• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAWarhammer 40000 Dawn of war I & II

    Warhammer 4000 dawn of war II official homepage: http://www.dawnofwar2.com
    Warhammer 4000 dawn of war official homepage: http://www.dawnofwargame.com/homepage.php
    Ovšem zásadní stránka (mody, mapy a pod...) je na: http://dawnofwar.filefront.com/info/modLinks
    converze: http://wh40k.ei8ht.net/hangar-8_sm.htm

    Klidně bych tento klub propojil i s vyvěšováním epických obrazů ze světa warhammer, takže pokud nějaký na netu objevíte lupněte nám je sem ať poťešíme svoje válečné oči výjevem z nějaké nekonečné bitvy..:)

    rozbalit záhlaví
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    GANBOY: sem napsal jen svuj zazitek ze hry, nijak sem ji nehanil., porad to zkousim hrat,porad to nechapu,ale verim ze to spousty lidi bavi a ze je to kvalitni hra kdyz to clovek umi. S realitou bych to moc nesrovnaval, je hezky ze me taky nekdo muze dat headku z pul kilaku ale v realu vnimam okoli uplne jinak nez na monitoru.Hrali sme paintball taky vetsina lidi nekde zakempeny na dost rozlehlym miste a taky sem nemusel furt delat restart (i kdyz po vsem tom chlastu sem se k tomu restartu dostal) :D

    GHOST: kdyz das ten posprocesing na veryhigh tak je to blurovy tak akorat , koukej :

    Bejt tak ARMA z prostredi warhammer, takova WARMA :D tak by to bylo jiny kafe i pro nas ostatni .) Pridat tomu trochu realisticnosti, ridit predatora/dreadnoughta,dobejvat báze heretiku .. jenze na to si relic nikdy netroufne
    GHOST
    GHOST --- ---
    GANBOY: to sice je drama, ale s realističností to rozmazané vidění nemá nic společného. Schválně jsem si to zkoušel na dovolené a můžu ti říct, že člověka na 200 m uvidíš úplně v pohodě. A z airsoftu mám stejné zkušenosti. Nebýt tam tohle a tráva zpracovaná tak, jak je, tak je to opravdu jedna z nejlepších her ever. Takhle je to sice moc dobře zpracovaný, ale výsledná hratelnost (pro mě) 0. Ovšem pokud tě baví běhat přes celý ostrov a dáváš si to, tak gratuluju a máš můj obdiv.
    GANBOY
    GANBOY --- ---
    HIJACKER: no... kdyz vono prave to ze te sejme tecka z dalky je realisticky.)

    me treba vsechny tebou zminovany hry bavjej a to jakoze hodne. skorem asi nejvic. tak to ma proste bejt, tak si nestezuj ze nekdo naladoval balisticky zakony tak jak fungujou do hry;)

    kdyz si vzpomenu treba na jednuz prvnich misis flashpointu kde jediny co delas je ze ZDRHAS! pac vymlatili celou jednotku a ty u tikas pred rojnici lesem... ach, to bylo dramo;)
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    hehe, podobna zkusenost , zkousel sem flashpoint,armu a ted armu II a porad nechapu co je v tom ten zabavnej prvek. nejakej puntik v dalce udela ratatata a zbytek hry snima kamera planky v plote. Podarilo se mi sejmout par zlounu ale prislo mi to jako ovladat nejakej sentrybot v sileny papirovy skladacce. Je fakt ze nejakej dobrej fps/simulator z W40k by sednul, k cemu si hrat na americas army kdyz to stejne nikdy nebude realisticky, to se radsi pekne vyblbnout s dreadnoughtem .)
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    GHOST: to je presny. Zrovna ji doma zkousime po lanu. Prvni misi jsem nekam bezel lesem, strilelo se. ja nikoho nevidel a mise uspesne splnena :D Me se libi jak jse to propracovane ale proste tohle neumim hrat
    GHOST
    GHOST --- ---
    BIMBAS: Nebo ji budou pouštět ve formě seriálu na Nově. Druhý extrém je pak ArmA2, kde se mi líbil jeden komentář z diskuse "Proč jsou všechny ty screeny rozmazaný, to hrajete za zrakově postiženého vojáka?". K tomu není, co dodat.
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    za chvili ti hru prodaj v podobě videa a pak ti řeknou jak jseš dobrej že jsi to dohral
    GHOST
    GHOST --- ---
    CZTIBA: Ještě mohli zkusit možnost "komplexního válečného simulátoru v prostředí Warhammeru 40k". I když ten trend je zcela jasný. Americas Army, EndWar, HAWX etc. To všechno jsou hry, které vypadají marketingově naprosto skvěle, ale realita je taková, že i Diablo bylo oproti nim víc o přemýšlení. Jako letecký simulátor, kde se ani nevzlétává a nepřistává? Strategie, kde jsou neomezené jednotky? Co bude příště? Klikací RPG, kde počítač kliká za hráče? FPS s aimbotem? (i když to už bylo v Rainbow Six, ale tam to mělo své opodstatnění) :)
    C0RW
    C0RW --- ---
    jeste bych napr. prirovnal dow2 k ufo - KDYBY bylo ufo udelany ve svete dow2, jako rts a na jeho engine, tak by to byla bomba ;) pritom mise v ufo? kill them all! ale i tak to bavilo vic nez totoc.
    CZTIBA
    CZTIBA --- ---
    GHOST: to jsme dřív věděli taky, tím to nebude! :)
    GHOST
    GHOST --- ---
    TRAGED: Rozhodně, už víme, že jeden harvester a jedna rafinérie prohraje proti 10ti rafinériím a 20ti harvesterům.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    (a prohnanejsi
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GHOST: Nevim jak u hracu obecne. Ale od vydani C&C jsme zas o nejakych cca 15let starsi :)
    GHOST
    GHOST --- ---
    TRAGED: že by se mozek hráčů PC her vyvíjel? Ale je fakt, že RA 1 bych už teď dal taky v pohodě.
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    taky sem zkousel nedavno tiberian sun a jen 30min mi trvalo nez sem nasel nepritele a dalsi hodinu nez sem se zmoh na nejakou pocetnejsi udernou skupinu ktera ale stejne neuspela i kdyz sem jim do zakladny sazel multirockets .) Idealni mi prisel RA2 ,to je tak akorat svizny, novej Ra3 uz je zas prehnane rychlej/demolicni.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no jasne, v c&c jo, ale v dune, jak jsi musel posouvat jednotky po jedny, tak to byl nejvetsi porod :-)) kazdopadne multi v c&c je fakt hroznej.. nezdari se ti jeden utok a cekas 20 minut (kdyz nektery jednotky stoji vic, nez kolik vubec harvester na jednu jizdu priveze)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    BULHI: Vubec ne. Jakmile uz ma clovek zazite chavani AI tak nejede megalomanii, ale postavi dve az tri tovarny na zpracovani spice/tiberia a smete comp z mapy.
    BULHI
    BULHI --- ---
    no tak to nechapu jak jsi to dokazal, vzdyt duna byla prave nejvic zdlouhava... i prvni c&c je dneska v podstate nehratelnej, zkousel jsem to cca pred rokem po lanu a je to porad jen cekani na harvester :-)
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    GHOST: Jen jestli nebude problem jinde. Onehda jsem si zkusil dat za Dune 2 a behem odpoledne bylo dohrano :)
    BULHI
    BULHI --- ---
    no zkuste multi ve vice lidech, je to lepsi.. nicmene i tak je pro me druhej dil velkym zklamanim
    HIJACKER
    HIJACKER --- ---
    jenze ona to uz ani vyssi obtiznost nezachrani, kdyz hra cloveka nenuti aby aspon trochu zapojil mozkovy bunky,ne se jen tupe hnal dopredu a snazil se to uklikat. Celkem by me zajimalo jak si v popularite novej DoW stoji , kez by to byl propadak ,Relic se chytnul za nos a naserviroval priste dalsi perlu jako DoW1 nebo COH. Proste neco napaditejsiho...
    GHOST
    GHOST --- ---
    HIJACKER: jj, když si vzpomenu, jak jsem se na easy potil v Commandos a Red Alert 1 a teď si musím dát všechno na hard, abych měl trochu pocit akce :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam