• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: Nechci popírat kvality FSS4, neměl jsem ho v ruce, ale jestli to srovnáváš s veteránem Frenzy 10m2, tak je pochopitelný, že je tam velkej rozdíl. On ten vývoj za těch 7 - 8 let šel dost dopředu a kdybys zkusil letošní, nebo loňský Frenzyny, divil byses co dokážou. Vloni v Norsku jsem jezdil s Frenzy 13m ve 2,5 m/s vcelku bez problému a to byla klasická verze, žádnej UL.
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: to by me zajimalo jak to muze litat, kdyz se v bezvetri ty komory nemaj vubec sanci nafouknout??? Potrebujes daleko vic vetru na nafouknuti komor nez u otevrene komory.. Kdyz je to nafouknute (treba el. vetrakem) tak potom OK :)
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    Cau
    mel sem v ruce Speed4 10m... Vlajka se ani nehla a ja stal na miste a kroutil osmicky...Nechápu. Zkuste si toho draka pokud budete mit sanci. S Frenzy 10m nebo Speed3 15 v Nedeluxu bych musel hodne utikat dozadu :) Sem zvedavej na testy ve vetru v zime... Asi si pockam na 12m pristi rok a poridim jako jedinyho kita...
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    docela zajimavy SNK
    Mammut Peak Project: The Ataraxia Project 1080p - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YfatdXk_LeE
    SHEFIK
    SHEFIK --- ---
    SYPFX: pecka, jen zejtra si asi v praci prostrelim hlavu.. :D ...musim se do Norska mrknout, to vypada fakt nadherne..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NAILER: Já to dokoukal do konce - bez zvuku :) To video je celkově fakt dobrý, parádní záběry, hezky nastříhaný .. škoda, že to Lukáš tou "písničkou" tak dojebal :)

btw: jsem rád, že nejsem jedinej, kdo tu písničku nemůže už ani slyšet :)))
    NAILER
    NAILER --- ---
    T_MAX: no musel jsem to kvůli tomu vypnout, to se fakt nedalo :-D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Video krásně nastříhaný, úplně to kopíruje tu norskou atmosféru, ale proč u toho sakra musí hrát ta písnička, která je u 195837597375 gopro editů? Přijde mi, jako by snad neexistovala jiná muzika, na kterou by se daly stříhat videa :(
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dneska Lukash se kterym jsem byl v Norsku na jare zpracoval jeho verzi videa ze stejneho tripu na ktery jsem pred tydnem jsem pastoval video.

Je to zase z uplne jineho soudku uplne jine zabery a moc pekne se mu to povedlo
    check out - doporucuju!

Snowkiting Norway 2012 - Lukash with Kite4FUN.cz
    http://vimeo.com/54089011
    MIXXX
    MIXXX --- ---
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: no, to je pro tebe s bráchou asi jediná varianta .. 12m Summit by byl na vaší tonáž málo :) ta 15m bude dobrá vzducholoď!!!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    My jsme sli do Frenzy 13 protoze Summit se zatim vyrabi pouze do 12ky ale pockame si na 15ku a urcite az vyjde tak ji chci otestovat a pak mozna nahradim tu 13ku
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: 8 a 10 .. uvidim, jestli časem místo tý 10 nevezmu 12, ale vloni jsem 95% času jezdil na 9m frenzy, tak by to asi mělo bejt ok :)

těžko se mi vybíralo, ale spíš si to tak nějak chci otestovat a pak to třeba doladim během sezóny a tyhle pošlu dál ..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: Lux, co mas za velikosti?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Jojo, mám je doma :) Ve vzduchu zatim nebyli, přinesl jsem si je o víkendu dom..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: Uz mas novej Summit 2013? Jak to vypada uz jsi to mel ve vzduchu?
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SHQ: dycky sem chtel chodit po vode.
    SHQ
    SHQ --- ---
    its ok to be gay! (mne obecne triky moc neimponujou, ale libi se mi jak lita vysoko a dlouho)
    DANCHEZ
    DANCHEZ --- ---
    SHQ: slidy supr, jinak mi to prijde trochu gay:) ja radsi stylovy protazeny grab nez pirulety, a podobna gymnastika
    RODWY
    RODWY --- ---
    RODWY: uz v tom mam jasno:)
    RODWY
    RODWY --- ---
    SYPFX: to by me zajimalo kde to presne je!?jezdim tam kazdej rok,ale vrtule jsem tam jeste nevidel.)(mozna novinka z leta),kazdopadne to tam nikde neni moc otevreny...jezdi je na par nadrzich za Andermattem a mozna by to slo v Oberalppassu coz bude asi ta fotka se sedackou....
    no nic tuhle zimu beru sebou:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Velká paráda !!! Škoda, že je CH ta daleko .. na Bernině už to podle kamery taky pojede :)

Dneska jsem ráno navazoval nový Summity 2013, já jsem připravenej !!! :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam