• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RODWY: Až tak daleko jsem to nedomyslel, máš samozřejmě pravdu :)))

Hotel Subaru Chalet ******
    RODWY
    RODWY --- ---
    T_MAX: to je 6hvezd.)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Speciálně bez hry na Harfu se nenavečeřím, to je fakt :)

Preferuju 4**** hotel jako například:

a k večeři zásadně Braník Grand Reserva

SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: a pak tam nemas bazen a saunu a musis varit a kdyz jses zvyklej veceret na stribre a poslouchat zivou hru na harfu tak to pak skazi celej vejlet
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RODWY: Já nevim no .. když seženeš ubytko kolem 25 EUR se snídaní, tak se to stejně skorem nevyplatí, ne? Ale tak chápu, že je v tom určitá dávka teamspiritu :)
    RODWY
    RODWY --- ---
    T_MAX: v zime je to super.)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Blbý je, že v tom kempu pak zaplatíš ještě jednou tolik :) Na karavanu člověk rozhodně neušetří ..
    SISCO
    SISCO --- ---
    CTIRY: Někde jsem zaslechl debatu podobně postižených že se dá půjčit obytka za 1500kc/den coz = cene nejakeho ubytka a pak staci jezdit po kempech nebo na punk klidne v dansku. Je to jednoduche vic zabavy za vic penez :).
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    CTIRY: Ulcinj
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    čau
    řešim dovolenou s rodinou (prcci 2 roky + 4 měsíce) tak, aby se i oni mohli bez neoprenu koupat tzn. Rugen neprojde :) Určitě károu co nejblíž. Ubytko nějaký apartmán pro 4 +2 nebo dům. Máte někdo zkušenosti s Itálií kolem Benátek (Sottomarina) v termínu srpen? Případné další tipy please
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: dneska Milicin nic extra. jen jsem projizdel, ale na ty vrstve snehu byly jeste videt stopy, koleje apod. osobne si myslim ze by to chtelo jeste 5cm.
    SISCO
    SISCO --- ---
    JER: mrkni na bazar a kup nove nejake ojete.. za to das par stovek. Se s tim budes morit zvytecne nekolik hodin jestli je mas fakt hodne moc rozbite. Jinak na SNB je vyhoda ze staci jen 1/2 prkna OK :)
    JER
    JER --- ---
    hele muzete mi nekdo doporucit nejakej samodomo porychtung na opravu (lepe receno rekonstrukci) skluznic na lyzich? nechce se mi za to davat moc penez a mam je uplne rozsekany...
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    NE7RA: já byl před chvílí na obědě a v centru 10 cm bezpečně :)
    NE7RA
    NE7RA --- ---
    Praha 5-10 cisel
    PEKK
    PEKK --- ---
    to by mohlo napadnout na MILICINE!!!:)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: Super, to pak vypadá na kombinaci kitingu v Kruškách a freeridu v lese na Klínovci, aspoň na dopolední zprasení :)
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    T_MAX: paraada

Jinak BIG_DAY_ALARM hlasej na tenhle tejden jeste vostresji a uz je tam pul metru snehu v Praze
    Weather Map and Snow Conditions for Czech Republic / Slovakia
    http://cz.snow-forecast.com/maps/dynamic/centraleurope?over=none&symbols=snow&type=snow.next3to6days
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    Včerejší Krušný hory.

SNK Krušné hory 12.1.2013 | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/SNK-Krusne-hory-12-1-2013

T_MAX
    T_MAX --- ---
    SYPFX: To zavání zátahem v práci :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam