• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    PoWeRKiTinG
    všeobecné označení pro sportovní činnosti využívající síly větru prostřednictvím kitu (draka) k jízdě po vodě i souši - ale to už asi víte ;)

spřízněné: STUNT KITE - akrobaticke letani s drakem
    rozbalit záhlaví
    RODWY
    RODWY --- ---
    PEKK: tam kde je na cem moc vetru nebude:(
    PEKK
    PEKK --- ---
    takže zejtra...
    RADAK
    RADAK --- ---
    KADERAS: tyve vyslapnout to nahoru byl zahul. 30-40cm. v dolikach 60 a na kopci 20-30. zadnej problem.
    fotky
    KADERAS
    KADERAS --- ---
    RADAK: a jak je to tam se sněhem? nesfouklo to vsechno? kolik je vodhadem na loukách?
    RADAK
    RADAK --- ---
    SYPFX: mels recht. dnesni moldava od rana mordor, ale prebusena 10tka se dala utahat a obcas vykouklo slunce. kolem obeda jeste pridalo a s 10tkou me te zvedola i na full depower. masakr. total mordor.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    Vsimli jste si ze na windguru zmenili u mapovych prepovedi WRF3 a WRF9 meteovlajky na sipky z GFS ? Vyhovuje vam to vic nebo je to spis zmena k horsimu ? Ptam se, abych zjistil jestli jsem sam, kdo si mysli, ze driv to bylo prehlednejsi.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    ja si myslim ze zitra bude foukat moc ze to bude pres 10m/s to ja v tom moc jezdit neumim. Mam radsi slabsi vetrik..
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    MUHAHA jsem koukal ze dali nase videjko na stranky OZONE ;-) http://flyozone.com/snowkites/en/news/headlines/20954

to potesi ;-)
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CHARVYBURGER: Jel bych hned, ale neutecu z prace.. Vikend to jisti.. :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Tak co zitra? Vypada to slibne. Vyrazite nekdo z Prahy?
    PEKK
    PEKK --- ---
    A cesnek sebou:D
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SANSCULLOT: Tyve, auto ti tam magneti rozeberou na šroubky :) Nebo aspoň tenkrát to tam ještě bylo docela hustý .. Jak je to po jejich vstupu do EU netušim, ale pochybuju, že by se tim ty lidi nějak extra změnili ..
    SANSCULLOT
    SANSCULLOT --- ---
    to je pěkný platíčko sakra:)

T_max: nebo 6-7h autem - je to kousek za HU/RO hranicema
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: To vypadá hodně dobře! Akorát tyvole, to je dálka jak prase :) já jsem párkrát v Rumunsku byl a to je 20 hodin vlakem !!!
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    dneska me napsal na stejnaky pozvanku Tudor z rumunska na SNK akci u nich.
    Docela zajimavej resort na SNK.

Hello,

I'm Tudor from Cluj-Napoca, Romania.

We start preparing for Transilvania Snowkiting Festival 2013 : http://www.facebook.com/events/221055521359579/
    (16-20 Jan 2013)

I want to invite you and your team to participate and enjoy our slopes.

Here you have riding area: https://maps.google.com/maps/ms?msid=216674810585760937691.0004cebf9ff5615abb87e&msa=0

The accommodation condition are very good on Muntele Baisorii resort. (We booked 3 hotels)

Best regards
    Tudor Radu
    +40 728 858 989
    RODWY
    RODWY --- ---
    ctvrtek u me dobry.)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    podle počasí buď ve středu, nebo ve čtvrtek pojedu do Krušek, tak to můžeme nějak poskládat :)
    CHARVYBURGER
    CHARVYBURGER --- ---
    Ja bych jel ctvrtek z Prahy. Mam auto, takze muzu vzit jeste 2 klidne.
    RADAK
    RADAK --- ---
    na utery bych se taky klidne rad pridal nebo vzal karu nekam na sever. jestli to bude jezditelny s 13tkou foukackou.
    DVS
    DVS --- ---
    cus, je mozny se sem tam k nekomu pridat? Nejak nemam partaka a jezdit sam asi neni moc dobry.
    Jsem zacatecnik, ale vicemene samostatny.
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    CTIRY: Letošní modely jsou daleko víc lowwind, než loňský.. na co 4 komory? :) Mě stačej dvě na ježdění od 4m/s do nevimkolika m/s :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam