index_view.php?id=134842

    BIS popírá informace tisku, že Praze hrozí teroristický útok

    13.08.2005 - 15:56, autor: ČTK.

    Karlův most PRAHA - Bezpečnostní a informační služba (BIS) nemá v současné době žádný signál, že by Praze ani jakémukoli jinému místu v České republice hrozil teroristický útok. Mluvčí BIS Jan Šubert tak reagoval na informace sobotního Práva, že islámští teroristé plánují útok na Prahu.

    Deník mimo jiné píše, že teroristé údajně plánují pád ultralehkého letadla s výbušninou na Staroměstské náměstí v Praze či výbuch v tunelu metra pod hladinou Vltavy. Podle Šuberta by takto koncipovaná zpráva mohla být pochopena jako šíření poplašné zprávy, a to zejména proto, deník v článku vynechal podstatné informace o tom, že BIS žádné náznaky hrozících útoků nezaznamenala. Tyto informace BIS Právu poskytla, sdělil Šubert.

    "O naznačených záměrech nemáme sebemenší poznatky a věrohodnost této informace (útoky v metru a na Staroměstském náměstí) se nám nepodařilo potvrdit...je jen velmi obtížné si představit, že útok v zemi, která je sice potenciálním, ale nikoli prioritním cílem teroristů, by byl proveden tak mimořádně náročným, nákladným a komplikovaným způsobem," uvedl v dopise pro Právo Šubert.

    Autor článku Práva Pavel Blažek řekl, že na zveřejněných informacích trvá. Možnost, že by se případně dopustil šíření poplašné zprávy, odmítá.
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ...

    Associate Attorney General Robert McCallum is "likely" to be named as acting deputy A.G., a DOJ official who asked not to be identified because of the sensitivity of the matter tells NEWSWEEK. But McCallum may be seen as having his own conflicts: he is an old friend of President Bush's and a member of his Skull and Bones class at Yale.

    Michael Isikoff © 2005 Newsweek, Inc.

    http://www.msnbc.msn.com/id/8853002/site/newsweek/
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    7/7 Mock Terror Drill: What Relationship to the Real Time Terror Attacks?
    Fictional 7/7 "scenario" of multiple bomb attacks on London's subway

    by Michel Chossudovsky

    http://www.globalresearch.ca/index.php?context=viewArticle&code=20050808&articleId=821
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    LEDVOUSH: tady je ten clanek cely... imho si to cele pan blazek vycucal z prstu

    Islámský terorismus ohrožuje i Prahu

    Cílem mohou být také židovské památky * Mluví se o spojení s albánskou narkomafií

    Nad Prahou visí hrozba islámského terorismu. Potvrzují to shodně české zpravodajské služby, policie i Národní protidrogová centrála.

    Stovky mrtvých po pádu ultralehkého letadla v Praze na Staroměstském náměstí nebo v jeho okolí. Zatopené metro po mohutné explozi v tunelu metra procházejícím pod hladinou Vltavy. Stovky mrtvých návštěvníků při explozi ve sportovní hale. Tyto obrazy nepocházejí z katastrofického filmu a nejsou ani poplašnou zprávou. Tak údajně plánují islámští teroristé. Nikdo neví, jak daleko mají od těchto plánů k útoku.

    Magické město a zhoubná nenávist

    Útočit by mohli například náložemi odpalovanými na dálku, nálety ultralehkými letadly s tonáží výbušniny okolo 160 kg řízenými buď sebevrahy, nebo pilotovanými na dálku. Letadla mají být sestavena na místě vzletu a startovat z luk nebo vhodných málo frekventovaných silnic v Praze a jejím bezprostředním okolí. Na cíl se mají dostat nízkým letem nad střechami nebo nad hladinou Vltavy.
    Islámští teroristé mají pro zaútočení na Prahu více důvodů. Podle experta na islámský terorismus je jedním z motivů až zhoubná nenávist islámských extrémistů k Židům. „Praha je pro židovské věřící významným poutním místem, a oni to dobře vědí. Počítal bych například s bombovým útokem na Staronovou synagogu a sousední židovský hřbitov,“ míní expert.
    To, že Praha je poutním místem pro Židy, potvrdil Právu český vrchní zemský rabín Karol Sidon.

    „Praha je pro věřící Židy skoro tak významná jako Zeď nářků v Jeruzalémě. Není to jen Staronová synagoga, hřbitov a památník holocaustu. V Praze žili významní představitelé židovské kultury,“ vysvětlil Sidon.
    Shromážděné informace o záměrech teroristů Právo předalo Bezpečnostní informační službě (BIS), civilní rozvědce a Národní protidrogové centrále. Obsahují soupisy více než 100 osob z prostředí islámského terorismu a narkomafie, které plánují útoky na Prahu.
    Informace jsou podle reakcí zpravodajských služeb a policie významné. „Velký dík za informace, jako celek jsou zajímavé, většinu z nich známe, některé jsou nové, údajně mnohé z nich, po vsazení do příslušných kontextů, se ukazují jako cenné,“ uvedl v oficiální reakci na poskytnuté informace k islámskému terorismu v ČR mluvčí BIS Jan Šubert.
    V otázce propojení teroristů s organizovaným zločinem připustil, že pachatelé z prostředí organizovaného zločinu „jsou schopni za příslušnou finanční částku násilný útok připravit a vykonat“.
    Věcnost informací Práva potvrdil i ředitel NPC Jiří Komorous. „Údaje o osobách by neměly být nyní zveřejněny. Narušilo by to operativní činnost policie,“ odpověděl Právu po seznámení se zaslanými informacemi o propojení teroristů s narkomafií Komorous.

    Na útoky nejsme dost připraveni

    V případě pražského metra a záměru prorazit náložemi trasy metra v místech, kde tunely procházejí pod dnem Vltavy, jde podle Šuberta o mimořádně náročný, nákladný a komplikovaný způsob. „Nicméně i směrem k této možnosti orientujeme naši pozornost,“ řekl Právu Šubert. Metru bude nutné věnovat mnohem více pozornosti. Není tak kvalitně vybaveno bezpečnostní technikou jako londýnské metro, kde islámští teroristé letos úspěšně zaútočili. „Provozní části metra máme vybaveny bezpečnostní technikou zhruba na stejné úrovni jako v Londýně. Nemáme však kamerami střeženy vstupy do metra. A právě bezpečnostní kamery ve vstupech do metra v Londýně umožnily britské policii v krátké době odhalit teroristické útočníky,“ řekla Právu mluvčí pražského dopravního podniku Michaela Kuchařová. Náměstek pražského primátora pro bezpečnost Rudolf Blažek je si slabin v bezpečnostní ochraně metra vědom. „Chybí finance. Ale i tak hledáme řešení například v propojení a bezpečnostním využití kamerových systémů metra, policie a pražských komunikací. Bezpečnostní rada státu letos pro metro uvolnila 60 miliónů korun. Ještě je sice nemáme, ale i to pomůže,“ míní náměstek Blažek.
    Bezpečnostní ředitel pražského dopravního podniku Antonín Fedorko chce, aby přidělené milióny posloužily hlavně k nákupu bezpečnostních kamer a chemických čidel, která umožní okamžité určení nebezpečných látek. „Připravené cvičení složek integrovaného záchranného systému na téma teroristický útok na metro svědčí, že hrozby nepodceňujeme,“ řekl Fedorko.

    Albánská ujednání?

    Teroristické hrozby nelze podceňovat i proto, že jsou plánovány s mnohaletým předstihem a připravovány v hluboké ilegalitě. Teroristé se navíc neštítí ničeho. Podle informací Práva mělo v roce 1998 dojít k dohodě mezi některými albánskými politickými a islámskými činiteli s přestaviteli vládních íránských revolučních gard a iráckých Husajnovských gard o Albánii jako „mateřské letadlové lodi“ pro teroristické operace a operace narkomafie s využitím Albánců, etnických Albánců a osob z rodin, které v 50. letech studovaly v České republice a dalších zemích bývalého sovětského bloku. Využity měly být jejich znalostí řeči, prostředí a jejich osobní vazby v určených zemích.
    Na dotaz po hodnověrnosti uvedené informace odpověděl mluvčí civilní rozvědky Bohumil Šrajer diplomaticky vyhýbavě. „Jako zpravodajská služba se nemůžeme veřejně vyjadřovat k informacím konkrétního charakteru. Tuto zdrženlivost si nelze vykládat jako potvrzení či popření relevantnosti dotazovaných údajů. Jde o postoj, který striktně dodržují zpravodajské služby celého světa,“ reagoval Šrajer na dotazy Práva týkající se albánských ujednání a údajů o teroristech, kteří jsou v zahraničí napojeni na českou arabskou skupinu. Ta i se zahraničními buňkami zaměřenými proti České republice má mít okolo dvaceti osob. Právo předalo ÚZSI kompletní jmenný seznam i s telefonními kontakty.

    Pavel Blažek

    http://pravo.novinky.cz/p189a00a.php
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Official Line on London Bombings changes AGAIN. Bombings not linked, there is NO mastermind

    London Independent | August 13 2005

    Comment: The Ministry of Truth goes to work once more. With the help of MI5 and MI6, the "investigation" has revealed that there was NO mastermind, and the bombings were not connected. They have HAD to change the facts because it came out that Haroon Rashid Aswat, the guy they announced to be the mastermind of the Bombings has been working with British Intelligence for at least six years.

    The suicide cell that killed 52 people on 7 July is not linked to those alleged to be behind the second London attacks on 21 July, according to the initial findings of the biggest anti-terrorist investigation held in Britain.

    An investigation into the four suicide bombers from the first attacks and the people alleged to be behind the July 21 plot has found no evidence of any al-Qa'ida "mastermind" or senior organiser. The inquiry involved MI5, MI6, the listening centre at GCHQ, and the police.

    The disclosure that the July 7 team were working in isolation - and were radicalised by Mohammad Sidique Khan, the oldest man - has caused concern among anti-terrorist officers.

    Police and MI5 fear it increases the chance that more "self-sufficient" units similar to the July 7 suicide cell are hiding in Britain. Anti-terrorist officers are worried by the evidence that previously unknown "clean skin" terror cells are forming in Britain with little or no help from abroad.

    The alleged plotters behind the July 21 bomb incidents in London are thought to have been "copycats", targeting Tube trains and a bus.

    The intelligence assessment was made in the past few days. "The key point is that the events are not connected," said one counter-terrorist source. "It appears they were self-contained, rather than being organised by some kind of mastermind.

    ...

    http://propagandamatrix.com/Pages/Aug05/130805bombings.htm

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Terror suspect remains in custody

    BBC | August 13 2005



    Comment: There is no longer any mention of the fact that this is the guy they announced to be the mastermind of the London Bombings. The story has changed because we exposed the fact that he has been an intelligence asset for at least six years.

    A Briton wanted by US authorities after being accused of attempting to set up a terror training camp in Oregon has been remanded in custody by UK magistrates.
    Haroon Rashid Aswat, of Dewsbury, West Yorks, was remanded in custody until 8 September by Bow Street magistrates.

    Mr Aswat, 30, who denies the claims and says he will contest a US extradition request, was already in custody after a hearing at Belmarsh prison on Monday.

    He had been arrested on Sunday after being deported from Zambia.

    The Briton was arrested in the African country on 20 July on immigration charges and was held for two weeks before being deported.

    The US authorities want to question him about an alleged attempt between October 1999 and April 2000 to set up a training camp in Bly, Oregon, to train people to "fight jihad" in Afghanistan.

    The US warrant alleges that he "conspired with others to control and manage an association of persons in Bly, Oregon, who would be organised and trained, or organised and equipped, for the purpose of enabling them to be employed for the use or display of physical force in promoting a political object, namely to make hijrah to, and to fight jihad in, Afghanistan."

    A second claim was that he conspired with others so that any training would "arouse reasonable apprehension" that people were being prepared to "fight jihad" in Afghanistan.

    ...

    http://propagandamatrix.com/Pages/Aug05/130805Aswat.htm

    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------

    Terror Expert: 7/7 Mastermind was working for British Intelligence, Group was used by Brits in Kosovo in the late 90s



    Haroon Aswat, the so called mastermind of the London bombings with Radical cleric Abu Hamza al Masri in a London cab on Jan. 20, 1999.

    ...

    http://infowars.net/Pages/Aug05/020805Aswat.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Před více než čtyřmi roky, 8. června 2001, zveřejnily Britské listy text, jehož autorem je protestantský pastor a teolog Martin Niemöller (1892-1984). Opakujeme ho dnes znovu, protože si na něj mnoho lidí v poslední době nevzpomnělo. Na otázku čtenářů, proč jsou v demokracii menšiny v jistém smyslu důležitější než většina, odpověděli jsme tehdy citátem duchovního. Vztahuje se k Německu a ke 30. létům (autor byl zatčen v roce 1937, strávil osm let v nacistických koncentračních táborech), ale platí dodnes. Přidali jsme k němu řečnickou otázku :"V České republice zatím fotografují "anarchisty", porušují zákon vůči "squatterům" a šikanují několik málo novinářů - když to strpíte, jste si jisti, že za několik málo let nebudete ve stejné situaci i vy?"

    Jste si jisti dnes?

    Niemöller pronesl v roce 1950 na synodě evangelické církve v Berlíně-Weissensee jako jedna z čelných osobností německé Vyznávající církve a president EK v Hessen-Nassau v souvislosti s vyhlazováním Židů ještě tuto sentenci: "O toto slovo ... jsme zápasili po celá léta, ještě dříve než se udála ta veliká katastrofa, a musím říci, že se jako představitel Vyznávající církve, na jehož slova se tehdy dalo, cítím velmi hluboce vinen; za to, že jsme tehdy nemluvili tak, jak jsme měli. A co se pak odehrálo roku 1938 a co se z toho vyvinulo - milí bratři, nevím, jestli mne za to na posledním soudu nebude Bůh zkoumat daleko jinak, než činili SS, protože my jsme to věděli. A byli jsme si dobře vědomi, že to víme; ale nechtěli jsme. "

    Když přišli nacisté pro komunisty, mlčel jsem; nebyl jsem přece komunista.
    Když zavírali sociální demokraty, mlčel jsem; nebyl jsem přece sociální demokrat.
    Když přišli pro odboráře, mlčel jsem; nebyl jsem přece odborář.
    Když přišli pro Židy, mlčel jsem, nebyl jsem přece Žid.
    Když přišli pro mě, nebyl už nikdo, kdo by se mohl ozvat.

    http://www.blisty.cz/2005/8/12/art24548.html
    LEDVOUSH
    LEDVOUSH --- ---
    Nad Prahou visí hrozba islámského terorismu. Potvrzují to shodně české zpravodajské služby, policie i Národní protidrogová centrála.
    13.8. 2005 00:01

    PRAHA - Stovky mrtvých po pádu ultralehkého letadla v Praze na Staroměstském náměstí nebo v jeho okolí. Zatopené metro po mohutné explozi v tunelu metra procházejícím pod hladinou Vltavy. Stovky mrtvých návštěvníků při explozi ve sportovní hale. Tyto obrazy nepocházejí z katastrofického filmu a nejsou ani poplašnou zprávou. Tak údajně plánují islámští teroristé. Nikdo neví, jak daleko mají od těchto plánů k útoku.

    Shromážděné informace o záměrech teroristů Právo předalo Bezpečnostní informační službě (BIS), civilní rozvědce a Národní protidrogové centrále. Obsahují soupisy více než 100 osob z prostředí islámského terorismu a narkomafie, které plánují útoky na Prahu.

    http://www.novinky.cz/krimi/62858-nad-prahou-visi-hrozba-teroristickeho-utoku.html

    není to náhodou snaha odvrátit pozornost od událostí kolem Czechteku 2005?
    GORG
    GORG --- ---
    http://eu.eportal.cz/modules.php?name=News&file=article&sid=376

    Paroubkův Blair A Blairův Paroubek

    S Paroubkem přichází na svět jakási česká obdoba blairovské „nové“ sociální demokracie, která po delší době nepůsobí trapně a nedělá veřejnou ostudu. Ze sociální demokracie se stává dobré a na pohled i poslech „čisté“ show. Co Paroubek řekne, zní srozumitelně jako by to dávalo smysl a skóruje v sondážích voličských preferencí. Stejně jako Blair před svým prvním zvolením i ve svém prvním vládním období.

    Britům trvalo pět let, než prokoukli, že jim Blair lže. Paroubkovi to i při jeho akceleraci blairovské transformace politické levice může každopádně vydržet do voleb.

    ...

    Politologové na konzervativně-socialistický blairismus už dávno vymysleli vědecký termín „třetí cesta“. To je politika, která nemá ideologické principy, jimiž by se řídila, protože jejím jediným principem a cílem je udržet se za každou cenu u moci.

    Tak se mohlo stát, že pod Blairovou „sociálně angažovanou“ vládou ti nejbohatší zbohatli, ti nejchudší zchudli a všechno to platí střední třída. Za fasádou sociálního státu pod českými socialisty dochází k největšímu zdražování základních životních výdajů, od energetiky, přes dopravu, DPH, po paušální živnostenskou daň bez ohledu na výdělek, které opět nejvíc postihuje ty nejchudší, ještě než z nich stačí nějaká střední třída vyrůst.
    GORG
    GORG --- ---
    http://www.radio.cz/en/article/66835

    Jiri Paroubek meets Tony Blair in Downing Street




    "Mr.Paroubek mentioned that they were discussing Iraq that the situation in Iraq is quite tense - people are dying in attacks by the insurgents. I asked him one question, whether he would be pressing on Tony Blair in any way for foreign troops to leave Iraq and he replied quite clearly that it is not his opinion that the Czech troops should leave Iraq by the end of this year."

    ,,,

    But it was obvious from what he said and also when he was leaving the Downing Street that they were quite friendly with Tony Blair, they were talking directly - I haven't seen actually an interpreter - and they got on quite well. I am sure it was a successful visit from Mr. Paroubek's view, and also from Tony Blair's point of view."


    // takze kamaradi hmm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Numerous troubling reports from Russian Intelligence Analysts suggest that the Coup attempt currently underway in the United States is spiraling out of control and may soon break into open, and public, hostilities vying for control over the American Government. Particularly troubling is one report detailing an American Air Force F-16 attack upon a bomb laden truck bound for the American City of Chicago but destroyed before it could reach its intended target and as we can read an American ‘sanitized’ version of this as reported by the Associated Press News Service in their article titled "Truck ‘vaporized’ when cargo explodes"

    pokracovani i s linkama:

    http://www.whatdoesitmean.com/index798.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    ASDAREEL
    ASDAREEL --- ---
    GYD: Kde se to dá najít?
    GYD
    GYD --- ---
    panove, diky za upload Hjacking Catastrophe a Orwell Rolls In His Grave - velice prinosne a kvalitni
    PETVAL
    PETVAL --- ---
    Wednesday, August 10, 2005
    Globalists Seek To Sanitize Internet
    http://kentroversypapers.blogspot.com/2005/08/globalists-seek-to-sanitize-internet.html
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Teenagers to swear allegience at Citizens Days

    EDDIE BARNES
    POLITICAL EDITOR

    EVERY youngster in the UK will be required to take part in citizenship ceremonies under a radical government plan to boost "Britishness" and combat extremism, Scotland on Sunday can reveal.

    Ministers are considering the controversial move following the bomb attacks in London by UK-born Muslims, which have placed unprecedented focus on the question of British identity.

    Experts have warned that the bombers are the product of Britain's ghettoised urban culture, which has failed to provide national symbols around which to unite.

    Scotland on Sunday can reveal that Britain's first 'Citizenship Day' has been pencilled in for this October, to celebrate the value of community and volunteer work.

    Ministers are also consulting on plans to copy citizenship ceremonies in Australia and Canada, where citizens are encouraged to take part in ceremonies pledging their allegiance to their country.

    Among the plans under consideration is a "rite of passage" plan in which all 18-year-olds would be forced to take part in a ceremony marking the fact that they are able to vote.

    But the ceremonies are likely to be resisted by some young Britons, who are naturally wary of what they regard as flag-waving patriotism.

    ©2005 Scotsman.com

    ..

    http://www.raidersnewsupdate.com/lead-story98.htm
    JAXXE
    JAXXE --- ---
    Four Star General Fired For Organizing Coup Against Neo-Cons?



    Reporter suggests Brynes discovered plan to turn nuke exercise into staged terror attack

    Paul Joseph Watson & Alex Jones | August 10 2005

    The head of Fort Monroe's Training and Doctrine Command, four star general Kevin P. Byrnes, was fired Tuesday apparently for sexual misconduct according to official sources.

    Other sources however have offered a different explanation for Byrnes' dismissal which ties in with the Bush administration's unpopular plan to attack Iran and the staged nuclear attack in the US which would provide the pretext to do so.

    According to reporter Greg Szymanski, anonymous military sources said that Brynes was the leader of a faction that was preparing to instigate a coup against the neo-con hawks in an attempt to prevent further global conflict.

    Indications are that, much like popular opinion amongst the general public, half the military oppose the neo-con's agenda and half support it.

    Further revelations were imparted by journalist Leland Lehrman who appeared today on The Alex Jones Show.

    Lehrman's army sources, including a former Captain in intelligence, became outraged when they learned that the official story behind 9/11 was impossible.

    They told Lehrman that the imminent Northcom nuclear terror exercise based in Charleston, S.C, where a nuclear warhead is smuggled off a ship and detonated, was originally intended to 'go live' - as in the drill would be used as the cover for a real false flag staged attack.

    This website has relentlessly discussed similar style drills which took place on the morning of 9/11 and on the morning of 7/7 in London.

    "Speculation exists that he had potentially discovered the fact that it was gonna go live and that he was trying to put a stop to it or also speculation indicates that he may be part of a military coup designed to prevent the ridiculous idea of doing a nuclear war with Iran, " said Lehrman.



    Lehrman said that other sources had told him all army leave had been cancelled from September 7th onwards, opening the possibility for war to be declared within that time frame.

    Northcom officials also admitted to Lehrman that CNN had been using its situation room as a studio.

    Earlier this week, Washington Post reported that the Pentagon has developed its first ever war plans for operations within the continental United States, in which terrorist attacks would be used as the justification for imposing martial law on cities, regions or the entire country.

    American Conservative Magazine recently reported that Dick Cheney had given orders to immediately invade Iran after the next terror attack in the US, even if there was no evidence Iran was involved.

    Government and media mouthpieces have been fearmongering for weeks about how a nuclear attack within the US is imminent.

    Now would be the most opportune time for the Globalists to stage a major attack, as it would head off any potential indictments against the Bush administration for their involvement in illegally outing CIA agent Valerie Plame.

    While rumors circulating about indictments having already taken place against Bush and Cheney should rightly be treated very carefully, the fact that there is an ongoing criminal investigation into the matter is something that's admitted and shouldn't be viewed as speculation.

    http://www.prisonplanet.com/articles/august2005/100805fourstargeneral.htm
    MARSHUS
    MARSHUS --- ---
    na cyber to moc nefunguje
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam