• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    JIKEDRACI - & - PoWeRKiTinG -
    RADAK
    RADAK --- ---
    SISCO: Nedelej si z nas prdel :-). My s foukacima max 13kama chceme vic nez slabejch 5m :-))

Nebo udelej kite test day na moldave a vsichni si tu 21ku zkusime :-)
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: né každej má v batůžku náklaďák FSS 21 :)
    SISCO
    SISCO --- ---
    T_MAX: V pohode vitr bude, v krusnejch tam je 5m.s to staci. Nebude to zadnej hispeed, ale jezdit snad pujde. Kdyz bude sikovnej kopec jako na moldave tak loopovat nahoru pomalicku a pak supr pojezd dolu na tu 21ku to musi bejt :).
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    RADAK: :) Bída, co? Včera to ještě vypadalo luxusně ..
    RADAK
    RADAK --- ---
    Kam na vikend v ty mizerii co nam WG nabizi? Myslite si nekde foukne vic nez je predpoved?
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    SHQ: mame. mizerne.
    SHQ
    SHQ --- ---
    Mate nekdo prehled jak je na tom se snehem vysocina?
    SISCO
    SISCO --- ---
    tady je track, akorat to nechal pustene v aute takze je tam par kravin, ale jde to zazoomovat :)
    GPS Tracking for iPhone and Android – Tracks & Ranking
    http://www.kitetracker.com/gps/tracking?r=lukash_25
    SISCO
    SISCO --- ---

SISCO
    SISCO --- ---
    dneska hodne novyho prasanu , ma jezere po kolena tak 30cm
    SISCO
    SISCO --- ---
    Dneska supr pojezd vyjeli jsme mnohem vejs nez minule.
    Nas cil byl vrchol na fotve vpravo ale od pulky sileny turbulence. Ale i tak 200m prevyseni dneska padlo..
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: Jel jsem na Adolfov nekolikrat i na horsi predpoved a vzdycky jsem si zajezdil, takze to risknu i tentokrat. Pres tyden to nedavam, tak je to jedina moznost.. Ale je to jak na WG tak na Medardu, takze to snad klapne :)
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: aaha, sem koukal na wg-mapu a CR je tam na vikend v takovym bilym nowind oku. Tak to snad dopadne, taky bych rad vyjel...
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    P0L0US: No podle WG v sobotu na Adolfove 4-6m/s. Klasicka "Teplicka termika", co vic si prat..? Kdyby byl nejakej mordor, tak tam zbyde jen led.
    P0L0US
    P0L0US --- ---
    SOTEKCZ: kukame na stejne predpovedi ? na wg. moc vetru nevidim ba naopak.
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    PEKK: jj podle predpovedi to vypada, ze by mohlo jeste neco pripadnout a vitr na vikend nevypada taky spatne, tak snad to vyjde.. :)
    RADAK
    RADAK --- ---
    PEKK: Nekam chceme v sobotu vyrazit. Zatim sme 3 do multaka. 2 mista na pohodu, nekdo? Asi moldava nebo i kamkoliv jinam
    PEKK
    PEKK --- ---
    Podle aktualnich informaci Adolfov hlasi 10cm zmrzlej a 10cm novej...má kydat...víkend by mohl klapnout
    SOTEKCZ
    SOTEKCZ --- ---
    Nevite jak to vypada na severu se snehem? Moldava, Adolfov, Husky hill?
    T_MAX
    T_MAX --- ---
    SISCO: Ještě jsem neměl tu čest ve větším větru, takže krom prvního ježdění, kdy jsme byli s Pekkem na Moldavě, jsem ten problém nezpozoroval, tak se právě pídím po tom, jak to kdo dělá :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam