• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LUNGPAAlikvótní zpěv, znáte? umíte? zpívate?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    to bude:)... rekl bych ze letosniho podzimniho pow wow se zucastni jen ortodox milovnici pobytu v lese... uz spousta maminek odreklo ucast...
    LALINA
    LALINA --- ---
    ju, to zní divoce .-)))
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LALINA:
    jedna se o takove radoby indianske setkani v prirode. teepee, indianska sauna, ritual. atp:

Zdarec rodino a zpřátelené kmeny.
    Po dlouhém rokování jsme se dohodli na místě i termínu našeho podzimního setkání.
    Pozvánka bude konkrétnější, ale pro nedočkavce posílám toto.
    Šiřte kmenem i větvemy.

termín od 8.do 12. 10. je pravděpodobné, že někdo dojede i dříve a pomůže chystat.?!
    Nějaké tyče jsou už domluvené, ale znáte to.

místo:
    na žluté značce nad vesnicí Horní Bohdíkov u velkých Losin
    přístup autem přes Rejchartice, v kopci odbočka doprava, dál až k
    rozcestníku prameny a dál po žluté až na místo, je domluven vjezd do lesa.
    nebo zespodu z Horního Bohdíkova. Místní doporučují auta parkovat v
    Horním Bohdíkově kvůli krádežím kol, motorů a popřípadě celkové demolici
    vozů.Louka je domluvená s osadníky takže tentokrát bez obav z myslivosti.

Pitnou vodu raději sebou, než to vyřešíme. Prameny jsou, ale chce to upravit.

nadmořská výška cca. 700 m.n.m. takže čepicu a Jégry ssebou
    Dále všechny potřebné hračky, nástroje, nářadí, barvičky atd.
    Jestli zas dovezete chlast budem vám ho muset vypit.

na všechny se moc těší vaši Fucking Brothers

PS: Přimluvte se za počasí.
    LALINA
    LALINA --- ---
    jojo, vim o tom... ale ta Bláhovka už je daná, napevno, se to neda prehodit... nezalezi to na mě...Ja proste budu v Brně tejden predtím, no, neda se nic delat...tak se jenom ptam, jak je to aktualne a jak jste kdo na tom...a esi by nekdo prece jenom treááááás nááááhodou ... viš? :-))

co je to pow wow?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    LALINA: pokud vim tak jsme se domlouvali na tyden potom... toho 10 - 12 bude pow wow a to bych se nemohl zucastnit
    LALINA
    LALINA --- ---
    tak jak vypadá brněnský alikvotní sbor aktuálně?
    Jak konkretně vypadá v pátek 10. nebo v nedeli 12. října?
    dala by se udelat nejaka lehká zpěvná seance? ;-))
    já budu mít 11.10. na Bláhovce nějakou akci, potom později navečer asi jeste nejakou klasickou pářku jinde, tak to bych toho asi moc nenazpívala... ale to by se videlo, jak se nakonec vsechno domluví...
    No a kdyby nekdo odtud snad chtel prijit i na tu obycejnou nezpívací sešlost, ráda se s ním seznámím...
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    chich.-)

noční idea... kdo trochu umí vyloudit něco na způsob alikvótního, hrdelního a podobného tzv.zpěvu, mohl by nějakou ukázku nahrát a poskytnout ji zde. nějaký šikulka by z toho pak mohl zkusit namixovat s doplněním dalších věcí nějaký mixík :)

...t'is just an idea, třeba se ale někdo chytne :]
    LALINA
    LALINA --- ---
    LALINA
    LALINA --- ---
    jedna malá pozvánka:
    Chystá se "Zpívání u Lalíny" - cca - 4-7 lidí, vést nás bude Pakok, v případě jeho event.neúčasti zaskočím já anebo někdo povolanější, kdo se případně zúčastní. Půjde o přátelská setkávání, kde se bude znít, mručet, zvučet, případně se k tomu dají zapojit a další aktivity podle momentálního naladění. Je to zadarmo, den zatím nebudeme určovat , prostě az se sejde pár lidí, tak to bude.
    Tady [ Hlasem ku zdraví aneb jděte a zněte .-)))) ] bude termín vždycky viset v záhlaví.
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    PAKOK: ohledne prekladu zkus ID continuity
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    PAKOK: To je náhodou docela solidní cena. Pokud jsou to normostrany. ;-) Já s ním teď budu komunikovat ohledně možnosti českého překladu té jeho bible alikvotního zpěvu.
    LALINA
    LALINA --- ---
    GOBERS: jo aha:-)... no ja si ho zamilovala prakticky okamzite, jenom jsem ho uvidela, jeste jsem od neho neslysela ani hlasku... ale nejak mi souznel..lidsky
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    GOBERS: Ale CDčka se Sausem jsou třeba z koncertů Pražského znění. Taky jde o to na co má čas, a když ta cesta není průchodná, tak netlačí na pilu. Viz třeba co jsem se s ním bavil o překladu jeho knížky do angličtiny. Mimochodem nevěděl bys o někom, kdo by přeložil 150 stránek z Němčiny do Angličtiny za 1000 Euro? :-)
    PAKOK
    PAKOK --- ---
    LALINA: Saus je prostě skromnej a tečka. Nějaký moc a nemoc bych neřešil Gobersi.
    GOBERS
    GOBERS --- ---
    LALINA: No třeba že už strašně let čekáme na to, až vydá CDčko a on se k tomu pořád nemá, protože pořád piluje a piluje a nikdy mu to není dost dobré...
    LALINA
    LALINA --- ---
    GOBERS: co znamena, ze je skromnej az moc?
    RANGDROL
    RANGDROL --- ---
    LORIMUS: jezis, promin,mas recht;))))))))))))
    LALINA
    LALINA --- ---
    ostatně není nic prirozenejsiho, nez kdyz clovek zmení nazor, žejo? Kdyz reaguje podle aktualni situace... kdyz je hvezda hvezdou, tak ji mame rádi, kdyz uz jen zije ze zásluh a fláká to, tak jsme zklamaní...co je na tom divnyho:-))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam