• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    SOTEKCZ: No jak jste odjeli tak asi jeste 30min foukalo docela pekne a pak to zase zdechlo :).. Sle celkove supr, jsem total KO vse me boli ale sem nadsenej.. To slunicko a krasnej snih.. Bomba . A holky si konecne take zajezdili.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    Dneska na Hustky nakonec jen my, Pekk, TMAX a SOTEKCZ se slecnou... Kde byli ostatni?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    CTIRY: Hele dorazili jsme po 12hod a to frcela hlavne FS 21 co maji Stejnaci, ale postupne pridavalo, takze se dalo i s 15kou a potom hromada Ozonich 13tek. T-max s Pekkem si pry paradne zajezdili rano, kdyz dorazili, bylo to tam od nich pekne rozjety :)
    Najezdil jsem 23km s tim, ze jsme se stridali s pritelkyni o draka, takze maximalni spokojenost. Kolem 16:30 to vyplo, tak jsme se sbalili, ale kluci jeste zustavali, urcite hodi jeste info jestli neco prislo..? Az preberu fotky, neco urcite nahodim.
    Jsem rad, ze jsme to hecli, bylo to moc prijemny pojezdeni. Snehu by mohlo byt vic, ale da se jezdit i s fajnovym prknem i kdyz cloveka obcas sestreli krtinec. Udelal jsem si neco s malickem, kdyz jsem se o jeden krtinec rozsekal, tak doufam, ze to je jen narazeny.
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    CTIRY: dneska supr jezdilo se od rana do uplnyho zapadu slunce. Azoro prasan.
    Na place pouze Nyx crew.
    vitr slabsi, snehu tak OK, ale supr..
    CTIRY
    CTIRY --- ---
    SOTEKCZ: tak jak dnes bylo?
    SYPFX
    SYPFX --- ---
    zaznam tripu, a cela story ze ctvrtecniho pojezdu v Bernine
    clanek
    Swiss Bernina 2013-02-07 -Stejnaci & Ivosh & Lukash | Vše o snowkitingu
    http://www.snowkiting.cz/Clanky/v/Swiss-Bernina-2013-02-07-Stejnaci-Ivosh-Lukash
    video
    Swiss Bernina 2013-02-07 - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Y-AoNPHnHsc
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    SHQ: RADAK: Pokud jedou kluci na Husky Hill, tak te teoreticky muzem vzit do Prahy, meli bysme mit jedno misto, ale jeste bych ti to behem vecera potvrdil, rozhoduje se jedna kamaradka.
    RADAK
    RADAK --- ---
    SHQ: my tam rano pojedem, ale odtud to berem ke kamosovi na oslavu narozek. takze muzu nabidnout jen cestu tam
    SHQ
    SHQ --- ---
    Mate nekdo misto v aute na husky?
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Husky hill vypada hodne dobre :) Jestli to klapne presne podle toho co ted pisou, bylo by to paradni, jak vitr, tak ten patecni kydanec.

Husky Hill
    SISCO
    SISCO --- ---
    RADAK: Na kite test musis oslovit prodejce, tato 21ka je zaplacenou tezkou praci a ani nedali slevu,.... zadnou :(.
    Ale co musim rici tak ten kite fakt funguje.. nema vubec smysl uvazovat o nejake 19ce ani v deluxe (take jsem ji mel pujcenou) to proste porad nefunguje. 21ka je uplne nekde jinde, ve 3m.s (ne v pokolena prasanu) jede na plnej tah a pokud je kopec tak tocis skoky ve 3m ;). Myslim ze jeden kus dohromady tohoto kita by mela mit kazda kiterska banda. Vytrhne to trn s paty kdyz nefouka a prostridat se alespon 2h pojezdit uplne staci.. Ostatni muzou alespon zajistit dostatek foto materialu nebo stavet skocku ;))

T_MAX
    T_MAX --- ---
    Docela dobře na zejtra vypadá huskyhill ..
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: 5m by ještě bylo v pohodě, v tom se jezdit dá, ale ono má bejt 5m v nárazech, jinak budou foukat 2 - 3 metry :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Nedelej si z nas prdel :-). My s foukacima max 13kama chceme vic nez slabejch 5m :-))

Nebo udelej kite test day na moldave a vsichni si tu 21ku zkusime :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: né každej má v batůžku náklaďák FSS 21 :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: V pohode vitr bude, v krusnejch tam je 5m.s to staci. Nebude to zadnej hispeed, ale jezdit snad pujde. Kdyz bude sikovnej kopec jako na moldave tak loopovat nahoru pomalicku a pak supr pojezd dolu na tu 21ku to musi bejt :).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: :) Bída, co? Včera to ještě vypadalo luxusně ..
    RADAK
    RADAK --- ---
    Kam na vikend v ty mizerii co nam WG nabizi? Myslite si nekde foukne vic nez je predpoved?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SHQ: mame. mizerne.
    SHQ
    SHQ --- ---
    Mate nekdo prehled jak je na tom se snehem vysocina?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam